106

Анонимен

преди 6 години

А с арменсия поп вече говори ли по телефона?

105

Анонимен

преди 6 години

*** се е оплакала от харема директно на султан Ердоган. Да видим как той ще защити любимата си жена....

104

Анонимен

преди 6 години

Путин не е на себе си. Повярва си, че може да играе на голямата световна шахматна дъска и сега хлипа по телефоните. Това момче ще свърши в лудницата

103

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да узнаем по колко милиона долара ще се бръкне всяка държава членка на НАТО за тази авантюра! Колко ще платим ние като данъкоплатци и какво направи шкембе чорбаджи ханъм, за да не сме както винаги йес мен територийка.

102

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАо ТЯ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА БЕШЕ ЗАВЪРШИЛА,И БОМБИТЕ БЯХА САМО ЗА ДЕМОСТРАЦИЯ НА СИЛА,ВИЖТЕ ИМАМЕ АТАМНО ОРЪЖИЕ , И ИЗБИВА СТОТИЦИ НЕВИННИ ЯПОНЦИ,ЗАЩО НЕ БЯХА ВОЕННИ ОБЕКТИ,БОЕННА СИЛА,ВИДЯХА ,ЧЕ ВОЙННАТА СВЪРШИ И ДА ДЕЛТ БАНИЦАТА,ТАКИВА СА И СЕГА.

101

Анонимен

преди 6 години

Путин е насмел Шойгу, защото вместо да разбере от руското военно командване за атаката срещу Сирия, той разбира за това от медиите позоваващи се на Ройтерс. Затова от вчера е побеснял и отчаяно търси съмишленици по всички кътчета на планетата. До момента е събрал желязна дружина Венецуела, КНДР, Боливия и Иран. Турция упорито продължава да се опъва от тази славна дружина.

100

Анонимен

преди 6 години

Миличка Ели. Какво предлагаш? България да се довери на Русия и да приключи като Ирак, Югославия, Либия, Сирия. Все държави разчитали на Русия.. не, няма да направи българския народ тази грешка.

99

Анонимен

преди 6 години

Вчера Столтенберг каза, че цялото НАТО било дало благословия за нападението над Сирия. Да не се окаже, че тоя *** не знае кои всъщност държави са членки на НАТО. Много е вероятно да е бил тотално напушен.

98

Боби

преди 6 години

До 107Още един ПВО ЕкспертСамо това казвам и приключвам с поредния експерт:Под индекса С-300 се крият 11 различни комплекса приети на въоръжение(има още поне 6 които не са приети и останали като частични или пълнофункционални прототипи) в три поколения като има комплекси за ПВО / Сухопътни Войски / Военно Морски Флот / Ограничена ПРО

97

До Ели

преди 6 години

Миличка Ели. Няма клуб на убийци и клуб на миротворци. Светът е джунгла, има силни и слаби. За жалост Русия демонстрира, че е слаба и е склонна да изостави съюзник. Обеща, че ще сваля ракети, но се покри в дън горите. Кой би се доверил на такъв съюзник? Никой.

96

Анонимен

преди 6 години

Някой де ходил в Сирия? Аз съм живяла там, под "страшната" диктатура. Ако искате да намерите отговор за военното присъствие в Сирия и за последните удари, проверете държавните бюджети за производство на оръжие. Вие да не мислите, че то се произвежда, за да стои по складовете?! Крайно време съюзът САЩ - СА да бъде разгромен, аман от петродолари и други своеволия. Ако имаше напредничави арабски страно, това бяха Сирия и Иран, морално над другите! А не чалгаджийската, престъпна мека Дубай!

95

Анонимен

преди 6 години

Путин нали свали всичките американски ракети в Сирия, какво толкова се е възпалил срещу САЩ, Великобритания и Франция. Би трябвало вместо да плюе по тях да търка доволно ръчички и да си повтаря "ох, на дядя, паднахте ли ми в ръчичките". Вместо това нескончаеми руски храчки и плюнки. Човек почва вече да се съмнява че нито една западна ракета не е спряна от желязната руска ПВО завеса, което разбира се е невъзможно заради русофилската увереност в безкрайните възможности на Русия.

94

Спете спокойно деца

преди 6 години

Пак русофили и русофоби.Радост за народа.Едните възхваляват САЩ,другите Русия.С 106 ракети ударили три сгради?Другите твърдят,че от 106 ракети 73 били прихванати.Всички са победители.Шкембе войводата е спокоен,щото за нас няма пряка заплаха.Катето е сигурна,че е използвано хим.оръжие.Бойко проверява бункерите,свиква свиква съвет.Ние стоим твърдо зад Доналд и Тереза.И защо не си пием гроздовата и нитратните марули и да не се безпокоим за световният мир.Дони,Тереза и Еманюел мислят за нас.

93

Анонимен

преди 6 години

до 123..Ей такива смoтаняци като теб още от 2000-та година казваха че ще му видят скоро сметката на Путин, а той вече 18 години на власт! Що така, бе Миме?

92

Ели

преди 6 години

Каквото и да пишете, истината излиза наяве.А тя е Британия и САЩ нагло излъгаха ООН и света, предостявяйки непълен доклад за "Скрипал". Използвано е веществото BZ-произвеждано в САЩ, БРитания и д-вите в НАТО - ето важната информация, която агресорите скриха.Русия не произвежда ве-то. Взривиха складовете, преди експертите да установят хим. оръжия на Британия и САЩ.Главното е да се махнем от НАТО.Крайно агресивна, антицивилизационна организация, БГ не трябва да е в клуба на убий$ците..

91

Анонимен

преди 6 години

Колко дни меките китки управляващи Русия ще хрипат по телефоните?

90

Боби

преди 6 години

До Анонимен 129Отцепил да но не си я е взел(все още) - ако не я върне директно като минимум Обвинение в ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ, и прочие до обвинение в АГРЕСИЯ

89

Анонимен

преди 6 години

Досега американските *** са дали оръжие на ИД за над 1 милиард долара. Мръсни убийци!

88

Анонимен

преди 6 години

до 137 Той Бай Дончо пък дето изби хиляди сирийци какъв е?

87

Анонимен

преди 6 години

Какво излиза, че Тръмп се обажда на Пютин по телефона и онзи не го закача. Как става тези работи?