182

Иван

преди 6 години

Като видя статия от Дойче Веле и ми е ясно веднага , че няма особен смисъл да я дочитам.

181

тантоперманто

преди 6 години

До FallschirmspringerАко Румъния си присъедини Добруджата и ние имаме какво да присъединяваме!

180

да

преди 6 години

нещо либерастите много плачат напоследък...не им минават мръсните номератаа от Дойче Веле друго освен антибългарски статии не можеш да прочетеш и то от десетилетия,но ни е все тая...нека се задавят от злоба

179

Анонимен

преди 6 години

Нашите граници са свещени и неприкосновени, докато Русия съществува!!!

178

да

преди 6 години

България е вечна - имаме толкова дълга история и сме преминали през такива неща, че това днес е като училищен лагер !!!нека се пълни Германия с емигранти - и още ще й пратим + нашите от маалата !!!чувам,че всичкото афганистанци, африканци и пакистанци се редели на опашки пред заводите на Мерцедес и БМВ за работа...ама май не съм чул добре хахахахаха

177

Анонимен

преди 6 години

Въпросът е колко германци са се родили.Ако смятате двете поколения турци и хилядите африканчета,арабчета и афганистанчета,пакистанчета и индийчета,може би имате огромен прираст.Алал да са ви новите германчета.Колкото до България не я мислете.Въпреки,че най много деца са се раждали през 80те години преди "демокрацията"все още има надежда.Не забравяйте хилядите млади българи емигрирали в чужбина където нормално отглеждат децата си.

176

До 199

преди 6 години

Северна Добруджа си е румънска.И под България естествено се има предвид народа, не територията.И тенденцията е противоположна-простотията сега е в пъти по-малко, отколкото преди 20-30 години.Но общата култура на младото поколение спада все повече.Гледам"Стани богат"и не мога да повярвам какви елементарни неща не знаят младите хора.Една участничка каза, че Слънцето изгрявало от Запад.Друг мъж пък не знае кой е един от най-известните футболисти в света.

175

Fallschirmspringer

преди 6 години

"България гордо изчезва!""Не бих казал,че гордо изчезва,по-скоро ,потъналав мизерия и разруха ,както и обхваната от корупция и тотално изпростяване изчезва.Но място за паника няма,както няма никой да търпи властови,икономически,вакум в центъра на балканите.Дали ще бъде теритериолно разделена ,или ще бъде населена с друго население още не се знае,но тази територия ще бъде съхранена.Предполагам,че в недалечно бъдеще Румъния ще си присъедини под фанфарите на ЕС северна Добруджа,други южната част и

174

Анонимен

преди 6 години

r/K теорията обяснява нещата (макар и вече отхвърлена) - западното общество инвестира в образованието на малкия си брой деца (К поведение), а навлеците - в количеството им (r поведение).Въпросът е само след колко години про.стите маси ще изядат с парцалите добре образования малоброен елит.Ама това някак не е политкоректно да се говори, нали така, DW?

173

Ф.С.В.

преди 6 години

Тази статия ни подготвя за голям бежански поток с трайно спиране в БГ -И още: мигрантите идват със своите култури, обогатяват приемащата страна и са жива връзка с местата, от които пристигат.(цитат) Мисля че германците са вече на гости в държавата си !

172

До Трак

преди 6 години

Има наченки на средна класа, но основно в трите големи града.Другаде също има проспериращи хора, но демографският срив е страшен.Аз живея в Пазарджик и за първи път от 30 години насам има помещения по центъра, които стоят празни-просто няма купувачи или търсещи услуги.В петък и събота вечер по центъра е рехаво с народ, а преди 20 години игла да хвърлиш върху човек щеше да падне.А Пазарджик далеч не е най-зле демографски.

171

komitata

преди 6 години

тази платена статия може да въодушеви само някой изкукал ***-първо ние нямаме икономика и да вкараме емигранти същата те не искат да остават тук.БГ е колония в която кохорти от драскачи,политици и и всякакви тинтири,минтири по цял ден дават интервюта как може да станат нещата и колко сме били напред и т.н. При толкова много политически партии на издръжка на електората/най-скъпата в ЕС/при този огромен административен апарат няма как д а има развитие и след 100години . Това е ***

170

Анонимен

преди 6 години

Една стара къща гредоред в голям град напр.Кьолн струва над 600 000 евро,и вътре е за ремонт,един двустаен -над 250 000 евро!всичко санирано отвън.е.напудрено като у нас,имайте пред вид ,че немско качество в строителството вече няма!

169

к

преди 6 години

това е пропаганда за да си внесем 5-6 милиона от исламските диваци дето яловото толерастко бабе покани в Германияа доколко Германия върви напред и просперира - това е друг въпрос и тези от нас който сме живели в Германия едва ли ще се съгласим че това което се случва в Германия може да се нарече просперитет и движение напред

168

aaaaa

преди 6 години

totalni gluposti v statiqta nqma nadejda za bulgaria i germancite izchezvat ako ne si vkarvat tarambuki koeto sled 20 30 godini she im izqde glavata

167

есперкт

преди 6 години

Германия чрез държавната си фондация Ханс Зейдел създаде ОПГ Герп, която вече трети мандат подред осъществява геноцид срещу българския народ, история и култура. Благодарение на това от членството в ЕС видяхме само откраднатите фондове, укрепването на мафията в държавната власт и безвизовата работа за болногледачи на немските пенсионери. Джендърите са доволни, но те не са народът, колкото и да не искат да го повярват.

166

Handel

преди 6 години

Че нали Германия има 2-3 милиона бежанци? Защо не им дадете да заемат тези 1.5 милиона свободни работни места, ами ги "унижавате" с пачки евро и ги "принуждавате" поради липса на работа да мърсуват в центровете на големите градове?

165

Анонимен

преди 6 години

Не, от 29. Преди се увеличавахме, сега изчезваме с необратими темпове. Никой не прави прогнози, не са нужни от прогнози и статистики, има факти и цифри.

164

Анонимен

преди 6 години

Българите изчезваме от над 1000 години. Да видим кой ще е следващия дето ни прогнозира гибелта. Немците вече съм ги отписал.

163

Мккой

преди 6 години

Аз срещам предимно българи от Холандия и Португалия.