63

Анонимен

преди 6 години

Не мога да повярвам!!!!Толкова ли сме лоши,какви са тия коментари,хора,опомнете се !Това са деца,невинни ,малки душици.Горките родители,никой не заслужава да надживее децата си.

62

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 62,Идлиб източна Гута ли е, защото по немската казаха, че имало руски бомбандировки там, а в България НИТО една медия не го отрази!

61

Анонимен

преди 6 години

Това е атентат според мен. Западняците пак сътвориха някаква гадория заради онзи Скрипал. Накрая все руснаците са лоши.

60

Анонимен

преди 6 години

Дали пък няма възмездие за всички избити от Русия деца в Сирия? За сваления малайзийски самолет? За бомбардирания хуманитарен конвой? Дали?Бог да прости жертвите!

59

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Ах ваща роза на божурена русофили убави! Значи скърбите за русначетата, а сирийчетата може да ги тепаме (т.ест Путин да ги тепа)-шмиргели безбожни!

58

Елена

преди 6 години

Преди години в Гьотеборг изгоряха живи 52 македонски деца.В идскотека Индиго се задушиха десетина български,р . Лим.....помните ли?В Африка от глад умират хиляди...Истината е ,че светът е едно много лошо място за децата.Преди две години работих в едно ромско училище и видях едно от децата да рови за храна в ромски казан.Скарах му се -току що му бях дала филия и сирене,а то каза ,че у дома има още осем деца и всички са гладни.Това са деца.Жертва на безхаберни родители и безхаберна държава,деца.

57

Анонимен

преди 6 години

Бог да прости загиналите. Искам само да напомня, че преди повече от седмица руски изтребители бомбардираха училище в Идлиб и загинаха 20 цивилни 16 от които деца - ученици. Разбира се нашите медии си замълчаха.

56

Анонимен

преди 6 години

Защо политизирате трагедията!? Тези деца нямат нищо общо с водената от политиците война!.....Водената от БГ политика също не е адекватна,това означава ли,че трябва да умират хора и да има трагедии? Вие лично смятате ли се за отговорни за управлението на БГ и за решенията на бг политиците? Нека невинните детски души почиват в мир!

55

Случаен

преди 6 години

Това е съвременната демократична война! Заплахи, стрес! Атовете се ритат, хората страдат, независимо къде живееят, на кой край на земята са! Светът е глобален! Животът е устроен по един и същи начин! Богатите искат да са още по-богати! Бедните все повече обедняват! Безработица, глад има навсякъде по света! Трагедии навсякъде по света! Алчноста е заслепила човеците. Колкото повече развитие има в технологиите, строителство и всички екстри, които трябва да служат на хората, те ги убиват. Защо????

54

Анонимен

преди 6 години

Тия молове трябва да се разрушат и върнат държавните ЦУМ и ГУМ.

53

Анонимен

преди 6 години

Пази Боже!Мир на праха на всички загинали!

52

Анонимен

преди 6 години

Русофили, нали вашето любимо мото е: Москва не вярва на сълзи, а сега упреквате другите, които наричате ***, меки китки и какво ли още не, че не са съпричастни към тази трагедия !

51

Анонимен

преди 6 години

Това е само лек намек свише към джуджака...

50

Анонимен

преди 6 години

Няма ли кой да подскаже на Господ, че стоварва възмездието си не където трябва. Не са виновни невинните руски деца за варварството извършвано в Сирия от ръководителите в Кремъл. Там трябва да удари.

49

Вуньо

преди 6 години

Когато убиха дузина нагляри гаврили се със една светиня за мюсулмани като овце се юрнахте да поствате je suis charlie, а сега когато са загинали толкова меого невинни деца се давите в злоба.

48

сергей водков

преди 6 години

Не се притеснявайте братушки,децата на Путин и Лавров са на сигурно място,на Запад при джендърите.Всичко друго е косвени жертви.

47

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Жалко, че са деца, те с нищо не са виновни, ама голяма трагедия го искарахте. На фона на УМИШЛЕНИТЕ УБИЙСТВА на баш ватенка, който изтребва и сирийчета това е нищо. Ама там в Сирия просто споменавате, че има убити деца, а пък тук, чак и ес ем ес-ите на пострадалите пишете. Колко по- брутално е на заколение както е в Сирия, имате ли представа, че от химическо оръжие там умряха не 56-60, а стотици повечето от които деца, а!!!

46

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден в източна Гута умират по толкова деца от руските бомбардировки.

45

Анонимен

преди 6 години

По същия начин сред пламъци и задушлив дим и отровен газ загинаха не десетки, а хиляди деца в Сирия застигнати от руските хуманни бомби. За тях никой не плачеше.

44

Дядо Добри

преди 6 години

Защо злобата не ви напуска и в такива трагични моменти вас, дребни душички?