129

Гошо

преди 6 години

Нещо ми намирисва, пак на "пране на пари".

128

Аз

преди 6 години

Тактически ход на Борисов за отклоняване на вниманието от Толкова парещи проблеми в държавата . Нищо повече !

127

Анонимен

преди 6 години

Защо? Да не би да си промените решението и да гоните руските дипломати?

126

Badkata

преди 6 години

До 87Че колко бази има щатски в България ? Нещо май се бъркаш.

125

гражданска защита

преди 6 години

Сега остава най-късно до други ден Бойко да въведе военновременен вечерен час и който не си изключва компютъра след 20часа да му конфискуват зарядното .

124

Батката

преди 6 години

До Анонименразмножаването на базите ли ? Я пак ? Къде има бази ?

123

Анонимен

преди 6 години

Напротив Путин и Русия този път ще нападната първи , ако войната е неизбежна.. После *** доказвай кой натиснал копчето 5мин. по-рано.. Истината винаги е на страната на победителя и няма никакво значение , кой е натиснал копчето пръв..

122

Анонимен

преди 6 години

Който копае гроб другимо, сам пада в него! Но...явно и това не знаят американци и англичани... Светът не е ваш!!! Той е на всички хора и нямате право векове наред да избивате милиони невинни хора заради лудите ви прищевки да си играете на господари!

121

Анонимен

преди 6 години

Въпроса е САЩ и Лондон да бъдат ударени първи , И да останат някакви остатъци от армията на САЩ те сами ще се предатат ,, САЩ са свикнали да воюват конфортно , с къртешница срещу човек с копие .. Ако нямат комфорт те подвиват опашка бягат с бързината бит бик.. Затова Путин да натисне ядреното копче още днес ..

120

Анонимен

преди 6 години

Путин никога няма да нападне пръв и го заявявал много пъти официално! Дразнят го, провокират го, клеветят го, това могат, това правят....

119

Провокация

преди 6 години

Бойко е прав. Този който е организирал провоказията със Скрипал, няма да се спре. Идва по-голяма провокация. И Хитлер не можа да спре едно време. Когато един луд премине определена граница, връщане няма.

118

Бомби над София

преди 6 години

- Ко? Не!

117

Анонимен

преди 6 години

До гогоЦветанов е казал, че ще се вземе трудно решение за скандалът около Скрипал и изгонването на руските дипломати.

116

Анонимен

преди 6 години

до АнонименА краварите като им застрелят децате в училище какво викат, а?

115

Бомбоубежища

преди 6 години

Една водородна бомба има силата на един милион Хирошима. За какви бомбоубежища става въпрос? Не е ли по добре, Бойко да раздава стрихнин, за да не се мъчат хората.

114

Анонимен

преди 6 години

Не се косете българи , желяйте войната с цялото си сърце Путин каза , че няма да се бие с колониите ще унищожи направо САЩ и Лондон..

113

Смех

преди 6 години

Какви бомбоубежища бе, гащници! Кой ще пуска бомби, какви бомби сънувате? Путин само да врътне кранчето и енергийната система ще рухне, доставките в магазините ще спрат, само след три дни ще започнат мародерства и кланета по улиците. Богатите са се запасили, имат си и частни херметични бункери с провизии в които могат да изкарат месеци даже години, а вие ще се коляте за парчето хляб и салам.

112

Анонимен

преди 6 години

Ама верно сте изтрещели ! - значи руснаците ще удрят Англия и САЩ с ядрени ракети а американците ще им изпращат колети с бонбони Мики Маус.Шашава работа Ви казвам ! - Тотал щета.

111

Ф.С.В.

преди 6 години

Ако няма война - Предлагам Борисов да бъде осъден за всяване на страх и паника в държавата- Има такъв закон и трябва да бъде приложен към лицето Борисов-- Явно след яденето на сукалчета в Варна - лидерите са си заминали още по скарани !! Каква велика среща- Какъв капитал имаме от срещата ))) БГ номер едно на Балканите и Света- и понеже сме винаги в Световните класации на първо място по негативи ) Сега ще сме и номер 1 за най страшното - Трета Световна - ( не дай боже)

110

Ивчо

преди 6 години

години наред отбраната беше на десети план, сега нещо почна да пари но трудно се връщат нещата. Онзи дебелия Сашо Йорданов дето юного му знае балалайката срещу Русия, пръв ще се натеди да влиза в някой бункер.