14

ss

преди 6 години

от енергото са виновни пуснали са ток по жиците, да съдят новия собственик гинка за непредумишлено убийство на психар

13

Анонимен

преди 6 години

Лудите са опасни за обществото, следователно трябва да се държат под ключ в лудници! Виждаме колко е ефективен модела, ние сме много загрижени розови пеперудки и вярваме че ще излекуваме лудите, въпреки че науката не успяла и за това ги пускаме на свобода, с наивно-инфантилното обещание че ще си пият лекарствата. Кой е отговорен за смъртта на бабата? Всички ние, защото това се случи и ще се случва с нашето мълчаливо съгласие - продължавайте да се водите по "акъла" на ревливите кухи ***.

12

sport

преди 6 години

До Анонимен 9Да ги прибира! В момента всеки, който не е тотално гръмнал в главата, може да се разхожда на свобода без никакви проблеми. Имаше един такъв ненормалник, който обикаляше по бул. Христо Ботев, в района около Син Сити. Носеше нож и нападаше всичко, което мърда. Държавата трябва да ги приберат и да не ги пускат до момента, до който не се докаже, че трайно се е коригирал. Последното е много рядко явление.

11

Анонимен

преди 6 години

КОЛКОТО И ДА НИ ПРИСПИВАТ ПРИДВОРНИ (СОЦИОЛОЗИ) И ОПИТОМЕНИТЕ МЕДИИ,ЧЕ В ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО (НАРЕД),ЧЕ СМЕ БИЛИ ОТЛИЧНИЦИ ЗА *** НИ ГОСПОДАРИ,ЧЕ НАРОДА НИ ЖИВЕЕЛ ВСЕ ПО (ДОБРЕ) ИСТИНАТА Е СЪВСЕМ ДРУГА И ТЯ Е,ЧЕ ЗАТЪНАЛ НАРОДА НУИ В БЕДНОСТ,БЕЗПЕРЕСПЕКТИВНОСТ,КОРУПЦИЯ И БАНДИДИЗЪМ ХОРАТА ИЗПЕРКВАТ И ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ СЛУЧВАТ ТАКИВА ТРАГЕДИИ,НО ОНЕЗИ ГОРЕ ДА ЗНАЯТ,ЧЕ СЪВСЕМ СКОРО ЦЕЛИЯ НАРОД ЩЕ ИЗПЕРКАМЕ И КАТО ВЗЕМЕМ КОЛОВЕТЕ И МОТИКИТЕ ЩЕ ГИ ИЗМЕТЕМ ЗАЩОТО ПОВЕЧЕ НЯМА НАКЪДЕ

10

Анонимен

преди 6 години

Единия уби бабата с рейса, а другия с юмруци. На къде отива това общество...

9

Анонимен

преди 6 години

Не е толкова страшна физическата смърт. По-страшно от смъртта е оскотяването на народа. Българите изпростяха и психясаха.

8

Анонимен

преди 6 години

До ЕвтимИ какво трябва да прави държавата за лудите смешнико, ми е доста интересно?

7

БХК

преди 6 години

Жалко че добрия човечец си е отишъл, ясно е че бабата го е провокирала, всеки знае че лудите не нападат хора без причина! Да се потърси отговорност на човека оставил кабелите без надзор и да се накаже строго! Свобода за лудите и по-големи пенсии да се дават, за да могат да си купят пистолети, а не да се мъчат с ямруци.

6

Анонимен

преди 6 години

като не те кефи БХК, събирате пари, правите си една "благотворителна организация" и наемате квартири и ги давате за безвъзмезно временно ползване на крайно нуждаещи се роми. Условието - квартирите да са в съсени апартаменти (или поне същия вход на блока) където живее служител на БХК

5

Евтим

преди 6 години

Какво ти е виновна Европа, че окаяната ни държава е вдигнала ръце от психичноболните, путинофиле?

4

Анонимен

преди 6 години

Няма проблем, който не вярва да пита БХК и други хипи-гей НПО-то. Човека си е луд и е в правото си да задоволява потребностите си да тормози, бие и убива, за това си е вкъщи и всички са доволни. И запомнете - да се държат такива хора в лудници е лошо, който иска това е сатаната и трябва да се затрупа с камъни публично.

3

Анонимен

преди 6 години

ВЕЧЕ Е НЕОСПОРИМ ФАКТ,ЧЕ ЕВРеОАТЛАНТИЗМА И НАСАДЕНАТА НИ ЗАПАДНЯШКА ДЕМОноКРАЦИЯ ДОНЕСЕ НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА НИ САМО РАЗРУХА И ОСКОТЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО.

2

Гроб

преди 6 години

Видими резултати!

1

Анонимен

преди 6 години

Част от ежедневието на българина течейки мандат ББ-3!