7

Софиянец

преди 6 години

Поредната статия, която, този път емпирично даже, идва да ни обясни, че 2018 не е 2008 и сега не е балон. Говори се за някакви средни заплати от стъкмистиката. Не се говори, че масово западни фирми напускат територията, младите продължават да бягат, а сегашните 20 годишни можеш да ги събереш на една по-голяма поляна. Кой ще купува това, което застроихте мутрокапиталисти? Хора няма, хора, вие за лихвите сте се замислили. Не мислете, явно не е за вас и урокът от 2008 и 1998 ще си го получите пак.

6

Анонимен

преди 6 години

Колко станаха на Ушев Цецо Шестака апартаментите-меознети?6? 16? 66?Гарантирано от ГЕРБ!А колко българи си загубиха жилищата, за да може държавната мафия да краде.

5

Alf

преди 6 години

Иждайте амбициозни селяци мой да си продам и другата панелка за 80000евра а вие даплащате цел живот

4

До 3

преди 6 години

Защото ги продават имотите по 2-ро направление на свои хора с връзки като през социализма.Ти не усети ли че живееш във втората фаза на БГ социализма?

3

Анонимен

преди 6 години

1400 евро кв/м за панел в младост. Сбъркана работа. А най-големия куриоз е че въпреки масовото строителство апартаментите на пазара са малко.

2

Анонимен

преди 6 години

за разлика от 2008 г., когато бумът в цените е изкуствено надут балон.-----------------------------------------------------Сега е естествено надут балон :D 90% от продажбите са на кредит, в момента в който ЕЦБ резне кранчето на евтините заеми и ще видите колко и как е надут балона

1

11

преди 6 години

Доходите само на програмистите са вдигнати. Останалите работим за 700 - 1100лв на месец. С такава заплата жилище не можеш да си вземеш.