24

СМЕШНИЯТ ПЛАЧ

преди 6 години

Е ЯСЕН- ОБЛЪЧВАНЕ ПРЕДИ ДА ПОЧНЕ ГОЛЕМИЯ ВНОС. АМА БАЧКАТОРИ ЩЕ СИ ВНЕСЕМ ЛЕСНО, НО ТРЯБВА И БИЗНЕСМЕНИ ДА СИ ВНЕСЕМ! НЯМА ДА Е ЛОШО!КВО ЩЕ КАЖЕТЕ?

23

Анонимен

преди 6 години

Фалирайте гадни робовладелци, като не плащате на хората нормални заплати, така ви се пада. И под нормална заплата имам предвид минимум 1500 лева за 40 часова работна седмица.

22

СЪОБЩЕНИЕ

преди 6 години

ДО "БИЗНЕСМЕНИТЕ" : УВАЖАЕМИ БИЗНЕСМЕНИ, НА ЗАПАД ИМА 1.5 МЛН БЪЛГАРИ - ГОТОВИ КАДРИ. СТИГА РЕВАХТЕ КАТ ВДОВИЦИ, ВЪРНЕТЕ ГИ!

21

аз

преди 6 години

До ХотелиерПредставям си каква квалификация има човек,готов до работи за 800лв.Както и да е,аз съм на море в Гърция,както винаги през последните 10 години.

20

Анонимен

преди 6 години

чудят се вече мутрите ква глупост да измислят - то дуално обучение ли, молдовци, македонци, украинци, виетнамци.. само и само да не плащат.

19

аз

преди 6 години

Не съм съгласен държавата да плаща от моите пари,за да обучава сервитьорки.Не е честно някак си.

18

извинете

преди 6 години

ама си оправете терминологията. Барманите и сервитьорите са нискоквалифицирани бачкьори. Кадри са пр. инженери, средни техници, зъболекари... Кадър се става след сериозен изпит и дълго 4-5 г обучение,. Не от улицата - няколко урока и- кадър. То така ако ставаше...

17

Роб на влаЗта

преди 6 години

Държавата има глад за управници дето не могат да смятат а ако смятат че е далавера да си вземат неплатена и да отидат-30работни дни ×16ч. за 600лв.+легло в стая с още 3души и гола супа с 2филийки и това за 3месеца но годината за съжаление има 12м.Аз благодаря "напечелих се"...

16

Василев

преди 6 години

Каква ти е далаверата , да си вземеш неплатен отпуск и да дойдеш да работиш на морето като сервитьор???Хем да работиш за без пари, хем не може да почиваш като хората!!!Агент Кони Варгас!ЦРУ!!!

15

Анонимен

преди 6 години

За 8 лева на ден мога да си мьрдам прьста само

14

@

преди 6 години

Смешна държава сме, със смешни бизнесмени.Това е като "кампаниите" да ни откажат да се топлим на въглища и дърва. Идиотско. Кой иска да влачи въглища и дърва, ако може да си позволи да се топли на ток или газ? Щрак копчето и топличко. Ама не, управляващите са дали едни милиони на техни хора, да ни образоват колко по-хубаво ще е да сме еко. Кадри има когато плащаш. Ако плащаш фъстъци, със сигурност ще наемеш маймуни - Ханибал Барка.И бушмен няма да работи за 200 евро месечно.

13

lol

преди 6 години

8lv на ден... малеееееееееееееееееееееееетичам веднага!!!

12

Сезонен рзботник

преди 6 години

За сезонна работа трябва да са готови да плащат по 200 лева на ден, работиш 4-5 месеца и после си сигурен за следващият сезон, това е рецептата

11

Анонимен

преди 6 години

миналата година имаше спаситили на плажа които гонеха 70 години ха ха смях

10

Анонимен

преди 6 години

Ако ми плащат 20000 лева на мен и 20000 на жена ми мога и да помисля да се вьрна в Бьлгария

9

Хотелиер

преди 6 години

Трудно се намира персонал в сверата на ресторантьорството и хотелиерството. Но всичко опира до пари. След като започнах да давам 800 чисто на камериерка + хранене за моя сметка нещата станаха други. Така че глад няма. Пари не дават колегите.

8

Анонимен

преди 6 години

свършиха баламите да им работят без пари и ревнаха

7

Анонимен

преди 6 години

Индиец тук няма да ти дойде (само за сведение - те работят най-вече в Дубай, Англия, САЩ. На тия заплати индиец не чакай, ако ще и да е най-отчаяният).

6

ex

преди 6 години

Индийци ще внесат и пак ще има работна ръка.

5

Ха-де

преди 6 години

Стига с тия КАДРИ, та кадри. През ден статия за липса на кадри. Който търси работа има бюра по труда (ползата от тях е доста съмнителна), няколко сайта за работа и евентуално, и не на последно място познати и роднини... Тия обяви-статии ги пуснете в чужди вестници и сайтове, където не знаят хората какво се предлага и какво се дава ...