10

Анонимен

преди 6 години

До ааПропаганда. Иван Вазов е ползвал разпоредбите на турски закони, когато е бил в Берковица съдия. В архивите им и сега можеш да намериш повече неща, отколкото в нашите. Югоизточните части са друга бира. На места там са си в средновековието. Турците са ни научили да се къпем. В началото на идването им в Европа са били много по-напред от разлагащата се, разпокъсана и западаща Европа във всяко едно отношение. Не само военно.

9

Анонимен

преди 6 години

Няма ли прокуратура за българската ВРАЧКА която е подвела болната жена!

8

Джеки Ст.

преди 6 години

Бойко, Бойко, остаря, загуби рефлекс, в предни години щеше да пратиш фалкона, тунингован като въздушна линейка директно в Сао Пауло, с Цецка на борда, преболечена като медицинска сестра.

7

Анонимен

преди 6 години

Да пратят в затвора българският МЕДИУМ,възползвал се от драмата на това младо семейство!

6

Анонимен

преди 6 години

ВОЛЯТА НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО БЕШЕ ДА И СЕ СЪБЕРАТ ПАРИТЕ ! ТОВА ГОВОРИ МНОГО ДОБРЕ ЗА ОБЩЕСТВОТО!АЗ ПАРИ НЕ ДАДОХ И НЯМА И ДА ДАМ ЗА НЕЯ ЩОТО СМЯТАМ, ЧЕ РАКА СЕ ЛЕКУВА ПО ДРУГ НАЧИН НЕ ЧРЕЗ БАЕНЕ А БИЛКИ ИЛИ ХИМИОТЕРАПИЯ!

5

Нов

преди 6 години

Кугара да вземе от тук и местната врачка, дето е натворила цялата измама и да я пусне в морето от по-високо

4

Ставри от Ставропол

преди 6 години

Няма как да не я приберем жената, но това трябва да стане тихо, без фанфари, и със задължително мърморене спрямо близките й. Не може всеки болен отчоян човек да се забърква в средновековни суеверия и всякакви небивалици, и едва ли не да го правим национален герой, айде за фейсбук-икона може, и по-сълзливите да са доволни.

3

Анонимен

преди 6 години

А за някой миньор..или чобанин да кажем..мутрафоня дали ще праща самолети..вертолети и т.н.!?Или техния живот е със стойността на мравешкия!Само си питам де..

2

Анонимен

преди 6 години

Колкото си по-безотговорен и безумен, толкова повече институциите се грижат за теб! Затваряй!

1

zeus

преди 6 години

Срам, че нямаме един медицински хеликоптер, а се налага Баце да праща военна машина. Пак добре, че е лято, щото Кугърите зимата не летят :)