84

Пенсионер

преди 6 години

абе тиквонийй, кви са тия жълти стотинки ... аз всеки ден метам по 10 бона през терасата ... с тия 40 лева за кое по напред !

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 84,а за сомалийските пенсионери, часа ориз ... да ви имам малoумните сравнения ....

82

Анонимен

преди 6 години

Това са хора, които вземат ДО 150 евро пенсия. На тях по 20 ЕВРО! На гръцките пенсионери от бедстваща Гърция- по 700 ЕВРО на глава.няколко милиона бълг. пенсионери си мечтаят да победстват у Гърция, или поне в Того,гОРНА вОЛТА И сОМАЛИЯ.....

81

Анонимен

преди 6 години

ей, кога ли ще спре тая популиска и вредна практика ....

80

Анонимен

преди 6 години

И с тези 40 левчета .. пенсията на майка ми не стига "прага на бедността " Има полувисше образование , акушерка ... Е как Бойко да не ти ....

79

Анонимен

преди 6 години

Много жалко за България 1227000 бедни души и това са 56% от пенсионерите.То не че още милион са много добре с изключение на 5-6 % бивши номенклатури и ченгета които незаслужено взимат тавана.Щото нито България цъфти нито престъпността е ок.Трябва да се разкарат всички навършили пенсионна възраст ченгета и държавни служители от работа.Като искат да работят ей го частника да си търсят работа, ако ги вземат де.

78

Наблюдател

преди 6 години

Вместо да се срамуват, че 1 227 000 души в България живеят под линията на бедността, нашите ГЕРБ-ри, начело със своя лидер ББ, великодушно отпускат бонус на толкова много бедни хора !!! Това е върховен цинизъм !!! Пожелавам от сърце на самозабравилите се политици да изкарат старините си с пенсии като на тези 1 227 000 българи !!! Не се срамувам от това проклятие, защото не им желая нищо лошо, а само да живеят така, както тези 1 227 000 българи.

77

Анонимен

преди 6 години

40 обезценени левчета за глас на Изборите.Такава евтинийка има само в БГ.Боко е случил поне на беден и *** народ ...

76

Минчо

преди 6 години

40 лв. за какво по-напред? Ало апашите няма и пръста да си мръднат до някой балкон за толкова пари. Дайте им по 4 хилядарки, така всички ще са доволни, а аз най-вече защото аз им ги плащам с труда си.

75

До 74

преди 6 години

Ако ти на това му викаш щедрост,аз му викам подигравка.

74

Анонимен

преди 6 години

Е как линията на бедността 321, а хората взимат по 200 ... ??!?!?! На това не му ли се вика ГЕНОЦИД?

73

Анонимен

преди 6 години

Борисов, дай на всички пенсионери и прояви малко творчество - така де, и дела и щедрост са нужни за да си уважаван държавник.

72

пари

преди 6 години

Бащицата плаща от "джоба си". А какво стана с 15 -те милиарда заем,който си гласува това правителство?Никой не пита и никой не казва.От тях ли вземат за да се правят на много щедри?

71

Анонимен

преди 6 години

Боко "дав"а на пенсионерите с най-ниска пенсия в Европа цели 20 евро еднократно. Колко е щедър!!!

70

Жо

преди 6 години

ЗАПОЧНАХ трудовият си стаж на 15 години като пощальон. Още нямах паспорт и със съгласието на баща ми ме назначиха на 4 часов работен ден. След казармата съм работил , и категория труд. Първа категория е най-тежкия труд и 3 години се приравняват на 5 години от категория. При кат. 4 години труд се приравняват на 5 г. от кат. При пенсиониране всички години трудов стаж се приравняват към категория и така се оказа, че ми се събират 51 години 3 месеца и 8 дни трудов стаж.

69

Анонимен

преди 6 години

Защо бягат българите от БГ? Ето ви един от отговорите!"От 1 януари малцинствата в България ще получават безусловен базов доход от 453 лева месечно.Плюс останалите европейски помощи минималният месечен доход на всеки безработен малцинствен у нас ще скочи на около 1 000 лева."Това за хора,които нямат и ден трудов стаж,потомствени перманентно безработни!И съпоставкатаМайка ми,която цял живот работи за тази държава и беше ударник във фабрика, взема пенсия от 260лв!Скоро и държава няма да има!

68

анонимен

преди 6 години

крадци долни как ви се откъсна от сърцето бе гадове.

67

HeinrichHimmler

преди 6 години

Бойко дава някакви огризки на пенсионерите, с надеждата да позакърпи малко електората си, с оглед на това, че нормалните хора вече са погнусени от неговата пасмина!

66

Жалки сте.

преди 6 години

В Бг политиката изборът е Умрел кон, пребито куче, разгонена котка и обединени смрадливци. Най-голямата *** е събрана в политиката, основно бивши ***. ГЕРБ е и винаги ще бъде пълна с бивши агенти и ***... така че съм убедн, че в момента ви управлявт точно комунисти и турци. Жалко че не ви го казват по нова и др. медий да го разберете.

65

Анонимен

преди 6 години

ДАВА ПАРИ САМО, ЗАЩОТО СА КОАЛИЦИЯ И ГО ПРИНУЖДАВАТ!!!КОГАТО УПРАВЛЯВА САМ НЕ ДАВА!!!!!!!!!!!!!ТЪЙ, ЧЕ ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БУДА СА БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ!!!