241

Vi DerH

преди 6 години

Дрън дрън та пляс. Политически и военни игри. Тази война е нужна на военната индустрия на Русия и Америка както и на руските охранителни военни служби така и на американските. Театъра е Сирия а спектакъла е спонсориран от Израел и Саудитска Арабия.Приятно гледане.

240

Анонимен

преди 6 години

Боби, за AGM 158 JASSM случайно да си чувал??

239

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСАЩ решат ли сериозно да се заемат със СирияСрок 48 часа. Ама те изтекоха.

238

Боби

преди 6 години

До Анонимен 282Айдее още един ЕКСПЕРТ КОЙТО СЕ ИЗКАЗА НЕПОДГОТВЕНЗРК 1 поколение ПВОС-25/75/125 - Радиоуправляеми ракети(1955-61)ЗРК 2 поколение ПВО С-200 - самонасочваща се ракета обсег 200-400кмЗРК 1 покоение СВКругЗРК 2 поколение СВКуб, Стрела, ОСА, Стрела 10, ТОРВсички комплекси следят 1 цел и обстрелват 1 целЗРК 3 поколение ПВО/СВ/ВМФ - ОБСТРЕЛВА СЕ МНОЖЕСТВО ЦЕЛИС-300(8 цели), Бук/Бук-М1/Бук-М1,2(4 цели)Комплексите са АНАЛОГОВО ЦИФРОВИ

237

Анонимен

преди 6 години

До 8===оруснаците вече си изтеглиха флота на безопасно място в открито море...в боен ред. На прицел- носителите на ракети.

236

Анонимен

преди 6 години

САЩ решат ли сериозно да се заемат със Сирия ,руснаците ще бъдат принудени да си изтеглят всичката техника от там.Тръмп намекна за удари по Сирия и в момента руснаците си преместиха почти целия флот и си дърпат техниката.Срещу САЩ не се застава ,решат ли сериозно да се захванат ,по-добре да се махнеш.В момента са им дадени кординати на руснаците къде да стоят,за да не го изядат и те.

235

Анонимен

преди 6 години

Още един бой като при Дейр-ез-зор и руските алкохолици съвсем ще изтрезнеят и ще проумеят че нямат нито армия нито флот.

234

Ваня

преди 6 години

Е как бе дани ген.Колев е толко иизвестен ,че дори в монголските учебници го изочават.Тои е спасил европа от лошите казаци.Незабавно да му се направи паметник в Рим.

233

Дани

преди 6 години

Абе анонимен и ти ли почна да измисляш нова история на България като дебелия професор историк.Какъв ген.Колев бе душо неука.Кои е тоя и какви генерали сануваш бе душичке .

232

Анонимен

преди 6 години

Какво се правят рашките на неразбрали? Пентагона им е дал координати в които могат да си държат военните и техниката, ако искат да оцелеят, ако не искат това си е техен проблем и проблем на така наречения руски главнокомандващ. Дадени са точките в които трябва да стоят руските кораби и подводници по време на патакламата. Не знам какво искат още, вероятно манията им за величие ги прави толкова надменни и нагли.

231

8===о

преди 6 години

руснаците вече си изтеглиха флота на безопасно място в открито море.Само заради един американски миноносец.Истината ,че ако САЩ решат да натиснат сериозно русия ще се оттегли от Сирия.

230

Анонимен

преди 6 години

След падането на Добрич и бягството на румънската армия, руската армия предприема контраатака с помоща на 30 казашки ескадрона. Именно срещу тях за първи път генерал Колев използва файтоните с картечници

229

Анонимен

преди 6 години

Путин бий ги тия докато дишат не бади наивник като Хручов.

228

Анонимен

преди 6 години

Споко.Този път руснаци няма да загинат.Ще имат време да се евакуират от зоните на нападение.Даже някои руски кораби са напуснали пристанищата където са били.

227

Анонимен

преди 6 години

Писна ми да слушам, как ушанките щели да ме изпарят. Тези тъпотии може да ги разправяте на майките си

226

Анонимен

преди 6 години

При Иван мазепа и Богдан Хменички 1595-1657 са последните свободни казаци, тогава от 60 000 стават на 20 000, другите ги разпускат, а тези които остават ги закрепостяват към Русия.

225

Ваня

преди 6 години

Славяни(македонци) се мислят за потомци на Александър ние се правим на воини без армия.Само остава и ромите да кажат че са потомци на Августон и Тибери и да се свършва с този свят обезумял.

224

Анонимен

преди 6 години

270 - абе къде намеси и казаците, моля те не се излагай...по времето на Колев, свободни казаци не съществуват, По времето на Тухачевски конницаат оконлателно е ликвидирана като ненадежно остаряла. още с появата на танка 1916-1917 - става ясно че кавалерия вече е в миналото, ти за казаци говориш, като последниет свободни казаци са измрели още 16 век, ония са други и са рекрутирани към руската армия и нямат нищо общо с казаците, които си гледал по филмите..СПри се бе човек!

223

Питам

преди 6 години

Путин още ли е в бомбоубежището? Нещо много замълча.

222

Анонимен

преди 6 години

Сащ и Франция имат големи инетерис в региона. те изнесоха първата война в Персийския залив (Мираж бяха френски самолети), какот и войната в Либия, където Саркози активно се намеси, а Килъри Клинтън пусна спецчастите на САщ, докато "каубоите", налагаха морска блокада за Кадафи.