299

Анонимен

преди 6 години

Хаха да...те французи, англичани...цяла еяропа...че дори и македонците изгониха руски дипломати...само ние...искали сме доказателства. Егати и нещастниците.Абе..това да не ви е съдебен спор?!Тези доказателства си ги знаят службите и няма да ги представят на някакви бг провинциални рубладжии.А...русофила...дори да му извадят доказателствата пред очите..той...проато ще се извърне...и ще каже..нека му на предателя.

298

колега ,

преди 6 години

До Василев 307 кво си се затръшкал , нали сме горди НАТО-вци ???член 5-ти , говори ли ти нещо ???

297

тцтъцттцтццтц

преди 6 години

До ЕвропеецБез доказателства ги изгониха , "Пудел" - нали знаеш какво е в преносен смисъл ???пример - "Мей , Макрон , Меркел са пудели на краварите "изводите са за теб

296

Анонимен

преди 6 години

Волен пак натисна със златния пръст, иначе Боце пада от власт - от раз!

295

Василев

преди 6 години

Когато започнат наглите руски шовинисти да нарушават българското въздушно пространство , на чий к.р ще плачете и ще се молите???Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!

294

Анонимен

преди 6 години

Русофляците отново искат доказателства...и за това...и за сваления преди година пътнически самолет...и за наличието на зелени човечета в Крим...и за такива в Украйна...абе..*** все искат доказателства. Все не са им достатъчни...все другите лъжат..а те онеправдани.Оправдават се я момента каъо ученици..а в същото време се кефят...и се радват че са очистили двойния агент предател.Всъщност всички *** знаят, че те са очистили предателя...но...са супер нагли..искайки доказателства.

293

Анонимен

преди 6 години

Като ви чета коментарите, как се пените, едните за руснаците, другите за американците, направо ... губя надежда за България. Да се разцепваме на две и да почваме да си решаваме истинските проблеми - доходи, пътища, здавеопазване, образование, престъпност, демографски срив.... Седнали сте да се вайкате за Русия и САЩ!?

292

пехотинец

преди 6 години

Как няма да ги гоним . Разбира се че трябва да ги изгоним всичките включително олигарските заселници по черноморието! Но тези руснаци които живеят от дълго време сред българите са абсолютно приети и ще си останат, агентите на руската мафия обаче ВЪН!

291

Доказателство

преди 6 години

Всички предположения сочат, че Русия е свързана с атаката. Няма друго алтернативно обяснение, следователно абсолютно сигурно е, че атаката е извършена от Русия.

290

до българофобите

преди 6 години

Ето Блеър си призна , че всичко е било изфабрикувано за войната в Ирак , бил съжалявал и т.н Война , която донес стотици хиляди убити , милиони бежанци , създаването на ИД , разршуването на редица държави Та се пита - няма ли да бъдат изгонени дипломати малобритански , няма ли да им се търси отговорност за тези престъпления ??????Хага ???

289

Анонимен

преди 6 години

Ще гони,*** ще има шамари от чичко Путин! Толкова черни точки са натрупани,че трудно могат да се изтрият!А за Цецо не се учудвам! тоя е толкова *** че спасение няма!

288

Анонимен

преди 6 години

До ЕвропеецАми ... този път като никога е прав ... КЪДЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ?

287

Европеец

преди 6 години

Цитат Б. Борисов: "Показали сме своята пълна солидарност към Великобритания. Чакаме повече доказателства, ако има такива."Въпрос към Б. Борисов: Господин Борисов, другите 14 страни от ЕС които изгониха руските шпиони без доказателства ли ги изгониха. Какво значи "ако има такива", какво по-голямо доказателство от това, че демократичните и цивилизовани страни гонят руските шпиони?

286

Анонимен

преди 6 години

Като Швейцария на Балканите сме - хахахах ... много ми дреме дали ще гоним или няма руски дипломати! Без това каквото са решили ..."големите играчи" ще се случва. Много го интересува някой ... какво се случва в България, ни руснаци, ни американци, ни пък други... ние сме някаква територия за тях и дано не решат тука да си мерят ...

285

тцтцтцтцт

преди 6 години

До Анонимен 291 Ако някой ще започне ТСВ , това са САЩ , защото държавата им отива на кино , с триста зора Тръмп подписа закона за вдигане на дълга , ама есента не е сигурно - какво ще правим тогава - фалит или ..... ?????

284

Анонимен

преди 6 години

Има висока увереност в това, че с голяма вероятност отравянето е извършено с участието на руската държава, и няма други обяснения, следователно Русия е виновна за химическата атака в Англия.

283

сик

преди 6 години

Европа трябва да спре фондовете и да зомрази членството на България , за една година , докато изберем БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО. ...

282

то бива бива ...

преди 6 години

До Анонимен 284Доказателствата са само в главата на Мей и на Краварите няма доказателства за отравянето , от кого е извършено Та те дори не знаят къде са били отровени Ти знаеш ли , какво е БОВ , а знаеш ли ,ч е убива до секунди ??? Полицията казва- ще са нужни месеци , за да се разбере - тогава как има доказателство

281

Демократ

преди 6 години

Предлагам в българските затвори да инсталираме газови камери както в американските и да изтроеим в тях всички русофили както тровят в Америка. Америка е най-демократичната страна в света.

280

EU

преди 6 години

БОРИСОВ , НЕЗАБАВНА ОСТАВКА !!!!!!!