136

ГЕРБ

преди 6 години

Имаме воля, ама нямаме смелост.

135

Анонимен

преди 6 години

' По скоро Европа и Америка са хванали джужето за гушата.Лошо му се пише, ама той си го издейства сам."Е няма по-голяма смешка от това.Ти май нямаш понятие, че Русия и Китай в момента са в комбина и изхвърлят долара от употреба.

134

Факт

преди 6 години

До ОтвратенНе просто англетата са пускали бомби със закъснител подобни на детски играчки за да изплашат и убият повече деца от тогава идва и фразата "От играчка плачка" представи си колко ни мразят англетата и грингетата!

133

Ропотамо

преди 6 години

Запада ни е длъжник все пак. Трябва да ни подкрепят ясно срещу азиатската заплаха за нас. И да няма повече комунярски *** и България да се възроди както преди 1944та...

132

Анонимен

преди 6 години

най-голямата руска разведка е Google-maps.По картите и с по едно таблетче милиони ислямски завоеватели прегазиха Европа. И сега се кланяме на Ердоганя, а ингилизите от пакистански произход подкокоросах старата госпожа да си ходи, че да идвали свободно четирите им жени от Пакистан. Леле, колко лошо. Бъдещите булки,дошли да раждат извънбрачни деца и източват социалните каси, които си пълнят и от източно европейците, трябвало да поназнайват някоя и друга англиска думичка.

131

Анонимен

преди 6 години

Х, Баба ми е преживяла бомбардировките над София. Въпреки бомбите и разрушенията, мразеше руснаците и въобще комунистите много повече от ония. Ония са сринали сградите, но комунистите са й взели имотите и едва е отървала лагер. Освен това, ония поне нямат наглостта да ни се пишат братя.

130

Анонимен

преди 6 години

За съжаление, че последните действия на политиците изтискаха последните капки мъжественост в мен. Ставам третополов и ще се боря срещу политиците

129

Анонимен

преди 6 години

Цецо, кой ще пратиш в НАТО да защитава родината, момче? 3-те си щерки, тъщата?Или сам ще се записваш в корпуса на МИРА?Яж си грантовските парички, но не забравяй, че всяко нещо се връща!Овнешката ти глава няма да уври никога!

128

Анонимен

преди 6 години

БСП и ГЕРБ се съюзяват срещу народа

127

Анонимен

преди 6 години

За първи път България зае ясна и принципна смела позиция от по убеждение и от сърце: о-ду-пи се на Масковската сатрапия! А честито на печелившите....

126

Отвратен

преди 6 години

До Х 116 Че кой е казал на англетата къде са малките деца , че да бомбандират точно тях. Дали не е чичко Димитров?

125

Анонимен

преди 6 години

След 17:00 няма жив русофил във форума, все пак това им е краят на работното време и безкористната служба

124

До 122

преди 6 години

Ти не си българин.Досещам се от кой етнос си,само ще спомена за сивите вълци и спирам до тук.

123

Дядо Соци

преди 6 години

До този момент комунистите надделяват с коментарите , ама след 17.00 часа като се върнат от работа хубавите и умните, глей кво става.Ха , хааа !

122

Анонимен

преди 6 години

Освен,че са ни бомбардирали и са избили хиляди хора,да не забравяме какво е казал Чърчил за нас:"Не може да се уважават хора,които си честитят банята и на които тоалетната е на двора".Не че не е бил прав,но не е дипломатично такова изявление и това не може да бъде причина за неуважение.Никаква подкрепа за високомерните и без душа англичани.Да си пазят агентите,щом са им толкова мили и да не ни занимават с проблемите си.

121

ew

преди 6 години

комунярски ***

120

Анонимен

преди 6 години

Ето как от един криминален проблем направиха политически конфлик .България за първи път застава с ясна позиция .Нека разледват случая да са разбере какво е станало всъщност в Лондон .Не бива да осъждаме хора и държави въз основа на предположенията на една изкукуригалаанглииска *** .

119

Я па ти...

преди 6 години

До До 88 96 Какво солидарност за покушението срещу Папата , като си бяхме виновни на 100%. Такава" солидарност" има и Путин на 100 %.

118

Анонимен

преди 6 години

Сега е момента да напсуваме ЕС задето ни забъркаха във тия скандали със един Българзит и да искаме обезщетение от ЕС и с братска Русия напред на гребена на вълната. НАТО има 20 танка в Ново село с тях ни пази от братска Русия с тях лесно ще се разправим и ще ги дадем за скрап.

117

Анонимен

преди 6 години

Цецооооо,ние сме европейци,защото сме в Европа и защото сме най-старата европейска нация.Не е зле ти да проследиш родословното си дърво,защото хич не ми приличаш нито на българин,нито на европеец въобще.