9

Анонимен

преди 6 години

Затворете парка за хора.Няма парк, няма проблеми.

8

Терминал 2

преди 6 години

Айде на хейта! Гадни колоездачи те са виновни за всичко нали:) Блъскат наред деца коли мотори самолети совалки....карат неразумна :) Аман от прости злобни хора...хем ви обясниха че тоз има крими досие и основните са му като шофер на 4 колела ама важно е заради него всички други да се изкарат като него:) Сега мамите дето само се чудят каква умнотия да измислят ще искат да озаптят гадните колоездачи понеже застрашават всички деца.Може при Боко да отидат да се оплачат и той да се произнесе...смях

7

L.

преди 6 години

До АнонименПич, познавам индиректно и Боряна и Мирослав покрай приятели и са едни млади, успешни и отговорни хора! Снимките на мястото в ФБ ясно показват *** - по анцуг тип каратист и очила с тъмно-черни плаки.Така че, не е зле да спреш да се изказваш неподготвен!

6

bzzzzz

преди 6 години

Това са най-наглите участници в движението.

5

Анонимен

преди 6 години

А закрил на детето дали се е самосезирала за безотговорното отглеждане на детето в парка, което е оставено само на алея на която преминават хора, велосипедисти, хора с ролери и скейтове.

4

Анонимен

преди 6 години

Това ли е Китаеца, на Азис бившият приятел?!?

3

Анонимен

преди 6 години

Строго наказание за велосипедиста блъснал детето на прабългарина Мирослав!!!

2

Добре избръснат член

преди 6 години

Масово родителите са нагли, прости, не си гледат децата и после, ако случайно нещо стане на челядта им налитат на саморазправа, за да се доказват колко големи родители са, ама не говорят нищо за това къде са били и какво са правили преди това.

1

Анонимен

преди 6 години

Не подкрепям велосипедиста, браво, че се е предал, но и като имаш малко дете го наблюдаваш и не позволяваш от тревната площ да направи крачка на алеята и да изкочи на пътя на колоездач. Явно си е при казвала с някой и се е разсеяла, да такива са ни парковете и градините, но пак може да се избере максимално безопасно място.