89

Анонимен

преди 6 години

Има ли някой на който да не е ясно, че записа се разпространява по-късно защото "главопъпешовидния" си го получи и сал една тъща му остана.

88

С

преди 6 години

Без значение от партийната принадлежност, трябва да признаем , че Що се отнася до риторика сравнение между Бойко и Румен е неуместно. Всичко е видимо и ясно изпъква.За срещата с руския патриарх. - той дойде с цел , постара се за което и си отиде, знаейки за последствията.Дали ще дойде пак ? Зависи от нас.

87

BG

преди 6 години

В други новини е публикувано че патриарха е казал че Русия "освободила" България водена само от любовта си към нея :))))Съжалявам другари, но Хари Потър и Мечо Пух звучат далеч по - правдоподобно ! Значи руския цар водил кървава и скъпоструваща война само защото много обичал българите ?!?! Както съм писал и преди - тогава спокойно можем да го преименоваме от Цар "Освободител", на - Цар ***

86

Щирлиц

преди 6 години

На паметните плочи ясно са изписани имената на всички войни от руската армия,така че е съвсем очевидно кой е руснак,кой грузинец,кой финландец.Благодарности към несъществували по онова време държави,е меко казано проява на неуважение към българската история!Та Патриархът е съвсем прав.

85

Анонимен

преди 6 години

Требваше Радев да затръшни вратата на президентството след попа и цялата му свита и да се свърши веднъж и навсегда с тези наглеци .

84

Анонимен

преди 6 години

Озверелият поп е продължил с чемберите, затова пРезидента не е могъл да намери нито видео ,нито аудио....Кире Фасо има видео, нашия Синод-аудио, а Зелените чорапци-нищооооо...И тоя *** ни представлява. !?Вместо да хване за брадата озверелия мужик и да го дотътри до вратата и с як депесарски шут да го изрита като мръсно коте ,тоя мига на парцали....Болката отминава, срама оставаааа....

83

"-"

преди 6 години

Защо създвате изкуствено напрежение между Русия и България, при това забележете не със СССР, а с Русия!С опита на политическата ни върхушка да пренапише историята ни и умишлено, и съзнателно да изключи и поне да омаловажи факта, че имено Русия освобожди България от Пет Вековно Османско Робство!Някои дори стигат и по-далеч твърдейки, че не не е имало пет вековно османско робство, а "присъствие"!?Мнозина днес се присмиват на Русия, но не си дават сметка как ще изглежда Европа след 10-15 год.

82

Анонимен

преди 6 години

Добре, че няма и видеозапис на попа с Радев, че не ни се гледат садо-мазо изпълнения !

81

Анонимен

преди 6 години

Ако, от Кремъл ни пращат такива самозабравили се ченгета в расо верно ще благодарим на Португалия за Освобождението и ще намразиме още повече путинова Русия !

80

Готов

преди 6 години

Записът най-накрая е готов, след като сътрудниците вложиха доста време да стане удобен за слушане. Сега Радев спокойно може да покани Путин. Обещал е да разнася водка за руския цар и министрите му.

79

Анонимен

преди 6 години

Ама, Радев сам е виновен, че допусна едно нагло КГБ ченге да нахлуе в Президентството с Макаров и да му държи конско за това - кой да жалиме и с коя ръка да се кръстим !А, едва сега разбираме, че унижението е още по-голямо, като ченгето си е позволило да дава обидни квалификации и за нашите политици !Кракът да не му стъпва на този неблагодарник на българска земя !

78

Бойко отвръща

преди 6 години

Бойко напркоремно възлизане на Ердогановият лост и защити нациоАналния си интерес.Това е то Симитлийски плъх.Казах

77

Анонимен

преди 6 години

Между Покръстването на Българския Народ(насила християнизиране) през 866 г. и Възродителен Процес през 1986 разлика няма

76

Много време

преди 6 години

Доста време им трябваше за да изфабрикуват някакъв запис. Къде е стенограмата. Защо я крият. Без стенограма няма срещи при президента.

75

А къде е Деса ?

преди 6 години

А къде е Деса, защото прецедента Радев уплашен се скри...

74

руски Скандал

преди 6 години

Как е възможно от 52 сегашни Държави влизащи тогава в границите на Османска Империя само България освободена чуват се отзови малко или много и от Сърбия и Македония , а другите Държави които остават??? много Дезинформация са инвестирали Руснаци в тоа световен Скандал наречен "освобождение"

73

Анонимен

преди 6 години

Ха ха, убивали си шпионите....... че той този предал 140 агента и кви агенти са , ако поне един не е рашил да го свитне?

72

Анонимен

преди 6 години

А сега пуснете бълвочите на Тиквата и ще разберете защо беше ядосан патриарха ! Кратък репортаж от тях пуснаха и повече не се коментира, но ясно се чуха простотиите му !

71

Анонимен

преди 6 години

След посещението на Патриарха на КГБ'то много българи намразиха путинова Русия !

70

М, да ...

преди 6 години

Можем още веднъж всички гласували за Президент - Румен Радев да се поздравим!