51

Путиин е велик

преди 6 години

Успя да направи от руснак и Россия мръсни думиНе всеки го може това;)

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 43Слушай, джендърче! Че си т-ъ-п като мотика е ясно от писанията ти!!! Моля те, не дращи по тези форуми, тука пишат все пак малко по-адекватни хора, с нещо в главата си! Стига с тия ваши "опорни точки", вече не сте смешни, а жалки!

49

нее

преди 6 години

До СЛАВА НА САЩСлава ли на кой на агресорите и убийците ли,не мерси.

48

чукча

преди 6 години

г-жа Терезита Мей се скри нещо в последните дни.Голям срам за нея и партията и.Ама като се водят по акъла на американците така става.Сега оставка с онова русоляво-рошавото Джонстън ли беше...

47

Те са

преди 6 години

Европа е окупирана от САЩ те имат стотици бази с оръжия и войници и ако това не е окупация....

46

Анонимен

преди 6 години

ЕС трябва да въстане и да се освободи от американско робство.

45

Колкото и да им

преди 6 години

Се иска руснаците ще гледат Ееропа през крив макаронДосега им трябваха само визи - отсега нататък ще трябва да доказват че не се готвят да отровят някого

44

СЛАВА НА САЩ

преди 6 години

Ако ги няма американците НАТО няма да е такава могъща сила и тогава Русия ще си разиграва коня в Европа както си иска ! ВЕЧНА ДРУЖБА МЕЖДУ ЕС И САЩ !

43

това е

преди 6 години

До корецкияДа корекция САЩ създава и защитава терористите а Русия ги избива и спасява света.

42

Анонимен

преди 6 години

Руските *** вече 74 години управляват българия и резулнатът е отвратителен. 30 години след 1989г. не е ли време вече да се освободим от задушаващата прегръдка на дивата азиатска мечка. Стига "данък пРосия". Ще изгоним ли руските шпиони в България. Кога ще сменим /и вкараме в затвора/ политиците ни-руски ***.Ще бъдем ли нормална европейска демократична страна или ще си останем руска ***!?

41

Боби

преди 6 години

До руските некадърнициПоредния ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВАко знаеш как да строиш пътища в УЖАСНИТЕ АТМОСФЕРНИ условия на територията на Русия - Отиди там ще станеш ЛЕГАЛЕН МИЛИАРДЕР за една година Даже ще те титуловат като ЦАР НА ПЪТИЩАТАЗа последните 25 години КАК ПЪК НЕ СЕ НАМЕРИ ЕДНА КОМПАНИЯ В ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА ПОСТРОИ СВЕСТНИ ПЪТИЩА ПО НОВА ТЕХНОЛОГИЯ В РУСИЯ и да вземе ПРИЗА ЦАР НА ПЪТИЩАТА???

40

Друг факт

преди 6 години

Путин си мислеше че ще му се размине както с полония но удари на камък

39

Анонимен

преди 6 години

"известният германски политик Грегор Гизи, с право отбеляза, че в конфликта между Запада и Русия "ЕС никога не е бил ръководен от собствените си интереси, по-скоро обслужва интересите на Съединените щати"."Абсолютно вярно. Външната политика на брюкселските мекотели е: първо да се oгъзим на САЩ, пък после ще мислим. На този съюз му трябва истинско независимо ръководство, а не сегашната сбирщина от безгръбначни вашингтонски лакеи.

38

факт

преди 6 години

Англия излъга света и сътвори жестока световна криза,те трябва да бъдат наказани за тази провокация....

37

Анонимен

преди 6 години

Тук няма ли да напишат вече че се разбра-ингилизите са изфабрикували всичко

36

Няма разлика

преди 6 години

Между терористите на ИДИЛ и отровителите на ПутинВ Европа няма място за тях!

35

Време е всички

преди 6 години

Руснаци, не само дипломатите да бъдат изгонени от Европа Където има руснаци - има проблеми

34

корецкия

преди 6 години

До АнонименДо номер 27 - руснаците са там, защото Сирия официално ги извика да помагат.......................................Не ги извика Сирия ,а ги извика режимът в Сирия !Мисля ,че правиш разлика .Русия винаги е помагала на режими защото са изолирани от света и им е наложено ембарго ,а Русия не спазва международните правила и търгува с ембаргови страни ,които нямат никакъв избор и купуват от Русия всичко каквото им предложи !

33

Какво значение има

преди 6 години

Кочуната омръзна на всички и от тук нататък ще бъде наритвана докато иде при се се серето

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Да за САЩ вече всички знаят , там са по покана на терористите от ДАЕШ, а Руснаците с цялата си наглост пък се притекоха на помощ по покана на законно избраното правителство на Сирия