259

Анонимен

преди 6 години

Един разследващ трябва да е честен, интелигентен, начетен, почтен, да търси цялата истина а не удобната истина или да отбива номера. Какво е кпд ТО НА ТОЯ ЕКИП ОТ СТО ЧОВЕКА - ако е била невинна защо никой не я оневини на момента още. Ако е била виновна, защо не събра всички доказателства.

258

Да добавя

преди 6 години

Разледващия прокурор са казва Гешев. Ако е внук на легендарния Гешев от едно време , лошо им се пише.

257

Armagedon

преди 6 години

И след всичко това което се случва в БГ-тото, единственото ясно нещо е ,че дори и да си "чист" докоснеш ли се до българския бизнес и политици се омаскаряваш и ти самия. Ще попитате:- ама защо?Ами защото само в България ,страната на неограничените възможности (за олигарси и политици), може ,хора с тъмно минало да имат светло бъдеще.

256

111

преди 6 години

В една правова държава, на обвиняемия, застанал пред съда задължително се свалят белезниците. Къде са били защитниците на г-жа Иванчева и нейната заместничка, изправни пред специализирания съд за определяне мярката за неотклонение/процесуална принуда/?

255

Анонимен

преди 6 години

ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ съм сигурна че ченгетата са карали курсове как се разкрива и разследва подкуп и толкова пропуски да направят, че и да върнат парите без да им направят експертиза има ли или няма отпечатъци, това не е нищо друго освен омазване. Освен това веществени доказателства се връщат с разрешение на прокурор или съдия, ако са го направили на своя глава разследващите нямам думи! Това показва на какви конкурси за назначаване са били.

254

ДО 235 и още 5 сашет

преди 6 години

Защото *даващия*подкупа е Сигнализирал Полицията и Цацаров .Това се нарича Борба срещу Корупцията .Тук умрях от Смях - има харесвания .

253

Анонимен

преди 6 години

Парите изчезнаха,защото се стигна до съд и трябва да се проверят самите пари,следите по тях и произхода им.А това явно не е удобно за скалъпилите тази постановка,па те верятно са и прибрали 20% за незаконния цирк който са спретнали.

252

Георгиев

преди 6 години

На всички е ясно, че всички крадат. Надяваме се на много подобни акции от новата комисия. Просто малката крадла изтегли късата клечка да е първа.

251

Анонимен

преди 6 години

Сега ако адвокатите поискат да се направи експертиза за съвпадение на боята по парите и по хората - КОЙ опорочи делото? Явно е че разследващите са много подготвени.

250

Асен

преди 6 години

Как може да е толкова нагла тая?!?!?

249

Анонимен

преди 6 години

Прокуратурата се опасяваше че парите ще изчезнат. Те обаче изчезнаха благодарение на разследващите, които без да проверят всички възможни доказателства свързани с парите са ги върнали на техния Вакъл собственик.

248

Анонимен

преди 6 години

Фрогнюз - "По делото срещу Иванчева няма дадени СРС-та, парите били белязани без разрешение на съда"

247

Мдаааа

преди 6 години

някой ще плаща големи обезщетения в Страсбург и знам кой ще е той...аз и вие. Аз поне никога не съм гласувал за тези, за вас не съм сигурен

246

Анонимен

преди 6 години

Другото уникално е че в съда станало ясно, че вместо експерти да прегледат всяка банкнота за да търсят отпечатъци от Иванчева, парите предмет на престъпление вече са върнати на техния собственик. Защо са върнати, вероятно защото от разследващите им е ясно че няма никакъв шанс да се назначи експертиза която да открие отпечатъците... Въпрос по колко дела за подкуп парите се връщат на собственика веднага, а не служат да подпомогнат доказателствата на разследването?

245

Анонимен

преди 6 години

Съдията още не е решил, ама троловете вече са информирани за решението че ще я задържи. Правете си изводите.

244

Анонимен

преди 6 години

Какъв е проблема ако е невинна да я пуснат, няма да срути държавата я? Така посочени доказателствата са доста некатегорични меко казано.

243

Анонимен

преди 6 години

До 242Знам, че искаш ГЕРБ да са виновни, да са я натопили. Забравяш, че има много алчни и корумпирани хора и извън ГЕРБ. Аз лично мисля, че е виновна. Ще се разбере.Направо грешиш,аз не искам,аз чета Фрогнюз какво пише.Да не говорим,че години наред бях за ГЕРБ и не вярвах на приказките на хората,докато не се убедих,че действително са прави и ГЕРБ е диктатура.

242

Анонимен

преди 6 години

Марковси е казал че основният свидетел трябвало да бъде подведен под наказателна отговорност за провокация към подкуп и показанията му нямат стойност. четете в Д Н Е В Н И К

241

Anatoli73

преди 6 години

Ok no dase izkoreni koruptsiata ot nai visoko nivo dase pochne ot deputati I xorata koito sa nad tiax na Kostov zashto nemu slagat beleznitsi prodade tsiala balgaria

240

П.Петров

преди 6 години

Ако няма СРС-та, в които Иванчева казва "Искам толкова, за да му придвижа въпроса на едикой си", как е взела парите и как ги прибира, обвинението няма да мине!Дюлгеров явно е подставено лице.Изводите са, че не е хигиенично да се общува с членове на ГЕРБ, било то бивши;ГЕРБ използват държавните институции за репресивни цели и трябва да се махнат от власт.Дълбоко се съмнявам Иванчева, за година и половина мандат, да е станала изпечен изнудвач, но ГЕРБ за 8 години са успели!