20

Анонимен

преди 6 години

А след като САЩ са в Сирия без резолюция на ООН, без покана от сирийското правителство... това не е ли нарушение на международното право?Какво има да мислят, да се изнасят оттам, защото нефта там е сирийски, а не на САЩ.

19

Анонимен

преди 6 години

Не е случайно, че първото посещение на Путин след новият му мандат е първо в Турция.................Както не е случайно и сервилното поведение на България към Русия и Турция. Явно Бойко се е усетил навреме и затова са метаните към султана и негоненето на руски дипломати.

18

ДО 15

преди 6 години

Не съм сигурен за това което казваш , *професоре* . Не съм чул сириец да избяга в САЩ ?

17

Анонимен

преди 6 години

Сега е време Мексиканските революционери да си направят път за търговия през кравария. Не става въпрос за дрога. Доста американци ходят на пазар за генерични лекарства в Мексико, защото нямат 500 медицински застраховки. А и доста стоки са на по-нски цени, което ще се подкрепи от по-бедното население. Нали е демокрация и всеки е свободен да прави неща от които върви търговията.

16

Анонимен

преди 6 години

Победата на Русия и Иран в Сирия е факт и само слепци и пълни гл.упаци не могат да я видят.А, между другото в окупираната от американците северна сирия, все повече се увеличава недоволството към тях. Преди 4 дни е била атакувана американска военна колона и има 6 убити и 8 ранени американци. Преди това пък още 1 американец и 1 британец убиха пак окупираните от тях райони...

15

Анонимен

преди 6 години

Еврейският план за буферна курдска държава между тях и Иран се провали с гръм и трясък. Иран вече е на границата им и евреите полудяха. Всеки ден убиват мирни палестинци в яда си.

14

Анонимен

преди 6 години

Е и какво като е победа за Русия и Иран????На кой му пука какво става в тоя БАРДАК Сирия.Ай сиктир и простотии.

13

Професор Тюхчеф

преди 6 години

САЩ напускат и Турция и Русия(Иран) ще си поделят Сирия... После се чудите защо сирийците искат да обесят марионетката Асад.

12

ТРЯБВА

преди 6 години

САЩ ще изоставят Програмата която Подкрепя ИДИЛ . Иначе ще се стопят Парите на Уолстрийт и Пенсионните Фондове в ЕС . От цялата История Бг Губи - Частните Пенсионни Фондове изгубиха парите на хората , а Взаимните Фондове на Банките са пред Колапс .

11

Анонимен

преди 6 години

Залезът на западната цивилизация започна. Съюзът между Русия и Турция коренно променя баланса на силите в Европа. Двете държави затварят Европа от северния океан до Средиземно море. Връзката Европа-далечен изток става контролируема от тях. Не е случайно, че първото посещение на Путин след новият му мандат е първо в Турция.

10

САЩ е агресор

преди 6 години

САЩ се изтеглят само тогава, когато са изгонени. Какво крием?

9

opetkov

преди 6 години

До РУСИЯ НАД ВСИЧКО Ами бегай в любимата си Русия и не ни цапай въздуха.

8

Анонимен

преди 6 години

В подкрепа на американските войници в Менбидж, Франция е изпратила специални части които да патрулират редом с американските военни. Ердоган се обадил на Макрон и са провели разговор по темата. По късно Ердоган заяви пред медиите, че разговорът не е бил в рамките на дипломатичния тон.

7

Резил

преди 6 години

САЩ се срина, като бисквитен замък. Честно, не го очаквах, но се оказаха медиен герой.

6

Анонимен

преди 6 години

След срещата днес и утре в Анкара между Ердоган, Путин и Рохани очаквайте интересни събития в Сирия.

5

Анонимен

преди 6 години

Победата на Русия в Сирия е очевадна и безспорна. До скоро бях заблуден, че нашата сигурност идва от картонения тигър САЩ, но уви! Тази държава неусетно удари дъното и пошлите й агресивни интереси излязоха на яве.

4

Анонимен

преди 6 години

Много сълзи ще се леят на стената на плача тези дни.

3

РУСИЯ НАД ВСИЧКО

преди 6 години

РУСИЯ НАД ВСИЧКО!

2

Анонимен

преди 6 години

"Макар американският президент Доналд Тръмп да уверява, че САЩ ще се изтеглят "много бързо" от Сирия, това би означавало победа за Русия и Иран"Победата на Русия вече е факт. Изтеглянето на американците е просто логична последица.

1

Анонимен

преди 6 години

Ердоган започна да ги подритва и от Мембич.