94

Анонимен

преди 6 години

До адвокатът е за товаЗа съжаление това е така само в България ! В западна Европа адвокатът на подсъдимия се стреми да балансира между максималната и минималната присъда , а адвокатите в България направо се опитват да изкарат виновния - невинен !

93

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Тази схема съществува от бай Тошо време, а по време на псевдодемокрацияра беше доразвита.Иванчева е във властта от година и половина.Не и преписвате заслуги, каквито няма.А и нали човек е невинен до доказване на противното ?Защо обявявате Иванчева за виновна преди съда да се е произнесъл ?!

92

Анонимен

преди 6 години

Е един мармот...Тя това оведомление и да иска не може да го откаже.Най-много да го мота то 30 дни, една кратка процедура с административния съд и проблема е решен.Цялата работа на мастития УЖ бизнесмен щему отнеме 500 максимум 1000 лева (основно такса за адвоката да го придвижи). И колкото да рипа кметицата, работата щеше да стане принудително и по законов ред.Искате да кажете, че тоя го изнудвали за такава смешка за един милион евро ХАХАХАХаххаха Добре...

91

Аз

преди 6 години

през живота си не съм видял някой да остави в колата си такава сума пари и да хукне на някъде. Така, че цялата история е пълна смехория. Питам кой е оставял такива пари в колата си без надзор?

90

Анонимен

преди 6 години

Много неуки хора има в БГ. Районните кметове нямат право да издават разрешителни за строеж, с изключение на поставяне на временни павилиони.Тези разрешителни се издават ЛИЧНО ОТ ФАНДЪКОВА и главният архитект.Там е заровено кучето.

89

Анонимен

преди 6 години

Повдигнато обвинение - голяма работа!Знам за един с присъди на две инстанции, който в моментаколи и беси.И е вторят човек в държавата, въпреки че е много трудно да кажеш, кой от двамата (първият и вторият) е по-неграмотен и некадърен.

88

прокълнах я

преди 6 години

и ето ,че има възмездие ! На мене ми иска 5 000 лв. за да ми разреши да поставя цветарски павилион ! Няма да споменавам точно къде за да остава анонимна !

87

Анонимен

преди 6 години

Според тебе?? Ти специалист по криминалистика ли си?

86

Анонимен

преди 6 години

Само да уточним, че решението за голяма сграда не се взима от районен кмет. За сграда под 5 етаж, такъв рушвет.....как ще го избият се чудя. А защо никой не се напъна да провери кметове на фалирали общини, но с какво разполагат. И защо не до пуснаха адвоката й веднага. Тази история е като история от 3-ия свят, само че там държавата не е на територия на ЕС.

85

един народ

преди 6 години

ще го разберете що за стока е по националните му герои и по коментарите които се пишат в интернет ! Нито националните ни герои са стока ,нито коментарите ни са писани от нормални хора ! Националните ни герои всички до един са престъпници и крадци , а коментарите не се отличават от генетиката на българина , всички коментари подкрепят престъпниците !

84

Анонимен

преди 6 години

Схемата Тиква даваш всичко веднага на първата попадала връзкарска шуробадажначеска фирма без проверки и конкурси и после почва ремонт на ремонта.

83

Додо

преди 6 години

Един въпрос ме мъчи. Защо Кадиев, а и най-вече жена му, още не са в ареста?!?

82

Ами

преди 6 години

Какво се правите на луди всички, тази е корумпирана до мозъка на костите си - потърпевш съм - чакаме административен адрес вече 2 седмици след законо-установеният срок. Ха познайте защо! Ясно е и защо само нея следят, а не примерно и кмета на Студентски - там каква свинщина е... тази няма партия, не отчита нагоре.. за това я избомбиха!

81

Анонимен

преди 6 години

Покажете ми как светят китките, пардон, китката на една ръка след като човек си е взел парите. Тогава ще ви повярвам. Според мен няма безспорни доказателства, които по несъмнен и категоричен начин да доказват вината и. Даже не е ясно и колко от парите са за нея, защото не са разделени между нея и заместничката и. Ще има ли правосъдие в държавата или троловете ще раздавате присъдите????

80

към 60

преди 6 години

Обясниха им още, че тя е избрала часа и мястото на срещата, че закона изисква в нейно присъствие да се извършва огледа и описването на парите, че и е осигурен адвокат и т. н., но продължават да наблягат на това че било показно арестувана в час пик в центъра

79

Анонимен

преди 6 години

бананская республика

78

Ганьовска работа

преди 6 години

спомням си тук как сульовци и пульовци сияеха от радост ,че някакъв си охранител на инкасо , ограбил 1 млн. лв. от инкасо автомобила и избягал !

77

Анонимен

преди 6 години

Когато арестуват Фандъкова и пльоснат на асфалта пред Столична община, тогава ще призная че има Борба с корупцията.Такива евтини постановка като тази с Иванчева не ме впечатляват.

76

ГЕРБ forever

преди 6 години

Нека се въздържаме от емоции!Живеем в правова държава,където магистратите са високо морални,добродетелни и неподкупни.В прокоратурата работят изключителни професионалисти,които ще си свършат работата компетентно.

75

Анонимен

преди 6 години

Според мен в случая не би трябвало да има нужда от адвокат. Ясно е че е виновна!