93

До 65

преди 6 години

Ако не си разбрал Васа Ганчева почина преди няколко години. Хайде да не се подиграваме с умре лите.

92

Анонимен

преди 6 години

нашата песен, тези на холандците, датчаните, унгарците бяха по-добри за мен. Ама такива наистина не се харесват, трябва или да е нещо изчанчено като тая или сладникаво *** като шведа или някоя дето залага предимно на сексапил като кипърката, нищо че като изпълнение са близо до нулата.

91

Курник

преди 6 години

Как може Европа да допусне такава подигравка с конкурса? Все пак той е за музика, нали!

90

Portugal

преди 6 години

Здраво бутат богоизбраните както винаги.

89

Ванката

преди 6 години

Малииий.. при такива критерии в тази антикласация направо съм доволен, че нашите остават назад - значи, че все още сме нормални.

88

една дума

преди 6 години

Oтврат

87

Тъпанар

преди 6 години

Ееее, ама така кажете! Движение "Аз също", в комбинация с Израел е ултра печеливша комбинация. Нашите, ако искат догодина да спечелят трябва да престанат с националните мотиви, дори да ги изпълняват не.гри... Веднага да отиват към бежанските лагери. Да изберат младеж, който да изпълни композиция, в която се разказва за пламналата любов между него и ортодоксален джи.хад.ист. и как тази любов връща духовните ценности на втория и са прогонени от Ракка... Това дори само да го разкаже, и сме номер 1

86

това е

преди 6 години

Юдеовизия.Радвам се,че не съм от еврейския етнос.

85

Анонимен

преди 6 години

Първо защо Израел участва в Евровизия, след като не е в Европа?

84

Анонимен

преди 6 години

Наистина песента е "различна". Твърде завоалиран начин да се каже, че това не беше песен , а виене , крещене и кудкудякане. Певицата е като рекламна звезда от сумото, но има и други пълни певици със страхотен глас, тази не е от тях. Назначиха я за победител щото евреите са платили, ясно е

83

мнение

преди 6 години

Това нещо наречено песен не бих си го включил във фонотеката си. Всъщност, принципът е колкото е по-извратено, толкова е по-добре. С това нещо наречено песен Израел тества Европа докъде е стигнала деградацията на континента. Резултатите са доста обнадеждаващи за тях. И пак казвам, че това не е песен и не е изкуство и е на много ниско ниво. Въобще няма ниво.

82

Анонимен

преди 6 години

АБСОЛЮТНА ДЕГРАДАЦИЯ!НЕ СЕ ШЕГУВАМ!! КОКОШО ПРАСЕШКА ПЕСЕН И ТОВА БЕШЕ ПОДКРЕПЕНО ОТ СЪДИИТЕ ТОВА Е НАЙ-СТРАШНОТО ЗА ХОРАТА МОЖЕ НО СЪДИИТЕ Е НЕДОПУСТИМО!

81

Страхил

преди 6 години

Тия дето плюят жената за външен вид, първо да погледнат тях си. Те сигурно се мислят за Леонардо ди Каприо и Синди Крауфорд.

80

Анонимен

преди 6 години

До всичко което се докоснат омразните евреи се омърсява, унищожава, опростачва и деградира.Всъщност нали това им е целта унищожаване на Европа и бялата раса.Човека с малките мустачки рано или късно ще се появи.

79

Анонимен

преди 6 години

Предлагам за следващата година да направим песента"Чичковитечервенотиквеничковчета" изпълнена много бързо с няколко повторения на горното с някакъв припев. Изпълнител- например Мартина Вачкова

78

Анонимен

преди 6 години

Като гледах кой как е гласувал се трогнах от "уважението" на Западните Балкани към нас! Къде сбъркахме, Баце?

77

Анонимен

преди 6 години

ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

76

Анонимен

преди 6 години

Това е визията им за Европа - Евро Визия... Правете си сметка...

75

Анонимен

преди 6 години

ПОШЛО И ДОЛНО.Като света, в който живеем...

74

Анонимен

преди 6 години

Българските представители бяха много подценени, лесно е да викаш като си сам на сцената, но 5-тимата ни певци имаха много добро и синхронизирано изпълнение- мелодия , постановка, без излишни циркови номера и фалцети.