11

Анонимен

преди 6 години

Спейси, пак ли заработваш месечния превод от "Америка за България", мойто момче? Джобовете изтъняха покрай Великден, а? :))

10

Тест

преди 6 години

Руснаците трябва да проверят, защо три ракети са успели да преминат. Това означава, че САЩ имат основание сега да нападнат, защото ракетите им няма да бъдат прихванати. Тоест, руските противоракетни комплекси бяха тествани, сега САЩ ще нападнат скоро

9

Анонимен

преди 6 години

"7 а защо да си измислят цели на територията на България , какво общо има България с конфликта в Близкия изток."Е явно има общо, щом Мосад организира атентат срещу свои граждани на територията на България.

8

Люцкан

преди 6 години

Помнете ми думата третата световна вийна току що започна...

7

Анонимен

преди 6 години

"Бившият командващ на израелските военновъздушни сили Ейтан бен Елияху косвено призна, че атаката срещу военното летище в Хомс е извършена от Израел."Не се съмнявам, че има връзка между тази атака и използването на отровни вещества в град Дума", каза той в интервю за в. "Маарив"Чакаме "острата" реакция на ЕС срещу Израел. Вчера Брюксел призова за "международен отговор" на атаката в град Дума. Хайде, Брюксел, действай смело! :))

6

Тест

преди 6 години

Американците използват Израел, за да тестват колко ракети ще бъдат прихванати. От десет ракети бяха прихванати седем, а три поразиха целта. Американците изпробват, ако ударят Русия, дали ще достигнат ракетите им до Москва. Това беще просто тест, за подготовка на глобална война.

5

Анонимен

преди 6 години

"Не се съмнявам, че има връзка между тази атака и използването на отровни вещества в град Дума", каза той в интервю за в. "Маарив"Ето- изсраелците сами си признаха, че те са авторите на химическата атака. Чакаме коментари от атлантическите тролчета.

4

Анонимен

преди 6 години

Много интересно къде са руските системи с-400 и къде са гледали? Това нападение без знанието на руснаците ли е станало? Тези юдеи предатели на Иисус Христос защо още мърдат? Руснаците къде гледат към марс ли? Защо тези юдеи не си дървеха пиш-ките докато беше СССР и Леонид Брежнев? Май неможеха да ги надъ-рвят все меки си ходеха. Русия е разпадната територия тя вняма нищо общо с бившата СССР които бяха страшилище за цялата *** кравария и западнала европа!74343

3

Анонимен

преди 6 години

"Израелски генерал изказа мнение, че ударът, който не е потвърден официално от Израел, е свързан със съобщенията за използване на химически оръжия от сирийската армия в Източна Гута.""Едно твърдение става истина, когато бъде официално отречено" Ото Фон Бисмарк.

2

eddim

преди 6 години

Според експертите и двете страни са използвали активно РЕБ. Това е причината за ниската ефективност на удара. От осем ракети пет не са достигнали до базата. Малко вероятно е да са били свалени от сирийската ПВО. Останалите три са паднали в западния край на базата като едната е ударила сграда в която е имало военнослужещи. Според изнесените данни няма щети по авиационния парк, радари и ГСМ-а.

1

Анонимен

преди 6 години

Тоест вече знаем и кой е извършил химическата атака в Сирия (Израел).