145

Боби

преди 6 години

До Анонимен 157Айде поредния ОПОРНО ТОЧКОВАно УМНИ следващия ПЪТ се ПОИНТЕРЕСУВАЙ МАЛКО ПОВЕЧЕРФ е разделен на Републики, Региони, Области и Градове със Специален статутВсеки от тези СУБЕКТИ има Минимална Работна заплата и съответно Средна такава.Та как ще сравниш Чукотка с Крим - съответно и заплатите ще се различават

144

Анонимен

преди 6 години

Слава на Русия, долу Краваристан.

143

Анонимен

преди 6 години

Когато цялата повърхностна земята е парцелиранаи не се спазват някаквизакони -- войната е неизбежна .Може да се отложи за малко ,но не и да се избегне .Щом има предсказания на10 ясновидеца за война въпросъте не дали , а кога .Подготвенитеще оцелеят , неподготвенитеще загинат .

142

Анонимен

преди 6 години

Широкото присъствие на Русия на световната сцена е гарантирано от географското й положение в сърцето на Евразия, нейния ядрен арсенал и несравнимо богатство от природни ресурси - да не говорим за все по-способните му военни, дипломатически корпус от световна класа и съзидателна научна общност, която е способна да използва най-съвременната технология за национална цел, както свидетелства руската мощ в киберпространството

141

анонимен

преди 6 години

ЕЙ МНОГО *** ИМА. *** НЕ СЕ ПЪНЕТЕ БЕ. НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО,ЧЕ САЩ НАЙ НАКРАЯ ИСКАТ ДА НАЛАЗЯТ СИРИЯ ПОД ПРЕДЛОГ, ЧЕ Я ЗАЩИТАВАТ И ДА ЛАПАТ ПЕТРОЛ. НА РУСНАКА НЕ МУ ТРЯБВА ПЕТРОЛ, ТОЙ СИ ИМА, ТАКА, ЧЕ ТОЙ НЕ Е ТАМ С КОРИСТНА ЦЕЛ. МНОГО ДОБРЕ МУ СА ИЗВЕСТНИ АМБИЦИИТЕ НА САЩ ДА МАРОДЕРСТВАТ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ И ДА ПЛЯЧКОСВАТ. КОЛКО ДЪРЖАВИ БОГАТИ НА ПЕТРОЛ СРИНАХА И ГИ ОБЕЗКОСТИХА. ЩО НЕ КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ТОВА. АМИ ВСЕ РУСИЯ ВИ Е ТРЪН В ОЧИТЕ. *** ДОЛНИ.

140

Боби

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit 156Приемам критиката - СВОБОДНАТА И ИЗПОЛЗВАЕМА ЗЕМЯ СВЪРШИ

139

Путин го е бъзе

преди 6 години

Ако беше Жириновски досега американците да ес бяха оакали. Огън по американците в Сирия, там те са нашественици и без покана на правителството и потапяне на два-три самолетоносача. Янките са бъзе и опре ли ножа до кокъла ще подвият опашки. Богатите янки никога не са воювали истински и няма да посмеят да употребят ядрено оръжия. А и извънземните от галактическата конфедерация няма да допуснат това!

138

Анонимен

преди 6 години

Пиндогъзците не им харесвало ,че Путин прожектирал мултфилми .-- да не би да искат да покажетехническите чертежи та да синаправи западът бързо и тойтакава техника ?

137

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

От цялата патаклама губи само Русия. Рублата мина психическата бариера от 80рубли за 1-но ?. И скоро няма да имат нужда да си купуват тоалетна хартия!

136

Боби

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit 153ЕС като структура е създаден да изсмуква пари и хора от периферията към центъра. Ние в България не правим нищо да ограничим това - елементарен пример, Кауфланд, Билла, Лидл ЛЕГАЛНО всяка година изнасят печалба от поне милиард евра за всяка фирмаИ това са най-известните фирми а колко са реално всички работещи за центъра.Страните с по-освестили се политици - Полша, Чехия и Словакия вече имат сериозни ТЪРКАНИЯ С Центъра в Брюксел.Щима и ОЩЕ

135

Анонимен

преди 6 години

Да изритаме всички руснаци в Русия да си пият Бояришник.

134

Анонимен

преди 6 години

И аз сори -- не са свършили .Има да четеш още много .

133

Анонимен

преди 6 години

Руските *** си го набиват все по-дълбоко.

132

Анонимен

преди 6 години

В Русия минималната заплата от 1.1.2018г е 9489 рубли, което е под 120 евро!

131

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Канада май вече и имигранти не щат да приемат щото свободната земя свърши.Специално в Канада може да пътуваш стотици километри без да срещнеш човек или населено място.

130

Боби

преди 6 години

До Анонимен 149Сори но технологиите от СССР отдавна свършихаСАЩ и сие си напазаруваха доста от тях по времето на Елцин.Сегашните са цифрови технологии и са си от РусияПросто нито системите от тип АНДРОИД(хардуер и софтуер) нито Линукс съществуваха освен като прототипи по времето на СССРСССР едвам едвам разработваше РЕБ и РЕП системиДа не говорим за масово ползвано управляемо оръжие клас земя земя и въздух земя.

129

Анонимен

преди 6 години

Ще дойде на света най-старото учениеПитате ме: "Скоро ли ще стане това?" Не, не скоро. Още Сирия не е паднала", отсича пророчицата. Според изследователката на Ванга, Жени Костадинова, "най-старото учение" означа "религията на разума". Но за да "поумнее" човечеството, ще трябва да преживее голям катаклизъМ. Баба Ванга 1975

128

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 146,Боби, Уважавам те само поради факта, че много четеш (макар не точната литература). Но да твърдиш, че Европейският съюз ще се разпадне, е просто несериозно. ЕС е много разнообразен и за това се получават търкания в него и това е нормално. За да се разпадне ЕС трябва един от двата най-големи държави в него да го напусне. Това са Франция и Германия, а трябва да си лаик за да недооцениш, че това няма как да стане!

127

Анонимен

преди 6 години

Американците произвеждатмного хубави ватенки за такивакато теб -- явно са те впечатлили .

126

Боби

преди 6 години

До Анонимен 140Напълно ВЯРНО, но Колко страни и с какъв стандарт има в АфрикаА САЩ и Канада май вече и имигранти не щат да приемат щото свободната земя свърши.