26

Анонимен

преди 6 години

ако беше невинна тази жена щеше да реагира по съвсем друг начин още когато я арестуваха... и въобще който и да е невинен човек.

25

Анонимен

преди 6 години

"виновна е" Няма диплома за више, има средно.!

24

Йода

преди 6 години

Единствено Дюлгеров ще бъде осъден...Другото е вятър.

23

Иванов

преди 6 години

*** от къде толкова пари има зетя на ЦВ.Цв. Казаха от ГЕРБ, че са много честни хора. Вярно ли ще строи Мол. Баси ако кметицата наистина е спряла и неговия строеж, очаквам още много престъпления да и припишат. Не трябва да си играеш със силните на деня.

22

Andreshko

преди 6 години

До #12 ***. Ще дойде и техния ред не се безпокой. Те няма да са вечни и Фандупкова и Боко. Ще гледа и те през пластмасовата клетка,както гледаше Живков,когато го сваляха от власт.

21

2

преди 6 години

До АнонименНа 360 градуса казваш?! Да беше казал 180, да. Дори на 90 да беше казал пак донякъде.Пък "четете" тая пуста математика, бе!

20

Анонимен

преди 6 години

Едно нещо ми се струва сигурно. В Европейския съд по правата на човека ще ни осъдят и България ще заплати много повече от тези 70000 евро на Иванчева и още неясно колко на останалите арестувани в този цирк ГЕРБ.

19

Анонимен

преди 6 години

защо ми изтрихте комента?Къде са останалите 10+10,общо 20% от сумата 70 000???????Къде?В джоба на обслужващите мафията и спретнали тази постановка на Иванчева.

18

Анонимен

преди 6 години

тези от VG се проявиха като инспектори от криминален отдел. Направо са за ДС . Не им трябва стройтелство.Минават на друга служба.Първо я подготвили за корупцията, после я въвличат.Сега обират каймака.

17

Анонимен

преди 6 години

картинката се подрежда..Бивш кмет,настоящ кмет всички в кацата с мед...А тези зелени площи не свършват и не свършват. А хорицата теглят кредити да плащат раздутите цени... е все някой трябва да сметката да плати .. А Боко се чуди откъде корупцията да захване..

16

Анонимен

преди 6 години

ЗНАЕТЕ ДОБРЕ, ЧЕ НА ПОЧТИ ВСЕКИ ДА МУ ПРЕДЛОЖАТ НЯКОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ ЛЕВА ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ!!!ИВАНЧЕВА ДОКАЗАНО Е ЗАБАВИЛА СТРОЕЖА НА БИЗНЕСМЕНА ОБВИНИТЕЛ С НАД ГОДИНА !! БИЗНЕСМЕНА Е БИЛ БЕСЕН :DТОВА , ЧЕ Е ВИНОВНА Е ЯСНО ! НО , ЧЕ И НАПРАВИХА НОМЕР ЗА ДА Я МАХНАТ И ТОВА Е ЯСНО :D

15

Анонимен

преди 6 години

Когато видях прокурора как се поти,как оклонява въпросите,как трепери от страх,работата е ясна.Той е в менгеме между мафията и служебните му отговорности.

14

Драган

преди 6 години

А другите кметове които построиха палатите кога ? Защо само нея арестуваха ?

13

Анонимен

преди 6 години

въшла чула че се краде *** не знае как първо се дава проценти на едни хора за да не я закачат

12

Анонимен

преди 6 години

Малии тази и се обърна живота на 360 градуса живота ,както се събуждаш с кафе и кашонче и хоп един кашон обвинения.

11

Анонимен

преди 6 години

В нашата мила родина не трябва да се вярва на никой, нито на съд нито на полиция нито на прокуратура. Не оневинявам и кметицата понеже шанса да си е поискала пари също е голям.

10

aha

преди 6 години

Само на *** гербераст не е ясно, че я отстрелаха, защото на 7-ми април спря строежа на МОЛ на зетя на Цв.Цв., който фандупкова беше разрешила по бързата процедура и беше продала земя за по 7лв. кв.м.

9

Анонимен

преди 6 години

Руската думичка ПОДСТАВА (Целенаправленные действия с целью вовлечения человека в сложную, неприятную или противозаконную ситуацию. Предательство, обман, афера. И тут они поняли, что это была подстава, и их тут сейчас всех повяжут ...) пасва идеално на този "Казус"!

8

Анонимен

преди 6 години

Надявам се Марковски да я защити и съдът да я оправдае.След това да осъди България в Страсбург и въпреки,че всички ние ще платим това ще натрие мутрите на спец.прокурорите,които участват в мафиотски афери.

7

Анонимен

преди 6 години

ДЕЛОТО СЕ ПРЕВЪРНА В СУПЕР ПОЛИТИЧЕСКО!!И ДА НЕ Е ВЗЕЛА ПОДКУПА ПАК НЯМА ДА Я ПУСНАТ ЩОТО ЩЕ ПАДНЕ ВЛАСТТА :DТЪЙ, ЧЕ ИВАНЧЕВА ОСТАВА В АРЕСТА НАЙ-МАЛКО ЗА МЕСЕЦ И ПОЛИВАНА ПЪРВОНАЧАЛНО!