9

Анонимен

преди 6 години

Сигурно не съм прав и ще ме оплюете, но гледам вчера клипа от тържеството в Детската градина и се питам: Кой в крайна сметка спечели войната преди 140 години - ние или турците?

8

Анонимен

преди 6 години

Що за измишльотина-празник на етносите.Директорката каза ли колко русначета и колко англичанчета има в поверената и градина,щото нали звучали песни и на руски и на английски,ама само за парлама.

7

Анонимен

преди 6 години

С благословията на директорката българчетата в тази детска градина се интегрират към турчетата,вместо да бъде обратното.

6

Жокер

преди 6 години

Каракачанов що са издъни бе главоч? (Нали Валерката въведе такъв термин-главоч.) Що бе Каракачанов? В главата си точно като *** си. Съдържанието - същото. Трябвало да се кряка, а пардон, реагира при всички случаи... Е 4 -годишните дечурлига играли са Дайчовото и Пайдушкото преди това...айде успокой си патриотичните емоции

5

Анонимен

преди 6 години

започнали били с българско и завършили с турски.пак ли тая пропаднала история която повтаряме от 700 години? ми не са оферта турците.ако бяха щяха да се надпреварват кой да ги вземе - в ЕС ли в Русия ли в САЩ ли? Пък те всички си правят пас а Ердоган се "сбратимява" с индийци и пакистанци - поне в речите си.

4

Анонимен

преди 6 години

Учители с турско самосъзнание в българско държавно училище да говорят с учениците само на български език и проекти,, ЕРАЗЪМ ,,да се контролират от компетентните органи.

3

Анонимен

преди 6 години

ДАНС да се самосезира ,защото може да ги обучават на радикален ислям и да ги подготвят за бойци на ИДИЛ

2

Анонимен

преди 6 години

що се бърка в детските градини, да каже за кубинките на войниците - защо са толкова скъпи, образованието не му е в ресора.

1

zeus

преди 6 години

Трябва да се забранят всички НПО, финансирани отвън!