115

DiesIrae

преди 6 години

До 108Моля моля,ДДС се точи със съгласие на полиция и прокуратура.Ако не знаеш, за да възстановиш ДДС то трябва да докажеш, че някой друг ще го внесе след теб.+ Дори и да възстановяваш ДДС те си прихващат от него осигуровките които дължиш за служителите така, че до теб пари не стигат!И какво не ти хареса на поста ми?Това, че колегите ти не са представили неоспорими доказателства или това, че дори и да е корумпиран съдията колегите ти не го залавят?Всичките сте еднакви и се пазите взаймно

114

Анонимен

преди 6 години

Път ,пътрулка ! Пат - ?

113

Анонимен

преди 6 години

Това е водеща новина ! Истината е такава и никой не взема мерки , изглежда така е удобно !Само добро за честните и безпристрастни български полицай и пожарникари!Но за тези с доходи от няколко места, още повече с инвалидни пенсии ,Срам и Позор сте !

112

Анонимен

преди 6 години

Поне до тук се вижда колко е доволно обществото и данъкоплатците от работата на МВР.Ако тази система най скоро не се реформира, премахване на един куп излишни и дублиращи се длъжности, пенсионери на работа и пенсия още 100 милиона няма да им стигнат.

111

1

преди 6 години

До АнонименНе се ли пише "ПАТРУЛИРАЩ"? Упреквате, че в МВР работят неграмотници!

110

Анонимен

преди 6 години

До хибридДа казваш че няма млади е лъжа. Екшън филми са им в главите, нормално, музикалните филми са за музиканти. Всички знаем че има проблеми и когато надигнем вой, вие служителите започвате да се сърдите, вместо да вземете ръката която ви подаваме. Проблемите са вътре при вас, оправете ги, а ние ще платим. Това достатъчно ли е. Имате обществото зад гърба си, но не си оправяте проблемите, това е много жалко.

109

Анонимен

преди 6 години

Хем инвалид,хем полицай ! Хубава далавера!Пълна абдикация на държавата ,от всичко !

108

Сержант

преди 6 години

Над 3000 са МО. Безценни кадри. Сучат държавата като за последно.

107

хибрид

преди 6 години

1. Къде ги тези млади на които пречим?. В РПУ-тата са служители на 15-18-20 години . Конкурсите са пълни с полуграмотни от това поколение което го създаде демокрацията и на които в главите им е само екшън от филмите. Това което успее да премине през ситото и започне работа изкара някой и друг месец и изчезва - или извън системата или по дирекциите ако намери връзки. За съжаление няма място за повече коментар иначе ще Ви изпиша три листа проблеми

106

Анонимен

преди 6 години

Имам познат полицай, държавен служител ! Същият е инвалидизиран и взема инвалидна пенсия ,но продължава да работи и сега въпроса - Може ли инвалид да е полицай ?! Уточнение с нисък чин е и е пътрулиращ , осигуряват сигурност на българските граждани ???!!!

105

Анонимен

преди 6 години

До не на омразатаОпределено пожарникарите са друга гилдия. Да са живи и здрави с тази тежка и хуманна професия!!!

104

аман бе

преди 6 години

Заплата и пенсия-едновременно, без да напуснеш мевере-то. Тарикатско ,а.

103

Анонимен

преди 6 години

Еееей, алооо, служителите. Наистина ли смятате, че полицейската служба е по-морална и различна от продавач-консултант, космонавт или животновъд.., всеки има своите служебни задължения, всеки внася своята добавка в обществото. Борете се за високите си заплати, но не ограбвайте сънародниците си. Душите ви страдат от това, днес или утре или след 100 години. Покажете тази прословута гордост и покажете разбиране.

102

Анонимен

преди 6 години

Ако някой следеше за стриктното покриване на нормативите в МВР нямаше да подобни проблеми.

101

Ники

преди 6 години

В държавната администрация е пълно с пенсионирани военни и полицаи, които само се почесват по цял ден и го местят от единия крачол в другия.Това е много демотивиращо за останалите...

100

1

преди 6 години

До ужас1.Не съм бил чиновник, а съм се качил на противопожарен автомобил през 1984г.!2.Това, което съм видял и преживял, не го пожелавам на никого!3.Наистина, професията си я избрах сам за което не съжалявам!Работих 32г..

99

не на омразата

преди 6 години

До 1Къде прочете тази обида?да на хората им вече прекипя и не правят разлики между пожарна и полиция.

98

Анонимен

преди 6 години

До DiesIrae 95виж само как ти не си запознат с държавната конструкция па ни се правиш тука данъклопатец номер 1 абе голема работа си. прочети си поста 95 и какво общо има статията (полицията с него).И що поляците решиха да контролират съдебната система щот много "независима била" или по други НПО причини. И незабравяй края на месеца оправи със Счетоводителката ДДС то, да не вземеш много ДДС да платиш.

97

Анонимен

преди 6 години

Да бе да. Когато не ви изнася - не знаете, няма механизми и т.н.Всяка счетоводителка в частна фирма веднага проверява дали някой е пенсиониран, защото му се внасят осигуровки, само вие не можете (или не искате, което е същото).И все някой ви виновен да си вършите читаво работата - закона, гражданите, които не сигнализирали, а сега пенсионираните толупи, за които дори не знаете, че са пенсионери.И ако питате гражданите - не някои от полюцаите не си вършат работата, всичките сте такива.

96

Анонимен

преди 6 години

След реформите на Цветанов не се знае къде и какво работи полицаят?Може би в дирекция,,Собствено подпомагане и забогатяване,,