19

ист

преди 6 години

Видиш ли английски старец на мотор, бягай далече от него. Особено ако караш джип 400 коня и си натрениран бабанка. Иначе голям бой ще ядеш, и ти ще си виновен.Абе ананкоулу, как ги купи тези 400 коня и къде ще ги пасеш. Може би всеки месец обикаляш магазинчетата да ти дават фураж, както твоите батковци преди 20 години, и после вместо фураж получиха олово.

18

dsadsaad

преди 6 години

Англичанин от ЦЛС ми е посягал, след като ме засече БРУТАЛНО....спря и мислех, че иска да се извини...а той посегна, да ми удря шамари....добре, че бягаше бързо....така че, не е ясно...

17

Анонимен

преди 6 години

Нали КАТ щеше да санкционира водачи които карат безрасъдно. В този случай има свидетели на дивашкото шофиране на правешкия джип, обаче санкция няма. Дори да нямапе клипче от побоя, което си е за съд, причиняване на лека телесна повреда. Преди побоя има други престъпления според ЗЗП.

16

Анонимен

преди 6 години

Противна и безмозъчна мутра е тоя тип. Вкарайте го в панделата за малко да му дойде акъла.

15

Istinata

преди 6 години

Prav e shte si ponese posledstviata. Vseki greshi. Tuk toi e postupil neadekvatno, arogantno i mutrenski. Globa i chao shte si vzeme pouka. Da ne go iskarvame dolen shtoto vseki e bil na negovoto miasto.za tva ima globi i sud da se nakazvat greshkite

14

Осман

преди 6 години

Англиския бай *** си мисли, че се намира във индийските си колонии и може да си кара отляво, отдясно. Да прави забележки на хората, защото като е възрастен всички са длъжни да му се кланят като на фараон и да го черпят със една баклава, а той да пляска робите си със камшика. Учудващо е колко червеи искат де се поклонят на дъртия английски кукумицин вместо да му изтупат един през суратя, защото щом е от Англия това е изтънчен Лорд, а не е английски *** и футболен фен ултрас от Нюкясл.

13

Снимайте ги

преди 6 години

Значи тоя е по-смешен от онзи с потника, дето засече автобуса на магистрала Тракия и после избяга при баща му и майка му да се крие....големи мутри....като се видят на клипа и стават хрисими като агънца...

12

мутрьо мутреф

преди 6 години

Гнусната мутра е нагла -61 годишен моторист налитал да бие 30 годишен шампион по ММА и той не се обадил на полицията , и от уплаха взел че го пребил.

11

Анонимен

преди 6 години

анаболни селяни винаги ще има, основният проблем е, че всички гледат серир въпреки, че са свидетели и потърпевши на ужасното и рисково шофиране на младежадобре че има чужденец дето да направи забележка на джигита, вместо всички да скочат от колите си и да го защитят, те се мушанят като мишоци

10

Blake

преди 6 години

Горкия, божа кравичка... кого лъжеш, мутро самозабравила се?!?

9

Майко мила

преди 6 години

След Ал Гор и майка Тереза тази мутра ще се окаже следващия спасител на доброто у човечеството.Само, че той неосъзнава, че няма дори акъл да разкаже версията си нормално.Повръщами се от мутри , като тази.

8

Анонимен

преди 6 години

От Правец... Повече няма нужда. Видно е, че клипът е орязан. Какво ли ще последва, ако английските медии захапят случая.

7

Gorskio

преди 6 години

Да веее Не си го бил ти...Само си го засякъл лекинко... Добре че не си го бутнал да се пребие, пак без да искаш.Комплексар без грам чувство за доблест и чест...

6

Анонимен

преди 6 години

Бай *** кара джип, всички са му виновни и му пречат. Страх го е да се репчи на други джипове и лимузини. Най-често налита на бой на жени и старци.

5

ПусиБойДол

преди 6 години

Ех, ***, *** и на космичекси кораб да се качиш... пак си оставаш ***, простия *** и лъжец...

4

Анонимен

преди 6 години

Не му прави чест на младежа да бие дядото, дори да е англичанин или ром, все пак трябва малко уважение към белите му коси. Бил лош шофьор, ами така е, като стане пенсионер младежа ще разбере, че рефлексите и зрението се влошават и дядовците карат плахо и неуверено.

3

Осман

преди 6 години

Ето на мен как ми изглежда, британеца е предизвикал тази агресия за да заснеме видео което да качи във ютуб, така ще може да опозори територията във целия свят и да изкара няколко стотици паунда радпространявайки видето във всички социални медии. Във случая въпросния субект е извадил изключително ош късмет и със право е изял тупалките, мисля че дори от някое министерство тряба да му наложат глоба задето не е сигнаризирал на 112 а е предизвикал агресията за да си заснеме видеото.

2

Хехехехе

преди 6 години

Някой в коментарите по последните новини от този случай беше казал, че накрая британеца ще излезе виновен, а този пич невинен. Позна!

1

zeus

преди 6 години

На *** пак някой друг му виновен, че му липсват първите 7 години...