29

Анонимен

преди 6 години

РЕЖИМ НИЩО ПОВЕЧЕ!!!!НЕОБЯВИХА ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ!!! ДОРИ ПРИ НАС ОБЯВИХА ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ!!!ТЪЙ, ЧЕ ТОЗИ РЕЖИМ Е СРАМ ЗА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО , ЧЕ НЕ Е ПРЕМАХНАТ ОЩЕ!

28

Анонимен

преди 6 години

последен мандат като президент, след това може да изкара още 5-6 мандата и като премиер и готово! какво сте седнали да го мислите? да му мислят руснаците!

27

план 2024

преди 6 години

След демократа Путин явно ще дойде Медведев или Сталин II но тогава ще има и друг по голям проблем за запада,а именно резкият технологичен напредък на Русия от 2018 до 2024 и Китайските свръх технологии!А Европа е в корумпирано безвремие и без нови технологии!

26

Хм

преди 6 години

До До 18"ЕС не живее в никой век!ЕС е на системи."Не бих казал,че ЕС е лошо нещо,даже напротив!Обаче пътят по който е тласкан го води към пропастта!Защото се унищожава най-ценното,същността му-той да е съюз на БЕЛИ държави,с БЕЛИ хора и БЯЛА култура!Налагането на мултикултурализма(всъщност тотална ман*гализация) направо го убива!Следва превръщане в бар*дак,икономически и военен придатък на САЩ без собствена воля,което е и целта,де.А можеше ЕС да е велика сила,с собствена независима политика..

25

Анонимен

преди 6 години

ОТ КАКТО ПУТИН ИМ СПРЯ ГЕЙПАРАДИТЕ СА БЕСНИ ВИРУСОРАЗПРОСТРАНИТЕЛИ

24

И тоз е същият

преди 6 години

Головодник като Горби. На Горби му взеха половин Европа , а на Путин му взеха половин Русия. Само според форумния планктон има разлика между тях.

23

Че е последен

преди 6 години

Е последен наистина. След този некадърник расия я чак поредния полу разпад.

22

Путю трябва да

преди 6 години

Целува гъзо на Елцин, че го направи президент.Без Елци още щеше да е обикновен питерски гангстер, който събира рекет...

21

КОМУНИСТ

преди 6 години

Никакъв последен ! Докато не видим САЩ в пепел и фашагите от НАТО не бъдат заличени до крак, както и разпада на ЕС и освобождението на България !

20

АНТИ

преди 6 години

Панелни мишоци и къщни мухи,експерти по всичко и Путин дори,на Вова злато и всички пари,да преброите не бихте могли.

19

6

преди 6 години

Пишете за баба меркел

18

Шундин ли ?

преди 6 години

След него рассия става китайска провинция :)

17

7

преди 6 години

Това не влиза в вашата работа има време

16

Анонимен

преди 6 години

Язовир Кърджали прелива, Радев си пие еврейско шампанско в Израел, пука му за вас

15

До 18

преди 6 години

ЕС не живее в никой векЕС е на системи

14

Мда

преди 6 години

Тая статия(на Асошиейтед прес) ми звучи като:"Няма как да се справим с Путин,ами да видим какво ще стане като се махне".Обаче 6 години са твърде дълъг период и светът коренно ще се промени за това време!Не напразно Си Дзинпин също направи нужното да остане на поста.Следващите години ще са решаващи за САЩ,Русия,Китай и Света като цяло!И докато трите изброени велики сили действат целесъобразно според интереса си,то ЕС въобще няма ясна визия за оцеляването и развитието си!ЕС живее още в 20-ти век!

13

Анонимен

преди 6 години

Путин е само началото, след нещо ще идват още по-умни и гениални лидери, толкова бзепощадни към запада, че Путин ще им се струва като краварско пуделче...

12

Анонимен

преди 6 години

Искаме всеки ден минимум по 11-12 статии за Путин ..И така още 6 години!Да не мислим за тукашните несгоди...По-леко е някак! !

11

Анонимен

преди 6 години

За да имате отношения със Русия ,трябва да разполагате със силна армия и разузнаване,другото е мародерство от страна на освободителката

10

Анонимен

преди 6 години

До мания за величиеЗначи г-н Борисов не може да стане президент,защото догодина *** шейсетака?!