197

Анонимен

преди 6 години

До ЕС и НАТОРуски потурнако, вземи същата статистика за Русия, ще видиш че там нещата са в пъти по-зле отколкото в България.

196

Анонимен

преди 6 години

НАТО ще се разпадне още преди да сме провели референдум.

195

ЕС и НАТО

преди 6 години

- закрити 420 училища в последните 10 години- последната една година над 100 хил. българи са емигрирали- раждаемост по-ниска от времето на Втората Световна- най-бедната страна в ЕС - 2.4 милиона живеят под прага за бедността- най-корумпираната и най-обезлюдената страна в Европа- първо място по смъртност в в света- над 2,7 милиона работещи бедни- над 2 милиона пенсионери, едва оцеляващи с пенсия от 200 лева

194

А бе

преди 6 години

Ако Марешки беше и в оръжейния бизнес,сигурно щеше да има по-друга позиция,хи-хи.

193

разбирам им проблема

преди 6 години

"Ние считаме, че НАТО на практика нищо не ни дава, а ни ограбва. В момента се говори за няколко милиарда, които трябва да се вземат от българския народ и да се дадат за безсмислена купчина желязо, от която българският народ нищо няма да види....................................Искат да купим желязото от Русия ! Това им е проблема на полезните *** ! Няма ли кой да ги качи в товарните локомотиви и да ги прави при Путин ?! Една шепа полезни *** ни се качват на главите !

192

Анонимен

преди 6 години

Всички съюзи се разпадат след известен период от време,неминуемо е!Въпроса е какво правим след това,Шкемби Войвода и великата му армия ли ще ни защитава !!!

191

Анонимен

преди 6 години

На Марешки все някой му пречи в бизнеса. На времето му пречеше Съюзът на фармацевтите, за целта той си създаде собствен съюз на фармацевтите. След тома му пречеше Агенцията по лекарствата за целта откупи директорското място в агенцията за свои хора. Сега явно му пречи НАТО на бизнеса с хапчета и гориво с РФ и е решил да премахне и тази пречка. Когато влезеш в аптека на Марешки насреща ти има огромна табела с цени на горивата във ВМ Петролиум. Човек да се чуди какво се продава в тази аптека.

190

Ха-ха

преди 6 години

И едните,и другите се страхуват да не изгубят такъв референдум,обаче реално погледнато е твърде рано за такова нещо.Нещата ще се изяснят чак след 3-4 години.Дотогава май по-скоро трябва да си налягаме парцалите и без резки движения!Все пак членството в НАТО има поне едно предимство-досега САЩ не са бомбардирали член на организацията.Иначе обичат да толерират едни за сметка на други...

189

Либералист

преди 6 години

България е горд член на ЕС и НАТО! Бъдещето на децата ни е в свободна от степните азиатци обединена и единна Европа! Стига ни 45 години съветско робство и 25 години кремълско-фашиска зависимост! Дерзайте свободни граждани, необременени от червените метастази .....

188

Анонимен

преди 6 години

Щатния шофьор на комунистически директори Марешки естествено че ще е срещу НАТО и ЕС, защото НАТО и ЕС са срещу корупцията а "бизнесмени" като Марешки в една икономическа среда с минимална корупция фалират за 1-2 години.

187

да заминават в Русия

преди 6 години

Една шепа полезни ** искат да излезем от НАТО и ЕС !

186

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Ха ха ха, този ***, един път се вричаше във вярност на ЕНП, вчера се яви на акция на Льо Пен, а днес е застанал като Матросов на абревиатурата! Така е когато един селски прачок се овласти малко!

185

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 194Що ти трябва да се връщаш чак до Хитлер, като има по-пресни примери на разпад и самоунищожение като СИВ и Варшавския договор?

184

Анонимен

преди 6 години

Защо е нужен референдум- НАТО и ЕС сами ще се разруша подобно на военния блок на Хитлер и обединената Европа от нацистите на Хитлер!

183

Анонимен

преди 6 години

Власт и опозиция- все бивши комунисти, комсомолци, доносници на ДС, олигарси, активисти на Сорос, роднините им подкрепяни от ЕС, САЩ и НАТО!Останалите са изгонени от " властта и опозицията и бузнес олигарсете подкрепяни от ЕС, САЩ" вече 28 години- гастарбайтери по западните плантации, бачкащи яко 10- 14 часа, за надници, къде европейците ги взимат за 4 часа или са потенциални такива!А Путин и Русия, Си Дзипин и комунистите в Китай, Ким Ун, Мадуро нямат никаква вина затова!

182

Анонимен

преди 6 години

Никога повече с Русия. Русия е несигурна е нестабилна държава. Всеки момент може да започне разпад на руското гасударство. На външен вид изглежда голяма и силна, но от вътре е прогнила и слаба. Достатъчно е една искра на недоволство в Москва и да им се разпадне държавата на руснаците, както стана в Украйна или Армения. Властта в Русия е болна и то много болна, а това не може да не доведе до огромни политически и икономически сривове там в близките 1-2 години.

181

Анонимен

преди 6 години

Отлична идея на бездарника Магарешки!

180

Adolf Eichmann

преди 6 години

От референдум няма смисъл - дните на нато са преброени. Търканията между ЕС и янките ще стават все по сериозни което ще развали съюза. До тогава обаче ЕС трябва да е готов с проекта "армия на съюза" която ще замени нато за нас - едно е да робуваш на някви си феодали отвън океана а друго е да го правиш за себе си. ЕС в момента го играе "умряла лисица" срещу янките, но това няма да продължава дълго. Ония си мислят, че са най-хитри, но забравят кой ги е учил :))

179

Анонимен

преди 6 години

Можем и без безполезният военен съюз НАТО , щом една Швейцария се справя успешно без тая робовладелска организация значи и ние можем!

178

СатаНАТО

преди 6 години

Не искам някой да ме въоръжава безплатно и да ме пази.Искам да съм съюзник на Цивилизацията срещу Московските идьоти.