172

Реалист

преди 6 години

А бе вие акъл нямате ли ,че обвинявате тоя и оня.Я спрете за 2-3 месеца да купувате бъканите с палмово масло продукти-шоколади,шоколадови бонбони,сирена кашкавали и стотици други в шарени опаковки,пък тогава ще си говорим какво ще решат да продават производителите и големите вериги.Ако има някой с по-добро предложение да пише.

171

Анонимен

преди 6 години

Полуфабрикатите и тук и в Европа са *** за плебеите. Във всяка от немските вериги има месни и млечни продукти с добро качество, стига да гледаш какво купуваш. Български плодове и зеленчуци има по пазарите, не в Кауфланд. Просто гласувайте с парите си когато купувате нещо. Никой не ви е виновен когато сами избирате да се тъпчете с вафли, безалкохолни с химикали и животински субпродукти.

170

Щерю

преди 6 години

Чудят се под какъв предлог да вдигнат още цените на храните в БГ...

169

Анонимен

преди 6 години

До К.РЕТЕНКОЙ ако не самия производител прави сиренето с палмово масло.И не ми минавай с това, че било в Холандия или Франция.В Холандия и Франция се произвежда само първо качество стока и никакви ментета. Ще ти повярвам

168

Анонимен

преди 6 години

Абе много добре самият той знае какви ги "дробят" измислените ни бизнесменчета , откачили вече от алчност ,какви ли не магарии измислят ,но се представя всичко като инициатива на лошите европейци ,които искат да ни заробят - само един пример : изпраното в перални месо , палмовото масло пак европейците ли го слагат , ами *** в бирата и безалкохолното, ами сухожилията в салами и луканки , ами...кому..ни..с..ти..ческата пропаганда пак си е тук..петролът падна , ама нещо да се промени???

167

Анонимен

преди 6 години

Бойко да отговори на народа защо държавата не забрани вноса на палмово масло/12 хиляди тона годишно!!!/и защо не забрани на производителите да го влагат в продуктите си.

166

Анонимен

преди 6 години

Докато политиците се натуткат и вземат правилните решения,просто не купувайте продукти с палмово масло.Така,все някой ще фалира по веригата-я производител.я търговец,я вносител.Друг начин няма.

165

КРЕТЕН

преди 6 години

А кой прави сиренето с палмово масло? Ти ходил ли си във Франция и Холандия да видиш как се прави сирене и се държи на качеството?Това да не е твоя суджука дето трябва да ти снася,че пере само количества?Какво си оправил през тези години,че и с това се захвана? То не е като да вземеш от инвалидите? От големите търгаши дето хе хранят зор се взима!!! Само си задай въпроса ако нещо се случи с твоите внучета какво ще направиш? ААААААААААААААААААААААААААААА????

164

Анонимен

преди 6 години

Бойко, не пипай кренвиршите, веганите ще измрат от глад.

163

Анонимен

преди 6 години

Нашите бебета не обичат да ги разхождат с количките по разбити тротоари, ама след бойковите ремонти това точно се случва. Бойковите ремонти и строителство са като храните във веригите - некачествени, но скъпи.

162

някой

преди 6 години

Страхувам се, че като следствие на неговото изказване, ефектът ще бъде - 2% подобряване на качеството и 20% поскъпване на храните.Защото в настоящето цените непрекъснато нарастват, а качеството на хранителните стоки се влошава.И ако наистина се подобри качеството, то тогава цените ще скочат значително.Да му мислим ние, обиковените хора.Изказването е закъсняло твърде много, нима толкова години управляващите не са виждали разликата?Е, те явно не купуват храна от наши магазини, щом не знаят.

161

Нинова

преди 6 години

Обещавам ви, че когато БКП дойдат на власт ще се вдигнат заплатите и пенсиите, ще се санират всичките блокове и ние няма да крадем повече от българите!

160

тинтарова

преди 6 години

Щом на соца му викате комунизъм,значи може и герберизъм.

159

2013

преди 6 години

Аз си купувам основно български хранителни продукти - месо, плодове, зеленчуци, млечни продукти. Не че и някои от нашите не го правят същото, но вече има достатъчно качествени български стоки. Да, по-скъпи са, но по-добре яж и пий по-малко, но качествено.

158

Анонимен

преди 6 години

Защо първо не си изчистим нашия двор и тогава да търсим сметка за *** от чуждия.Ако нашите производители ни предлагаха качествени продукти,можехме да обявим бойкот на чуждите.Щеше и производството да живне и вносители и чужди производители щяха да се съобразяват с нас.А сега знаят,че нямаме полезен ход и затова се гаврят с нас.

157

Анонимен

преди 6 години

Ще му повярвам само тогава,когато корумпиран политик или злонамерен производител влязат в затвора.Иначе сме се наслушали на неговите изхвърляния,които траят ден до пладне.

156

Анонимен

преди 6 години

Още древните са го казали:"Ние сме това,което ядем".А какво сме ние,знаем всички-болни,бедни и нещастни.

155

Анонимен

преди 6 години

И с пастет компас разбира се хаха отврът пари да ми дават ни компас ни Кен ще си купя

154

kaka goshu

преди 6 години

Господин Борисов сигорно ла.па по цял ден кренвирши и салам Камчия ;-) хахаха

153

(-_-)

преди 6 години

На всички е отдавна ясно, че в страни като България пробутат ***. Едни и същи стоки са с големи разлики тук и там.. В крайна сметка кой трябва да регулира производители и търговци.. Бай суджук да не се прави на ощипана мадама! Един куп агенции и министерства нищичко не са направили до сега, а той както винаги се възмущава!? Фак ю бе