214

Анонимен

преди 6 години

Лоша работа е да те преследва американското правосъдие. Ще те издирват до дупка. Дори и българският съд да не ги екстрадира, те ще трябва цял живот да не напускат България. Другият вариант е да се явят пред съда и ако бъдат осъдени да искат присъдата им да се изпълни в България, а тук вече могат да бъдат помилвани от президента. Борисов едва ли някй ще му обърне внимание в САЩ особено след русофилските му изпълнения около случая Скрипал.

213

Анонимен

преди 6 години

Всеки носи отговорност за действията си. Ако работодателят ти те накара да извършиш престъпление и ти го направиш или му помогнеш знаейки за естеството на дейността, си подсъдим! Законите на републиката са над всяко нареждане от шефа ти!

212

Анонимен

преди 6 години

Самото начално обучение в кол-центровете, ако изобщо има такова, е съвсем фиктивно, общи приказки, по-голямата част от които по-скоро служат за мотивация на новаците, но рядко биха им послужили реално в работата, а множество важни неща се премълчават и новият служител е оставен да открива топлата вода и кръглото колело сам или с помощ от страна на колегите.

211

Анонимен

преди 6 години

Еха, големи разбирачи на правото се извъдиха тук. Те не знаят закона, каквото и да значи това. Те просто са прочели някоя новина и знаят, че Сирия е емабргова държава.За коистоки знаят ли? Щото в арабските магазини основно е сирийска стока.А знаят ли кои са останалите? Иран такава ли е? А знаят ли какви точно продукти са забранени. Газпром знаеш ли кои са другите фирми и лица свързани с путин освен Газпром.А не са само те. Но рецитираме само това което сме чели в нета. Това е НЕзнание на правото

210

Анонимен

преди 6 години

Никакво екстрадиране. нито на Желяз, нито на останалите четирима! Не сме някакъв резерват, в който САЩ да идва на сафари и да ни посочва като някакъв дивеч!

209

Анонимен

преди 6 години

С тези санкции към руснаците,догодина ще трябва да изпратим половин България в Америка бре :)

208

Анонимен

преди 6 години

Това, че САЩ налагат ембарго на дадена държава, не значи, че трябва да лежиш в техен затвор, защото си търгувал с тази държава. Все пак не сме американски щат и не сме техни граждани, и ако държавата ти не налага санкции на Сирия, значи би трябвало да си защитен от закона на собствената си държава срещу съдебно преследване от САЩ.

207

Анонимен

преди 6 години

"САЩ обявиха нови санкции срещу Русия,които включват и наказание за всеки,който търгува с "Газпром". След като вече го знаете,Вие бихте ли работили във фирма,която търгува с "Газпром"?"Да, аз съм европейски гражданин, а не гражданин на САЩ. Американският закон не стои на българския, нито над европейския.

206

Анонимен

преди 6 години

Провинциалистите горещо ги съветвам да не идват в София.Стойте си на село и копайте картофи или други земеделски активности.

205

ex

преди 6 години

Като пръдне Тръмпов и в БГ започва да смърди....

204

Анонимен

преди 6 години

Симпатичен младеж. Ще бъде сред най-личните булки в Гуантанамо.

203

(-_-)

преди 6 години

И от кога САЩ решава кой с кого и какво да търгува? За да има предпоставка за екстрадиране, това т.нар. престъпление трябва да е такова според двете държави.. Било ли е престъпление в България това, тогава? Най-вероятно НЕ.

202

Анонимен

преди 6 години

Пишат ги българи, но може да са от Руската федерация

201

Анонимен

преди 6 години

Това се случва с лакомите новософиянци.

200

Анонимен

преди 6 години

Жиляз *** ДУмбас ...............ИЗГуРЯ!

199

Анонимен

преди 6 години

"Да би мирно седело (на село) не би чудо видело!!"

198

Анонимен

преди 6 години

САЩ обявиха нови санкции срещу Русия,които включват и наказание за всеки,който търгува с "Газпром". След като вече го знаете,Вие бихте ли работили във фирма,която търгува с "Газпром"? Незнанието на закона не е оправдание в очите на съда.

197

Анонимен

преди 6 години

Ако си в такси и полицията го спре и намери под седалката ти хероин, отиваш си в затвора даже и през ум да не ти е минавало да имаш нещо общо с наркотиците. В случая, освен, че е бил работник, макар и на най-ниско ниво в компанията, въпросният даже е знаел, че се търгува със Сирия. Няма да може да се измъкне от правосъдие в САЩ, ако нашите не намерят някой детайл в закона, който да не позволява екстрадиране. Така Роман Полански и досега е на свобода, но не в САЩ. Същото важи и за Сноудън, Асандж и други подобни персонажи.

196

Анонимен

преди 6 години

"Пледоарията" ти е смешна! Как може млад,начетен и умен,(уж),мъж да не се запита дали е редно да продава на Сирия продукти?! Не ми се щеше да го споменавам,но случая е същият като онзи с нашите медицински сестри в Либия,които преливали заразена със СПИН кръв на деца,просто защото така им наредили началниците на болницата!

195

ex

преди 6 години

Кой бе кой от ГЕРБ подписа това споразумение за екстрадиране да го хлъзна на майка му !!!Кой е тоя продажник,дето не е вмъкнал клауза за БГ законодателство при наемане на работна ръка?!!!СМЪРТ за тоя продажник!!!!ВЪЖЕ!!!