7

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости. Знаете ли колко македонци придобиха българско гражданство? Десетки хиляди. И знаете ли защо? За да пътуват в ЕС и да могат да работят там. Водят се на тумби по 50 човека на фиктивни адреси. Никой от тях не живее в България. Стоят си в Македония и плюят по българите дали им гражданство. На хартия за НСИ и те се водят български граждани.

6

Анонимен

преди 6 години

за мен българите в турция не са българи,те говорят само турски,в бесарабия обаче са си чисти българи и говорят чист български,за тях съм съгласен да им се даде гражданство,изобщо този който говори чист бг значи уважава и припознава родината си,другите са менте

5

велик Историк

преди 6 години

Какво мисли великия Историк за Покръстването през 866 г. тоест християнизиран ли е бил Българския Народ от Византия или тва много стамно за коментиране

4

ФАШИСТ

преди 6 години

с *** = нацисти ,нацията се топи , с мутри от ДС икономика не се прави и моите внуци избягаха отвъд океана и няма да се върнат при комунистическото политическо оправление на България !

3

Анонимен

преди 6 години

Наливане от пусто в празно. С неадекватната си политика и комсомолска партизанщина прогонихте голяма част от населението, а сега търсите мазохисти от някъде си. И те ще избягат като се докопат до паспорт даващ им право да се движат из Европа.

2

Анонимен

преди 6 години

Вероятно Скрипал като човек възпитан в СССР е знаел какво точно е монархо-фашизъм...

1

Анонимен

преди 6 години

Да бъде!