45

(-_-)

преди 6 години

Ok, значи сключваш договор с американска компания.. Нещата се сгoвнясват и се оказва, че си прецакан. Е да де, ама си подписал нещо, което има правна сила.. Айде сега да му събираме пари на тъпaкa.. Кой му е виновен на тоя? Значи има акъл да продава стоки на фирми от различни държави, ама не му стига да проумее какво точно върши и каква отговорност носи според договорните си отношения с фирмата.. Въобще не съчувствам на такива ***, които си размахват ую на бачкане, но не вдяват защо са там..

44

Осан

преди 6 години

А Желяз ако не споделя ембаргото на САЩ и има право на свое мнение по въпроса може ли да търгува със Сирия ? Cлагал ли си е Желяз подписа под нечие ембарго ? Какво стана със Демокрацията и индивидуланата свобода или Желяз е роб на САЩ и е длъшен да спазва краварските закони ? Защо краварите ходят без визи навсякъде и защо са в Сирия , Асад канил ли ги е там и търгуват със оръжие като го продават на умерената сирийска опозиция ?

43

Анонимен

преди 6 години

Лично ако го видя ще го предам в американското посолство пък може да получа нещо в замяна.

42

Анонимен

преди 6 години

дЖиляз да заминава за ДУмбас че иначе го чака Алкатраз.

41

(-_-)

преди 6 години

Използват тоя *** за политически цели.. Иначе е поредния индивид, който си дава дупето под наем, ефтинджос. Обаче, като дойде кофти момент забравя на момента какъв договор е подписал и какво съдържа той. Направо ще ме разплачете!

40

Анонимен

преди 6 години

Mazna mutra izkarahago angelce nemoje toku taka da ima takiva seriozni obvineniya po golyama veroyatnost vinoven narusil e embargoto saznatelno znael e kakvo pravi

39

Само питам

преди 6 години

Не е ли ирония, че искат да вкарат Желяз в затвора задето е продавал железа на Сирия?

38

Анонимен

преди 6 години

За работа като Телефонист не се иска висше образование , моя братовчет е завършил езикова гиманзия .. Опитва да учи за програмист но не стана видя му се трудно отказа се след 2-3месеца и си работи на телефоните в НР ..

37

Анонимен

преди 6 години

Мразя американците краварите , Но повече мразя дегенератите , Този е типичен *** , извратеняк. Да запише култорология - да си губи времето да учи за безработен.

36

Анонимен

преди 6 години

Айде стига глупости изкарвате това селско тарикатче направо ангел. Тарикат и половина е.

35

Анонимен

преди 6 години

Гледам , че доста се обсъжда образованието на Желяз, аз пък се питам троловете тука с какво образование са , вероятно са завършили вечерни курсове във факултета по Ибрикчийство , към Американския университет

34

Анонимен

преди 6 години

До БерлинА според мен ти си щастливо *** , което ще си намери майстора / майсторите/ по-късно тази вечер на обичаните места по Симеон и срещу Халите.

33

Анонимен

преди 6 години

Той нямал представа че продава хеликоптери части.Дали не си е мислел,че продава солети.Нещо много ми е мазен тоя.

32

Берлин

преди 6 години

Според мене Желяз е едно хитро cелянче, което си е намерило майстора.

31

Анонимен

преди 6 години

Кофти късмет има момчето. За да се иска екстрадация сигурно има правни основания. От друга страна не е виновен, защото е наивен. И в края на краищата се е наел на работа и му е било плащано за изпълнени задачи. Вярвам, че ще бъде оправдан. Дано да получи адекватна защита в Америка.

30

Анонимен

преди 6 години

Айде стига с тоя тарикат бре. Да ходи да докаже пред съда че е невинен а не пред журналистите.

29

ined

преди 6 години

И сега ко да му събираме парички за адвокат ли? Ми да се хване да бачка. Уж учил за културолог пък хванал се контрабанда да прави

28

Анонимен

преди 6 години

Разбирам злобата с която тролчетата се опитват да омаскарят това момче и да обърнат общественното мнение срещу него , но каузата им е обречена , пари няма да получите от господарите си. Просто погледнете статистиката на първа страница на сайта.

27

Анонимен

преди 6 години

50хиляди ще дам на САЩ да вкарат в затвора този Дегенереат , милюзин записал Куртология .. Ми стани инженер , програмист , физик , лекар.. нали си завършил математическата .. Явно в пубертета е наделяло женското у младежа , и този негодник и жена го харесва. Какви са тез жени.. На България такива *** куртолози , философи не и трябват , това са мошеници и измамници лентяи мързеливи.

26

Анонимен

преди 6 години

До Звездоброец от нашия род гейове няма ..