47

Анонимен

преди 6 години

СОФИЯ ВЕЧЕ СЕ ПРЕВРЪЩА В ПЛАНЕТАТА НА МУЙМУНИТЕ.30 % от тях живеят в столицата, 20 % - В ПЛОВДИВ.

46

Анонимен

преди 6 години

Ами като гледат какво правят бежанците в Германия?! Провокират! Нали са малцинство и ИМАТ ПРАВА!!!! СМАД НЕЗЕМНА!

45

Анонимен

преди 6 години

Кой е малцинство сега ?

44

Чичо Скрудж

преди 6 години

Не е свързано с темата, но от Днес.бг се по******ха да ми трият коментарите. Голяма цензура, голямо нещо. Банват ме за ден? И за какво? Нямам ли правото да изказвам мнението си? Иначе неграмотните им журналисти доказват колко са "грамотни". България, майка...

43

Анонимен

преди 6 години

БХК къде сте? Какви са тия *** че така ще обиждат вашите мили, беззащитни и онеправдани подопечни които никога, ама никога не биха пребили някой (без да го оберат)? Веднага декларация исъждаща неправомерното търсене на полиция и лекарска помощ от не-ромите!

42

отвратен

преди 6 години

Тези които бяха по ниски от тревата и по тихи от водата, сега безчинстват над българкияхт народ. Жалко нам.

41

1

преди 6 години

Няма закони, пускат двама за "мюрета" и като ги атакуват изскачат още 15-20 и им правят мутрите на създарма, така че да не знаят кой ги е бил! То бива, бива , но толкова траене не бива! На времето имаше един луд генерал Стою Неделчев- Чочоолу, в Пловдив така ги оправи, че станаха кротки като агънца! То сега какво е, пребиват възрастни хора, за да им откраднат пенсиите, събират се на тумби и пребиват млади хора, влизат по затворите и данъкоплатеца ги храни и топли! Щом е в затвора, яко бачкане!

40

Евроатлантик

преди 6 години

Важно е стрикно спазване на евроатлантическите ценности на ромите и вдигане на техните им соц.помощи.

39

наблюдател

преди 6 години

Това е бъдещето на България. Последните българи ше живеят въоръжени и зад дебели стени и огради в страх и самота.

38

Некъф

преди 6 години

Къде са БХК и НПО-тата да дадат обяснение а?Не играе ли брадвата оправия няма.

37

Турчина

преди 6 години

Законите трябва да се напишат на ново! Щом някой те е пребил без причина в районното под надзора на полицаи потърпевшия трябва да пребие бияча си за да са квит! На това му викам аз правосъдие, а не сегашните смешни закони, които са написани за подигравка с потърпевшите! Сега и да ги хванат тия роми ще ги накарат да подпишат едни документи, че са нарушили обществения ред и хайде на свобода!

36

Анонимен

преди 6 години

Къде изчезна българския боен дух,май ни скопи-ха западняците?

35

шматка

преди 6 години

Туй е Ромин Худ и бандата му.В гората

34

Коце кмета

преди 6 години

На това аз му викам терор по етнически признак, и е по-тежко наказуем от закона. Да кажат нещо от ....(цензура) БХК? И след тая новина е другата, че според краварите ние сме насилвали малцинствата. Е, да се надяваме че скоро ще ги изнасилим от насилване. А тия велики пехливани от стадионите къде са, или те могат само да хвърлят бомбички и да обръщат кошчета?

33

Анонимен

преди 6 години

Сидеров Симеонов и Каракачанов няма ли да вземат отношение и мерки?

32

Анонимен

преди 6 години

Най после и в София!!!

31

Анонимен

преди 6 години

Дали ГЕРБ не са покровители на ромите, също като БСП? Днес по радияото казаха че рейтинга на премиера се качил с 3 пункта, а на Нинова с 5.

30

Спиро

преди 6 години

Плачат за Чочоолу и танкова бригада.

29

Анонимен

преди 6 години

Не са ни виновни ромите, ние сме си виновни защото сме утрепляци и всеки си прави с нас каквото си иска а ние си търпим ли търпим. Българите са вече толкова наплашени, че не знаят какво да правят като видят роми и се *** от страх или ядат бой и после се жалват на арменския поп.

28

Българина

преди 6 години

Питомниците на козяк пазят гората за тях си само те да си я секат. Според юдеите от сащ имало натиск срещу плъховете. А всъщност е обратното. Предлагам да платим 10 хил долара на сащ за всеки взет от тях плъх без право на връщане, така бхк и америка срещу България ще отпадне нуждата от съществуване