15

Анонимен

преди 6 години

Не отиват да гледат мача с да си излеят Злобата и Омраза натрупана на Психическа основа , там ли трябва точно???

14

Анонимен

преди 6 години

На всеки мач - Спец-отряди, тежко въоръжена полиция, камери навсякъде, проверка за боеприпаси на входоведе (кучета, скенери). Когото хванат - напрво в "дрънголника" по бързата процедура!!!

13

Анонимен

преди 6 години

Футбола е красива игра, но би трябвало да се гледа само по телевизията, събирането на големи маси хора е опасно. Принципно нямам нищо против, но хората нямат съзнанието да гледат спокойно и после да пият една бира с приятели

12

Анонимен

преди 6 години

Защо никога няма да се опитат действително да ги озаптят /по цял свят също/?Властта дава контролиран отдушник на напрежението, за да не се обърне в неподходящ момент срещу нея. Това е причината от десетилетия да е все едно и също.А нас? Нас кучета ни яли /буквално/.

11

Анонимен

преди 6 години

Употреба на взривни вещества и нанасяне тежки телесни повреди - Това почти е тероризъм!!!Без разлика на колко години е "моменчето" и на кого е син!!!

10

Брутал Дилдо дот ком

преди 6 години

На снимката ясно се вижда, че полицайката носи халка, семейна е, възможно е да е майка или ще бъде такава. И един *** я инвалидизира. Жена под 25г. Да ви го до дъно на всичките ултраси! А, и на тези дето затварят центъра в 5 следобед за да минете от там!

9

едо

преди 6 години

дано се оправи момичето!и какво стана, хем блокираха центъра на София, хем не предотвратиха тези безчинства...5 години без публика...и стюардите или там каквито са да си работят с рисковия си контингент...човек не ходи на мач а на война егати!

8

Анонимен

преди 6 години

Хвърляш бомбичка и директно те съдят по закона за тероризъм, поне аз не виждам разлика, бомбичката е с по-малка сила но осакатява, дори си спомням един смъртен случай преди години

7

отвратителни дебили!

преди 6 години

И това е "материалът", който ще гради България в периода 2020-2040! Свестните деца се евакуират извън територията, остава тази безмозъчна маса. Както би казал Тръмпо, Sad!

6

Моряк и половина

преди 6 години

Началникът на тази женичка, изкараваща с риск за живота си насъщния има не по-малко вина от самите фенове! Как ще поставиш полицаи на такъв мач без шлемове?!

5

Анонимен

преди 6 години

Тея фенчета колко бой са яли в районното после, усетили са как бият милиционерите едно време! Дано да е имало и даряване на интимности против волята на задържаните, другия път пак да ходят на мачове!

4

Анонимен

преди 6 години

Българското първенство трябва да се играе на плейстейшън!!!

3

Анонимен

преди 6 години

ГОЛЕМИТЕ МЖЕ, да хвърлиш бомбичка на жена!....комплексарри, ***, ненужни на обществото бацилии, те не ходят заради мача, ходят да трошат!!!

2

изтървано Поколение

преди 6 години

Забрана на Фенове да посещават такива Мероприятия със Закон и то до живот , да се научат изтърваното Поколение

1

Анонимен

преди 6 години

ТЕЗИ МАЧОВЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИГРАЯТ БЕЗ ПУБЛИКА!!!