13

Анонимен

преди 6 години

До Не на САЩПо-добре е техните граждани да не се съдят в България защото тука ще получат минимална присъда.

12

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам в България да закрием съд и прокуратура, присъдите да се произнасят от джурналисти след сълзливо интервю, а може и разни групи във фейсбук да гласуват с палчета. Той не знаел, сега му било тежко, ревове, тръшкания, а каква е истината не е важно. Мексиканските наркокартели да си отварят кол центрове в България, тук и наркотици да продаваш по телефона, после като кажеш че не си знае че е престъпно и пуснеш няколко сълзи, всично е наред.

11

Анонимен

преди 6 години

Един ден ще погнат и хора от парламента и тогава отново ще се борят русофилите само и само за да покажат че са против Сащ.

10

Анонимен

преди 6 години

Да им дадем Цветанов, и без това е абсолютен *** и ходи да измолва прошка от Тръмпа

9

Анонимен

преди 6 години

Този договор е от 1924 г., но чак сега започна да се говори за него. Ти да видиш.

8

Анонимен

преди 6 години

Аз не мога да разбера какви са тез инфантилни лигавщини и писане на простотии. Договора за ектрадация между България и САЩ е напълно формален и стандартен, според него двете страни могат да поискат ектрадация на гражданин на другата страна, ако има данни за извършено от него престъпление. В крайна сметка, целта на един процес е да установи дали има престъпление или не, иначе всеки може да си твърди, че е невинен. Утре някой ще продава наркотици по телефона и ще реве, че не знаел какво прави.

7

ОХЛЮВ

преди 6 години

Не съм запознат, но защо толкова дни ни занимавате с тия - ако са виновни да си понесат отговорността, ако ли не -държавата да ги защити ако има изобщо държава.

6

Анонимен

преди 6 години

Май е време да разпускаме съдилища, прокуратури и т.н. и да решаваме всичко направо на площада и по телевизията. И без това нищо не вършат и се огъват пред всеки, поне едни пари да спестим.

5

До 4

преди 6 години

Тези които защитаваме са Български граждани не турски. Защитаваме ги от американският произвол да поставят собствените си закони над други граждани и това при условие че те не позволяват екстрадиране на собствени граждани

4

ДАНО

преди 6 години

Дано някога със същия плам защитаваме и тези които Боко в разрез със закон,съд и морал дава на сатрапа Ердоган

3

Анонимен

преди 6 години

Стига сте ни занимавали Баба Ванга е казала не се продавайте на краварите за пари, който се е продал е престъпник и предател.

2

Анонимен

преди 6 години

В България всички са невинни. Това е нация от Светци, начело с Премиера.Как не се сетих по-рано.

1

Не на САЩ

преди 6 години

Спиране на действието на закона върху Български граждани. Само ако и САЩ се съгласят техни граждани да бъдат съдени у нас.