43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37Като стана дума за техника, сирийците са доставили на руснаците 2 ЦЕЛИ американски ракети. Неизбухнали и запазени, понеже са се приземили на подходящо място. Имало и други неизбухнали, но тея двете били най - запазени ;)))Няма проблеми, рашките дори не могат да ги изкопират.Това все пак не е Фиат 124 да се превърне във ВАЗ 2105.

42

Анонимен

преди 6 години

И каква стана тя - ужа Нато, уж "притивници", уж "врагове", ... пък превозваш на "враговете" оръжията!Цирк "Солей" все повече и повече лъсва! Всичко е лъжа, всичко е измама, а народите - теглят хомота, докато тия във "вражеските" карети си се събират на седянки "в тъмнага стаичка с черепа, костите и сабята"!

41

Анонимен

преди 6 години

Можеш да сравниш габаритите на товарите, които можеш да носиш с С 130 и С 5 със тези на АН 124. Можеш и товароподемността им да сравниш. И, за да не останеш неприятно изненадан, приготви се да се разочароваш ;))) А, и цените им сравни, че да ти стане по ясна картинката. и цената за потдръжката сравни ;)))И мног те мколя, неплачи докато осъзнаваш какво си казал ;))) Културно ще се направя, че не си се изложил като *** на жълтите павета ;)))

40

до Авторката

преди 6 години

Мене ме интересува от къде открадна Статията , предимно крадетв/копирате от сайта на БТА , щото тука само се краде

39

Анонимен

преди 6 години

Македонците са жители на географски район, наречен Македония. Украинците са измислена нация, понеже нито има район, нариччан украйна, нито има тай=кава дуржава. Украйна руснаците са наричали покрайнините. Нещо като "провинция".

38

Анонимен

преди 6 години

Разбрахме другари руски *** че нямате резерни части за Украинските самолети Ан . Ние от НАТО ще си караме на С 130 и С 5 вие му мислете на какво ще летите щото друг транспортен самолет нямате

37

до Намедни

преди 6 години

Не го прочетох тук... ;)

36

Намедни

преди 6 години

37, ти си единственият четящ тук. Написах го преди час, но всички ме помислиха за дезинформатор.

35

Анонимен

преди 6 години

МакедоНИ определено е имало още от как в славяните са били канибали ...виж македонЦИ преди 1945 нямаше

34

Анонимен

преди 6 години

Е там разни германци викинги продаващи разни славянски роби определено са съществунали най вече в нов город и киев

33

Долан Куг

преди 6 години

До Анонимен37с антонов124, предполагам. а един мармот завил ескадрения миноносец, дето бил унищожен, със станиол. съгласен съм да съм косвена жертва в една трета световна, като знам, че каскети като тебе , и интернационалистите ще измрат накрая. *** нямат синдикат. няма и интернационалисти.

32

Анонимен

преди 6 години

Като стана дума за техника, сирийците са доставили на руснаците 2 ЦЕЛИ американски ракети. Неизбухнали и запазени, понеже са се приземили на подходящо място. Имало и други неизбухнали, но тея двете били най - запазени ;)))

31

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

идеално, в желанието си да играят на хорото със санкциите, русняците накараха нато и сателитите да направят оборот на боинг. или, евентуално да предизвикат създаването на транспортна версия на А380.

30

Анонимен

преди 6 години

До 30 сега от китай ли купувате бе руска вата щото той от конярите копува Ха ха ха ха

29

Анонимен

преди 6 години

От новината се разбира, че Русия е банкрут и едвам и стигат силите сама да се справя с хуманитарните си превози !Чака я още шест години агония !

28

Анонимен

преди 6 години

Украинците ги няма от Киевска Рус. от тогавеа им а Киев и Рус. Никъде не е ставало дума тогава за украинци. Виж, македонците ги е имало, за разлика от украинците.

27

Анонимен

преди 6 години

Боинг няма да тръгнат да разработват самолет, от който ще трябва да построят само 200 - 300 бройки. Твърде им е скъпо проектиането. Докато руснаците са сметнали, че за поръчка от 70 броя могат сами да възстановят производството му. И вероятно ще го направят, защото имат и технология за нови по - икономични и мощни двигатели. Което им беше проблема до сега.

26

Анонимен

преди 6 години

Украйнците ги има още от киевска рус ....Мускалите от кога се пръкнахте чат пат от както монголите изгориха владимиро суслското им княжество та дигнаха сред блатата московия 2

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Абе я се разкарайте с тия остарели щампи!!!! Вие само вижте какво прави Курчатовския институт в Москва, па после ми дрънкайте за неща от миналия век. Или си въобразявате, че руските оръжия летят с конярска електроника??? Дето във всеки един момент може да им направи сечено??? Айде стига щуротии, вече сте смешни! Ако за нещо не знаете, ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ТО НЕ СЪЩЕСТВУВА!

24

Анонимен

преди 6 години

Волга Днепър държат 65% от съществуващите самолети. останалите 35% са собственост по равно на една руска и една украинска компании. По - голямата част от самолета се произвежда в Русия, както и части от двигателите. Украинците произвеждат двигателите, но по съществените части за тях им ги досатвя Русия. така че те първи ще окъсат. САЩ нямат толкова големи самолети. Нито граждански, нито военни. Не че не могат да имат. Но нямат ;) Дори се канеха да купуват към 70 парчета навремето ;)))