158

Една дума...

преди 6 години

Велик!Не искам ***! Не искам безполови. Искам Паисий, Хубава Яна, кирилица!Православният свят е против джендърите.Време е да преосмислим съюзите. НАТО - вън от БГ.България е православна християнска държава.30 г. търпяхме агресивната идеология на НАТО. Позор в БГ да има чужди окупационни войски.Ако Турция ни нападне, както Кипър, НАТО няма да си мръдне пръста.Русия защити сърбите от мюслитата!За какво са ми подобни приятели - врагове.НАТО вън от БГ - референдум!ЕС - ДА! НАТО - Не!

157

елементарно

преди 6 години

славянското ***=път . женска цепчица умалително пътечка.

156

руски мечти

преди 6 години

Когато руснаците линчуват Путин за манипулация на изборите и че са най-бедните в Европа и Азия (макар че имат много полезни изкопаеми ) тогава Путин ще е най-велик в АД-а

155

демокрация друг път

преди 6 години

Статия от типа демокрацията и блябля. Това е по-успешната формула за експлоатация на масите от комунизма. Всичко е хляб и зрелища. В демокрацията е по-лъскаво зрелището с повече хляб и същатата степен на бездуховен материализъм като комунизма. Съвременната демокрация е резултат на ревормиращото се западно християнство. Което се *** в бездуховен доброволно самоформил се материализъм. а комунизмът на Ленин беше насилствено наложен такъв.

154

Анонимен

преди 6 години

Слава России!Слава Императлра Путина!Бог с нами!

153

хохолите капут!

преди 6 години

До слава на НАТОмарш на пси.хи.атър

152

слава на НАТО

преди 6 години

Йенс Столтенберг цар е на земятанай-велик, над всички пръв,натовциса наши братя,наша плът и наша кръв.Кат НАТО няма второтъй могъщо на света

151

руска култ-урааааааа

преди 6 години

Великия Путин отдавна е умрял от рак в главната. Този е клонинг. Затова на Великден руснаците празнуват възкресение Путина..ха.ха.ха.

150

Анонимен

преди 6 години

До До 170И защо смяташ, че си късметлия?Защото премиера ти го пърца отзад кмета на Симитли ли?!Или ращото седи мирно на Ердоган?!

149

Анонимен

преди 6 години

А Боко Наколенкаджията колко влиятелен е.Сега пак ше се крие още една седмица заради поредния гаф с ЧЕЗ.

148

Анонимен

преди 6 години

Дори британскста лаборатория вчера потвърди, че газът не е Новочок и не е произведен в Русия.Сега третополовите ще се опитат да провалят Световното по футбол, но пак няма да успеят.

147

Анонимен

преди 6 години

Джендерите газ пикаят.Путин победи и в Сирия.ФАЩ се изтеглят с напълнени ***, от които се разнася особена миризма.

146

Анонимен

преди 6 години

Много сьжалявам тромпета толкова безпомощен като малко дете а пьк ония Мей и Джонсан да не говоря Бойко пьк хептен направо мьлча смех в залата тва не за политици ами за бустанджийски плашила не стават

145

Анонимен

преди 6 години

Кравите пищят. Пардон мучат.

144

Трак

преди 6 години

Изчезващия вид русофили е най беснеещ малко преди смърта си.Даже кварталните пяници(твърдия им електорат) почнаха да се съмняват в руската любов.Защо Русия не е подкрепила нито едно българско въстание срещу Османската империя.Защо обричат Левски на смърт при положение , че са могли да го спасят.Или за вас русофилите щом Левски е русофоб , значи да мре.

143

До 167

преди 6 години

Въпреки цялата съпротива срещу българския предприемач , той пак успява да расте.Цялата власт е русофилска и антиевропейска , но българина се бори и успява.Още малко ви остава русофили , скоро много от избягалите на запад ще се върнат и то с много пари и деца.Но най вече те имат акъл и образование така че няма да вярват на пеевските медии.И за ваш ужас , те са Костовисти.

142

До 167

преди 6 години

Ти си срам за България.Кремиковци тровеше цяла София и работеше на загуба.В момента над една трета от икономиката ни се държи от руски фирми.Но разликата между вноса и износа към Русия е два милиарда за вноса.С Германия търгуваме за 7 млр. но над половин милярд повече е износа.Лукойл не е платил и лев данък печалба от 2003г. до днес.Това е към 5млр. евро взети от България.А за милиарда от Белене да не говорим.ЕС ни дава три млр. на година срещу 500млн. вноска.Имаш метро , магистрали , интернет.

141

До 170

преди 6 години

Ние сме късметлии , че го нямаме.

140

Анонимен

преди 6 години

Русия си има Путин, а ние имаме само ***.

139

Истината

преди 6 години

Руснаците живеят много по лошо от нас.Там не можеш да се развиваш без връзки , а тука имаш свобода.Мой братовчед при бай Тошо го съжалявахме , а сега има фирма за софтуер с оборот от триста милиона евро.Няма мусколи , но сега немци кандидатстват за работа при него.Но за вас е *** или евреин.