49

Анонимен

преди 6 години

Абе хора, по празниците да не би кукувичарниците да затварят, а пациентите да излизат в отпуск?

48

TT

преди 6 години

Англичаните не били казвали с какви други доказателства разполагат...А вие какво очаквате-да съобщят на целия свят имената и точните адреси на агентурната си мрежа ли???

47

Анонимен

преди 6 години

Лабораторията не може да установи мястото на производство, т-пако. Спецслужбите го установяват. Защото единствено от *** може да дойде.Защото наблизо са се въртяли руски дипломати. Защото само Путин има интерес да прави такива хибридни постановки. Защото Путин вече няколко пъти е играл тази игра. Такива ми ти работи. Когато се съберат толкова косвени доказателства, никой не си прави илюзии - млатят най-вероятния извършител в зурлата и край.

46

Анонимен

преди 6 години

"Не идентифицирахме точния източник"Защото са търсили само руска следа в атаката. :)

45

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До СатаНАТОКолега, айде малко по-спокойно, че санитарят пак ще ни спука от бой. И всеки път заради тебе! Искам при Наполеон от осма стая, ти пъpдиш на сън!

44

Анонимен до 54

преди 6 години

Не знам дали е случайно но в Солсбъри има военна химическа база не обикновена.Много случайности станаха изведнъж в сметката на дъщерята на Скрипал бяха преведени £150 000.Само нашите евроамерикански джендърски кученца не могат да проумеят как ги манипулират.

43

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Пореден гнусен номер на Путин. Много ясно, че кагебешниците са шантажирали всички в лабораторията!

42

Анонимен

преди 6 години

"Ами хората ти казват, че имат и други улики, които водят към Путин.Не само мястото на производство."Какво място на производство? В момента четеш изявление на британската лаборатория, че не е установила източника на отровата. И кои са тези "други улики" дето водели към Путин?

41

Анонимен

преди 6 години

Ако с Калашников бъде застрелян противник на Путин...Първо, въпросът не е коректен - има мнооого голяма разлика между Калашник и специално БОВ. Казали са ти го - по силата само на специална държавна лаборатория е да го произведе. Второ - значи ли, че Путин е наредил? Ами хората ти казват, че имат и други улики, които водят към Путин. Не само мястото на производство.

40

Анонимен до 35

преди 6 години

Точно това се казва, ама нали ти е чугунена главата и не можеш да го разбереш.Англичаните дадоха на задна по случая ама трябва да мине време да го проумееш.

39

Анонимен

преди 6 години

Случайно ли е,че само на 10 км.от мястото на покушението има лаборатория или цех за химически изследвания?Дали пък не е създаден там този химикал?При положение,че формулата му е достъпна,нищо чудно.

38

Анонимен

преди 6 години

До рубладжийски партииИмаш психично заболяване и с мозък без нито една гънка, пети ден пишеш едни и същи глупости.От "Козяк" нямат ли нещо ново виж другите какво мислят за твоите глупости.Ходи се лекувай.

37

Анонимен

преди 6 години

Да не би да излезе накрая, че е техният VX.

36

до СатаНАТО

преди 6 години

"С формулата, която им е дал избягалият в САЩ учасник в разработката му.И да, имат формулата.Най-вероятно могат и да го произведат, защото Британия в оръжията е не по-зле от всяка друга велика сила."Такаа, а сега следващият ми въпрос: има много държави в света, които произвеждат Калашников. Ако с Калашников бъде застрелян противник на Путин, това означа ли, че само Русия е в състояние да го произвежда и че лично Путин е наредил убийството? :)

35

lq lq

преди 6 години

to e qsno! mnogo shym za nishto

34

СатаНАТО

преди 6 години

Сега да попитам с какво са сравнявали веществото в британските лаборатории, за да установят, че е "Новичок"?С формулата, която им е дал избягалият в САЩ учасник в разработката му. И да, имат формулата. Най-вероятно могат и да го произведат, защото Британия в оръжията е не по-зле от всяка друга велика сила.

33

Анонимен

преди 6 години

Ако един ден се докаже наистина ,че британците излъгаха и заблудиха останалите страни за да им играят по свирката - нашите прислужници и специално Ц.Ц този път с ,кого ще се солидализират????????????????

32

Анонимен

преди 6 години

Сега да попитам с какво са сравнявали веществото в британските лаборатории, за да установят, че е "Новичок"? :)По-интелигентните ще ме разберат, по-простите ще продължат да крякат "Русия го е направила".

31

ТЕРОРИСТИТЕ в АНГЛИЯ

преди 6 години

са разработили газа, който американците са използвали масово във ВИЕТНАМ като са го пускали в подземията на партизаните

30

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПревеждам на простичките вашингтонски тролери: за да бъде установено от британските лаборатории, че веществото е "Новичок", това означава, че Британия разполага с образци на токсина, както и с формулата му. За да не бъде установен източникът, това означава, че не само Русия е в състояние да го произведе, тоест и Британия е в състояние да го произведе.------Е как може всеки да го произведе като е безаналогов и секретен ?Това не го обясни.