119

Анонимен

преди 6 години

До Хи хиОсраха руско-турската ни освободителна война. За какво се бихме и загивахме???

118

Пешко

преди 6 години

Ще я построят колко Силата на Сибир и европейската тръба на турецкия паток. 22 млрд долара иначе е екстра пара, нали, другари

117

Анонимен

преди 6 години

с тези двамата никой друг не иска да се среща и те се срещат помежду си ...ей така да се поразтъпчат и да влезнат в новините

116

Анонимен

преди 6 години

До 2016 г.България никога не е просила ток от никого, моето момче. България постоянно има излишък от ток.Бъркаш нещо с газовите доставки.

115

Анонимен

преди 6 години

На снимката:Лика прилика са, само дето втория диктатор изостава - едва отскоро си има и той своя Крим, но още не е направил референдума !Дали неговата Украйна няма да е България или първия диктатор ще му се разсърди !

114

2016 г.

преди 6 години

2016г. България просеше ток от Румъния, Румъния отказа, просехме ток от Турция. Накрая използвахме някакви резерви, на по-скъпа цена. Оказа се, че нямаме вятър за перките и слънчевите панели не могат да произведат ток. Нямаме Белене, 68% искаха този проект. Платихме 1 милиард глоби за реактор и 3 милиарда за съхранение. Толкова недалновидна политика, липса на енергийна стратегия.Нямаме и газопровод губим половин милиард. Общи 5 милиарда загуби от русофобска политика. Има СП и СП 2, Турция също.

113

Анонимен

преди 6 години

И Турция и Русия обикалят край Европа като кучета край касапница !Бог да пази България от Рускотурската империя !

112

Анонимен

преди 6 години

И Русия и Турция имат бъдеще за разлика от ***.

111

Анонимен

преди 6 години

то на тая централа през година две и правят първи копки от има нема 10-12 години и резултата е нулев :) между впрочем района е изключително сеизмичен

110

Анонимен

преди 6 години

Путин, Ердоган и Тръмп ли подучиха българите да крадат пари под формата на държавни и общински поръчки? В общините е пълна мизерия - дупки по пътищата , обрасло с треволяци, защото реално 2/3 от парите се крадат.----------А защо Орешарски не оправи пътищата в Червен бряг и почти в цялата страна?

109

Су 34

преди 6 години

До Ястреб ОсманлийскиПо-голяма диагноза от това да си народ изобретил външният *** едва ли има?

108

Анонимен до 120

преди 6 години

Колега това което съм писал се отнася за кометлнтар 111 админа както знаеш трие.Ама и виж и друг е писал до 112.

107

Анонимен

преди 6 години

Диктатор, диктатору около не вади !

106

Анонимен до 112

преди 6 години

Ти като гледам не си нито от умните нито от мислещите щом си написал тази простотия.Турците и Германците строят и си гледат националните интереси, а ние ги загърбихме за едно потупване по рамото от американските ни господари.Ако бяхме умни и мислили и ние щяхме да строим.

105

Анонимен

преди 6 години

Не турците са виновни а нашите ***!!България е корумпирана държава от създаването си 681 година!

104

Анонимен

преди 6 години

Тикво, Тикво ! Изгони хората , съсипа държавата ! Дано по бързо те забравим !

103

Анонимен

преди 6 години

Ммм да Ердо ще строи Бойко ще гледа..

102

ognyanz

преди 6 години

Турците ще имат АЕЦ "Аккую". Добре. А с нашите реактори и лицензирана площадка за АЕЦ "Белене" какво става? Ще търсим инвеститор или ще правим музей на открито? Ако не се построи, ясно е, че вложените досега пари са си чиста загуба. Да видим какво ще направи правителството на Бойко.Дотук кой крив, кой прав - с това да се занимава който му е работа (ако трябва и прокуратурата). Въпроса е - какво правим оттук нататък.

101

Хи хи

преди 6 години

Ще обсъждат бъдещето на Сирия, а Бсшар никакъв го няма там...Или окупаторите не се нуждаят повече от него?

100

Анонимен

преди 6 години

Това, че някой има пари не го прави умен. Напротив най-богатите хора даже са най-прости. Българите са умни, защото могат да мислят.