113

Анонимен

преди 6 години

Това е сина на тоя който строи магистрала Струма!!! Къде е главния прокурор той въобще действа ли?????? Днес.бг. Пак изкривява случая!!! Понеже са под контрол на бандитите! Благодарете на SHAMARA че го побликува във фейсбук!!! ( човека който е виновен за за всичко в България е. главния прокурор) Той ако не действа всички ще крадат понеже позволява на това и държавата е загубена. Коментирайте само за него!!!!!! Събудете се хора.

112

Анонимен

преди 6 години

Не ни трябва 9 септември, а една хуууууубава лустрацийка. Да се види кой какъв е бил и какви пари е получил. Ама това означава, че ще трябва да си търсим на 90% нови политици и на 90% нови висши държавни служители във всички сфери. За едри бизнесмени да не говорим.

111

Анонимен

преди 6 години

Абе, Таско... Таско е гладен и ако види власт, само гледай... Ти виж, че на *** синчето е в САЩ и бачка за еврейска банка... Какво да говорим повече...

110

Анонимен

преди 6 години

Само една бутилка от това шампанско струва колкото месечната заплата на техен служител...и после защо хората бягали от България. Преди около десетина години, когато бях студент и работех на морето, синчето на шефа потроши ей така 10 бона за една вечер, но това не им попречи на края на сезона да се направят на луди и да ни "изпържат" с една заплата, даже на една от камериерките й събирахме да се прибере в родното място. Между бедни и богати у нас пропастта е огромна.

109

До БРАВО ТАСКО

преди 6 години

За съжаление в България вече почти не останаха качествени хора за нов 09.09.

108

Ел

преди 6 години

Този освен магистрала Струма е опъна и две три бели магистрали, че да се изложи така!

107

Анонимен

преди 6 години

Като ЧЕЗ стане държавна, ще те питам колко добър стопанин ще е държавата. Такива като тоя на видеото ще са в управителния съвет, а теб пак ще те гонят за 2 стотинки недоплащане. Проблемът не е, че не е държавно, а че частниците ни са калпави. Само мрънкат, че дават високи заплати, а в същото време люскат в канала по 40 000 евро ей-така.

106

trafalgar

преди 6 години

До Анонименв заблуда си . нардоен съд е имало, но такива простаци не. старият елит се е образовал в европа! това са били хора с много познания и модерния виждания, хора говорещи чужди езици, завършили най- престижни европейски университети. а тези тука са *** които името си не могат да напишат!

105

Анонимен

преди 6 години

Диагнозата е, че с ченгета зад кулисите и бившите им шофьори, както и разни бивши спортисти, на които натикаха куфарчета с народни пари в ръцете, държава и икономика не се прави. Те могат само едно - крадене, преразпределяне и паразитиране. А техните деца, както виждате от видеото, ще са още по-зле.С такъв "елит", до 20 години тук нищо чудно да са останали 2 милиона души.

104

стефчо

преди 6 години

бачкай робе в завода че идва сметката за телефон и ток,не го мислете тоя ...на него му е през бащиния му за вас...

103

Задачи по математика

преди 6 години

Задача по математика: ако за една минута се изпръска шампанско за 40 000 EUR, то колко годишни винетки са необходими за да се обезпечи кефа на пръскащия докато слуша Шушана? Втора задача - на колко лекарски заплати се равнява стойноста на изпръсканото шампанско ?

102

Анонимен

преди 6 години

Той може да е бизнесмен, но няма вкус откъм музика за празнуване.

101

БРАВО ТАСКО

преди 6 години

ЕРМЕНКОВ им го каза в ОЧИТЕ - тия на власт са ИД.ИОТИ. Те се засегнаха. По-лошо е. Нас ни правят на и.диоти. ДОКОГА ЛИ. Май работата отива към нов 09.09. и нова КОНФИСКАЦИЯ на заграбеното от "ЧЕСТНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ" и строители на НОВИЯ РЕД

100

Един от Северозапада

преди 6 години

До до ...Я поразкажи, щом познаваш баща му как само с инициативнтност и предприемчивост успя? Без да има чадър над себе си и без да е "смазал" веритата нагоре? Защото аз, напоследък особенно, вижда как фалират кадърни и предприемчиви хора, с бизнес от 15 години, а други едва кретат. В тази държава, за инициативен и предприемчив минаваш, ако си близо до "слънцето", и отчиташ пари където трябва, иначе идва следващия.Така че-знаем ги, успелите.

99

Анонимен

преди 6 години

Какво пък? Вие какво искате от синчето на някакъв си Цоло и внук на Вуте?Както казвал прочутият проф. Брадистилов - Вижте им фамилиите! Овчаров, Говедаров, Свинаров... Е как да не им пиша двойки?

98

Веселин

преди 6 години

нали знаете ,че този от олигарсите на БСП......така ,че се замислете

97

9988

преди 6 години

Нормално! *** народ ГЕРБ на власт. Това е, колкото и да ви боли.

96

Анонимен

преди 6 години

Сега РАЗБРАХТЕ ли ЗАЩО 1945-6 е имало Народен Съд???????????Същите мамути е имало и тогава.Комунистите били лоши............ДА ама НЕ!!!

95

Данъкоплатец

преди 6 години

Браво!!! Те са нашата гордост - Герои на Социалистическия Труд. Пръскайте яко МОЕТ момчета, така се прави. Браво най-вече на Бойко - ти им даваш от нашите парички да си имат за шампанско.

94

Анонимен

преди 6 години

Ей, тази мантра за дявола много ви прилегна на сърцата ви. Крадци недни. Прогонихте качествените хора и се вихрите като не видели. Предавате толкова грозен облик на Родината ни с вашата простотия и лакомия, че и ербап го раздавате. Хората били завистливи. Да ви приседнат ограбените пари.