14

Анонимен

преди 6 години

Оставиха го в пукнатината...И какво ще прави, като свърши последния Тоблерон?Ужас!

13

Анонимен

преди 6 години

До загадъчна работаИнтересно защо жена му иска търсенето да се преустанови ?!..на мен това също ми направи адски неприятно впечатление. и искането за преустановяване беше в първите дни от изчезването!

12

загадъчна работа

преди 6 години

До еАз не мисля ,че Боян и жена му са милиардери ,за да си позволят да отидат на Хималаите без да си направят застраховка ,която да поеме разходите при подобни случаи ! Така ,че бъди сигурен ,че колкото и да беше продължило търсенето , жена му нямаше да плати нито стотинка , всичко щеше да се плати от застрахователя !

11

ОлигоФрени

преди 6 години

Оставете човека да почива в мир! Съвсем изтрещяхте...Дребни, бедни, жалки души

10

Анонимен

преди 6 години

5 май: Украински алпинист и трима шерпи откриват полуотворена палатката.....11 май: Започва операция за издирването му по въздух...6 дена го чакаха да умре и тогава тръгнаха да го търсят!?!?!?!?!? Амин! И колко го търсиха ... само 4 дни! (12, 13, 15 и 16-и)

9

До к

преди 6 години

Щом ви харесва и на двамата, бете саТо сега кви ли извращения няма

8

загадъчна работа

преди 6 години

До До 3Абе той може да няма застраховка за 20 милиарда , а жена му да не е пратила извънземните да ликвидират Боян , а да е пратила някой от екипа с който има може би интимни отношения ?! Знае ли човек , свят като цвят , всичко може да се случи ,дори и най-близкият ти човек да ти тегли ножа ! Дано да не съм прав ! В никакъв случай не обвинявам жена му в това , това са само хипотези !

7

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се разгледат нещата от много страни....трябва да се попитат жителите на Папуа Нова Гвинея - какво мислят за случЕя!

6

Анонимен

преди 6 години

Един силен, смел и малко красиво луд човек. Железен! Да почива там където все го е влечало.

5

До 3

преди 6 години

Щото сигурно има застраховка живот за 20 милиарда лева и тя е пратила извънземните да го трепят......

4

е

преди 6 години

До загадъчна работаМи щото пари се харчат, а в крайна сметка тя ги брои.да не мислиш, че шерпите и китайците ей така за черните очи на боян са се юрнали по баира?всяка минута търсене са кинти

3

загадъчна работа

преди 6 години

А жената до него написа във Фейсбук - да се преустанови търсенето ,никой да не си подлага живота на риск заради Боян !Може наистина да е жертва на престъпление , и то колективно престъпление ! Това е малко вероятно ,но е възможно , по-вероятно е да е жертва на лошите природни условия ! Интересно защо жена му иска търсенето да се преустанови ?!

2

Кифладжията

преди 6 години

Тая тема стана досадна като Дързост и Грозота.

1

Виктор

преди 6 години

Каквото и да е станало вече няма много значение. Да почива в мир и бог да го прости Боян Петров. :(