35

Некъв кестен

преди 6 години

Че директора няма право да шамари, няма. Обаче не е зле малките лигавенца да разберат, че се намират в институция! Да, детето е в приемно семейство, но не е инвалид, то ясно осъзнава как се държи!

34

Йонка

преди 6 години

И какво сега.... за да са политически послушни и коректни, заради един *** ще накажат директора; за това, че реално си е свършил работата! А най-арогантното в случая е, че докато стават такива издевателства над етнически българи, на нас ни отклоняват вниманието с исторически събития, като това, как изгряло слънцето, като вещицата Меркел кацнала на българска територия! Жалка държава!

33

Burzum

преди 6 години

Даже и бой с пръчки няма да свърши работа вече...всичко е загубено....ако някой си мисли ,че може да има образование без дисциплина значи е ***....спомням си като бях малък как никой не смееше да гъкне в час,като дойде демокрацията и вече тъпанарите почнаха да се изявяват смело в час....

32

Анонимен

преди 6 години

Вижте, ако детето ви не се свиса на топка, когато ви види ядосани, то не си вършите работат, като родители.Даже Библията ни е казано, дабием непокорните ... еми нали сме христяни уа !

31

Стамен

преди 6 години

Когато думите са безсилни,боят възпитава!!!

30

Даскал

преди 6 години

Навремето като ме шамаросваха даскалите в училище, гледах нашите да не разбират за това. Защото, ако разберат, щях да ям още шамари и от тях. То затова се навъдиха толкова *** и кифли напоследък...

29

Анонимен

преди 6 години

Малиии, ко знаят тея. НОЩУУУУУ !Бащата, като *** хванеше с щмрците - ПАТ, ПАТ ! И когато не можех да си стоя на краката, ме държеше за яката във въдуха и продължава. Накрая ме нарита 5-6 пъти.Ей така се възпитава ! Не като сега ! Само женчовци излизат !!!

28

Анонимен

преди 6 години

Кой кого да шмаросва, когато кръгли двойкаджии получават 5 и 6 като от небето цяла година, а черешката на тая дладка система е че деойките от матурата се събира с "отличните" оценки през годината и така и вълкът цвл и агнето сито. Браво на МОН и рсички останали над и под мон. Урааа! Напред!

27

Анонимен

преди 6 години

Личи си, че всичките сте млатени в училище от учителите.

26

Анонимен

преди 6 години

Така се възпитава като не слуша в час ,то днешната младеж са ужасни затова. През устата веднъж и това е ,да не пищи майка му и баща му като са го възпитали така катилскатта.

25

Анонимен

преди 6 години

И показалки са чупили от дланите ми когато съм нарушавам дисциплината в час. А около мен колко са наказвани и бити. Сега всички имат семейства и преодоляват житейските изпитания с характер. Имаше само един дето го гледаха като писано яйце. Е, не издържа и до клетвата в казармата. Обеси се. Против побойте и гаврите съм. Но някой и друг шамар действа най-малко положително на кръвообращението. А какви *** са се навъдили. Онзи ден един в МОЛа жандармеристи дойдоха да го изведат.

24

Анонимен

преди 6 години

Да бе да кви са тия глупости ,на мен учителя ми в спортното училище ми отвори главата с ключовете и целия в кръв ме изкара на дъската да ме изпитва и чак после отидох да ме шият,смееш ли да кажеш нещо в ония времена 1998 г ,а сега един шамар и търчат в съда като е бил *** като мен и не слуша в час и говори един през устата и това .

23

До20

преди 6 години

Имал съм. Но работата на учителя не е на него да му олекне.

22

охобохо

преди 6 години

Много шум за нищо! Можеше да се каже, какъв е етническият произход на детето, защо се крие това? Твърдо съм зад директора! Едно време в Димитровград имаше специално училище за такива деца - учеха ги, даже и по-схватливите излизаха със занаят, не правеха такива проблеми, донякъде се интегрираха към обществото и т.н. и т.н.

21

Анонимен

преди 6 години

Браво на директора!

20

До16

преди 6 години

Ти явно си нямал работа с нагли недоносчета за да разбереш че нищо не ги оправя,дори и боя.Но поне ще ти олекне като му завъртиш ***.Но това е възпитанието му,виновни са родителите.

19

Анонимен

преди 6 години

Значи на родителска среща ако учителят закъснее и вземе да ми наглее аз имам пълното право да си изпусна нервите и да го шамаросам.

18

6874535

преди 6 години

Ами да го удря, като няма кой да го възпитава в къщи и като не знае как да се държи, все някой трябва да му покаже, че не всичко което хвърчи се яде. Децата трябва да имат уважение към учителите и по-възрастните като цяло. Масово родителите си отглеждат невъзпитани и глупави крете...та.

17

Анонимен

преди 6 години

"Пореден случай на агресия в училище - директор ударил в час петокласник, съдебни лекари, закрила на детето"Подлудяхме ли!? Да вземат и в евро парламента да се оплачат, ООН,НАТО....Може и на светата инквизиция да се обадят за да накажат този "демон" за "агресията" му към горкият ученик! Стигнахме до там ученици да бият учители! На първо място сме по неграмотност в Европа! Наглостта народителите минава в децата им! Чувството за ненаказаност им е вкарано от малки!

16

Анонимен

преди 6 години

Колкото и нагло да се е държало детето учителят няма право да го бие. Нали затова е учител. Предполага се, че е много по-мъдър от учениците си.