230

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали е наистина виновна,но да си кмет на Младост и да не си от ГЕРБ е достатъчно да ти спретнат такава постановка.Това са сериозни пари,а ББ не обича да дели.

229

Тошко Петков

преди 6 години

Герберите на никой не прощават, но ......

228

Гошу

преди 6 години

Тези от БСП-ту крадат като изоглавени, даже когато не са на власт, представям си ако се докопат до нея какво чудо ще е

227

НЕ

преди 6 години

Не ви е срам, вързали женицата 2 часа като мечка на синджир в центъра на София.Това ли ви е силата.....

226

Анонимен

преди 6 години

Жената е искала да се постави вето на строежите в градинките и ето каква постановка и скроиха от строителните фирми на управляващите.В България няма нужда от сценарии,тук могат да се правят екшъни на живо,по действителни,ежедневни случаи.

225

Шопо

преди 6 години

Скроили са и постановка гербетата !!! Те не търпят конкуренция,особено в София !

224

Анонимен

преди 6 години

Чак от космоса смърди на постановка...

223

НЕ

преди 6 години

Няма такъв цирк, трябваше и военните с танкове да викнат.... пълна пародия

222

Анонимен

преди 6 години

Ще я пуснат, спокойно ... ще остане само срамът!Иначе не се чудете как някои хора демонстрират охолен живот в България. Бъдете сигурни, че зад красивия живот във фейса на някои наши сънародници, се крие получен подкуп, измама, кражба или получена обществена поръчка.Огледайте се и вижте мизерията около нас и контраста в автопарка и снимките от красиви екзотични места в социалните мрежи на мнозина българи... разликата се дължи на ето такива хора с подкупи!

221

М......????

преди 6 години

МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е НАГЛАСЕНА РАБОТА - АКО ТАЗИ КМЕТИЦА БЕШЕ ОТ ГЕРБ НИЩО НЯМАШЕ ДА Е ТАКА ПОКАЗНО ЯВНО ГЕРБАДЖИИТЕ СА РЕШИЛИ ДА СЛОЖАТ ТЕХЕН ЧОВЕК И СА НАПРАВИЛИ ГОЛЯЯЯМ НОМЕР НА ТАЗИ КМЕТИЦА - ПОМНИТЕ ЛИ ПРЕДИ ДА СТАНЕ КМЕТИЦА КАКВО ГОВОРЕШЕ ПО МИТИНГИТЕ КОИТО СЕ ПРАВИХА В МЛАДОСТ ТОВА МЕ КАРА ДА СИ МИСЛЯ ЧЕ ЖЕНАТА НЕ Е ВИНОВНА ПРОСТО Е СКРОЕН НОМЕР И ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ ПРАВИ ТЕЗИ НОМЕРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА -НЯКОЙ НЕУДОБЕН ТАКСИТА ГИ БЛЪСКА А ДРУГИ ТОВА И КАКВО ЛИ ОЩЕ ДА ЧАКАМЕ - ГОРКАТА НИ ДЪРЖАВА

220

Анонимен

преди 6 години

Отиват и гривничките, да и сложат едни и на краката.

219

Обективко

преди 6 години

И да знаете, че то такива работи стават само в община "Младост". Разрешителните за строеж в другите общини се издават в пълно съответствие с точката и буквата на закона и там няма никакви корупционни практики. Горката женица, какво да прави като не е избрана нито от ГЕРБ, нито от БСП, нито от ДПС. При последните изброени не се допускат такива грешки. Време да си сложат свой човек в "Младост".

218

КуРупционен орган

преди 6 години

Бретончето Арнаудова и оня глОпак Гешев ше дадат ли поредната *** пресконференция, за да ни напомнят за пореден път колко *** и посредствени са ?

217

Ммм

преди 6 години

ОХООО

216

Анонимен

преди 6 години

До ивоНевинен си до доказване на противното в съда, ареста си го правят когато си до доказателствата. Да не очакваш да и пратят картичка да се яви и да я помолят учтиво да си носи 70-те хиляди?

215

Трол

преди 6 години

Къде са инези които вчера така ожесточено спореха колко е добре в България и колко зле в западна Европа под една новина за заплати? Гахахаха

214

Анонимен

преди 6 години

Това е постановка,това е политическа саморазправа с цел последвали финансови и материални облаги,това е унижение на личността,това е умишлена измама,това е целенасочен политически,очернящ пиар срещу неудобни и неподчиняващи се,това е показност,за сплашване на останалите какво може да им се случи,ако не слушкат,това е фашизъм!

213

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали е подкупна или не но едно е сигурно. В скоро време българина пак ще плаща от джоба си за обезщетение на невинно арестуван и малтретиран човек. Не, че не сме го гледали и преди тоя филм.

212

българин

преди 6 години

Драги софиянци , много съжалявам , но посадени нови дръвчета и чисти нови тревни площи ще видите на куково лято през крив макарон !!!!!Вече свободно започват да строят и в междублоковите пространства , а нищо чудно и върху покривите отгоре ! Покрай София има хубави места да се построят още 3 Софии , обаче на строителната мафия не им се ще !!!!!!!

211

Анонимен

преди 6 години

Няма как да арестуват далия парите, защото той е уведомил полицията и най-вероятно са белязали парите. Чист като сълза, само има да чака да си ги прибере обратно...