81

Анонимен

преди 6 години

До Браво!!! 83"Кучетата си лаят ,керванът си върви""Разбирайте, -Вие си лайте, ние с Бойко си КРАДЕМ.Наистина, БРАВО, ***!

80

Браво!!!

преди 6 години

Каквото и да стане,по добре от Швейцария да станем ,вие ще си продължавате да плюете,пубери.Това си е болест,вие не сте виновни ,тя природата се е подиграва от време на време.А който го прави за тия нещастни стотинки си е едно нещастно същество.Казал е народът: Кучетата си лаят ,керванът си върви"А за обикновенните хора всички нови придобивки са едно прекрасно нещо. Плюйте си ,вълкът не се влияе от мнението на овцете.

79

До 79

преди 6 години

Най-добре е да избяга и повече да не се връща.

78

Сержант

преди 6 години

Управляват ни *** и . Ние изчезваме като народ, а те влакове , самолети, саниране и защо е всичко това, защото има далаверка. Ако се дават за деца ще крадат на дядо поп черпака.

77

Анонимен

преди 6 години

Те наличните влакове не могат да оправят,нови ще купуват.Вътре е мръсно,гнусно,смърди на умрели плъхове,зимата навява студ и сняг,ноооооо ще купуваме нови.Важното е да се харчат парите на данъкоплатците,това най-го можем.

76

Анонимен

преди 6 години

А ако Мадам Биби избяга за пореден път преди да му е изтекъл мандата, какво правим тогава?

75

Анонимен

преди 6 години

При тая отчайващо остаряла жп инфраструктура по какво ще се движат новите мотриси,щото и сегашните пътуват на честна дума.

74

Анонимен

преди 6 години

Оставка, съд и затвор за гербавите престъпници!

73

Ханко

преди 6 години

Пак с 3 вагона ли ще пътуват да не на тежат и объркат тазписанието

72

Анонимен

преди 6 години

Нали уж имаха 500 милиона задължения,нали уж бяха пред фалит?Какви са тия нови обещания-мечти за заблуда на електората?!И колко от обещанията си изпълниха,та да вярваме на поредния кьорфишек???

71

Един от Северозапада

преди 6 години

И като минават покрай някоя махала-по-бавно, тези нали сте ги поръчали с бронирани стъкла?

70

Анонимен

преди 6 години

Кой е ръководител на проекта??Оня дето пия утрепа сина си ли??? (И нищо не се чу. Медиите спазват ОМЕРТА)Благодаря, не пуша.

69

Старият машинист

преди 6 години

ПОМНЯ други ЖеПейски бомбастични заглавия- август 1972г. Експрес "Чайка" София-Бургас за 4 часа и 40 мин. при скорост над 110 км/ч. Експресът спираше само на Карлово, Казанлък, Сливен и Карнобат.Да, ама не! Още след първите пътувания машинистите споделиха, че скоростта е на ръба на риска, че локомотивът подскача по релсите. Тогава, оправдавайки се с наближаващата зима, промениха разписанието на 5 часа. След още 2 години полека, полека пътуването стана 6 часа и всичко си дойде на мястото.

68

Mersi

преди 6 години

Мчи то, втора работа могат да хванат столичали!Работи в София, свършва му работното време, пътува до морето - ето почивка до като пътува. Става работи , после обратно почива и пак на работа в София. Ей тва столичани сте си е май..та е...ло. Как сте го измислили гледай ква система, кво и нещо. Кво ще ги правите толкоз пари бря ?!?!

67

Анонимен

преди 6 години

""Борисов" 3 за 3 часа с влака София - Бургас" .................."Аха, надай се Минке".И магисрала Хемус, тунел под Шипка, газ от Катар, китайски инвестиции за милиарди,и т.н. и т.н.

66

Борис три

преди 6 години

Един министър скоро се извиняваше на Севера, че били длъжници. И продължавате да бъдете, и вече няма място за прошка. Подигравате се вече прекалено дълго. После чакаме инвестиции - на база на кое по-точно, като продължавате да засилвате дисбаланса.

65

Анонимен

преди 6 години

Вах, вах, вах.............."3 часа до края на мандата на Борисов-3"..........хи-хи-хи....така по ми харесва!!!!

64

Mersi

преди 6 години

Почнаха клоаките по Слънчев бряг да стоят на половина празни. Това е то.Сега ама аха и да намерят български будали да ги доналълнят ей тъй. Да избият някой леФ ей тъй. Ама то само с тишина нямааа стане ей тъй. Ши тряяя и нещо ей тъй ся. И мисистъркатата ей тъй ся само с украйнки няма стане ей тъй..

63

Taliban

преди 6 години

До 52. Требе да опазват заграбеното.парите си.иначе спукана им е работата следва линч.

62

БАБА КУНА

преди 6 години

1. НОВА ВЗМОЖНОСТ БОКО И КОМПАНИЯ ДА ОТКРАДНАТ МИЛИОНИ!2. НЯМА СЛУЧАЙ БОКО ДА СИ Е УДЪРЖАЛ НА ДУМАТА!