27

Анонимен

преди 6 години

Много перчеми, много нещо!

26

до 24

преди 6 години

Всички го могат, не само руснаците. Недей да мислиш много ***, че не ти се отдава.

25

Анонимен

преди 6 години

Доказателствата им са от същия тип като онези за "химическите оръжия" и "ядрения арсенал" на Садам в Ирак на времето. Оказаха се двама раздясали калашника и половин тон ферментиран компот.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен най-лесно щяха да пратят един-двама чеченци (дори в Лондон има достатъчно) да му отрежат главата на шпионина бързо, професионално и тихо. Можеше после и някой надпис на стената на арабски, колкото да изглежда дело на ИД итн... Ето И това го могат - признаваш го сам.

23

вж

преди 6 години

шапката на европейския съюз!!! а не вси4ки в европа!! тя и русия призова английските управленци , но какво стана??

22

Анонимен

преди 6 години

Тоя кукумицин с русия перчем..............става само за циркаджийски клоун!!!

21

да бе

преди 6 години

Британското правителство също така поддържаше лъжата за Кадафи в Либия и участваше в свалянето на либийското правителство. Британските власти поддържаха лъжата, че Иран има програма за създаване на ядрено оръжие. За нищо от това нямаше никакви доказателства. Но доказателствата никога не са представлявали интерес. Задвижен е план, а плановете не зависят от доказателства.

20

Лъжливото овчарче

преди 6 години

Садам има БОВ, Асад използва хлор, Русия ползва новичок! Доказателства кога?

19

Верваме им

преди 6 години

Британското правителство на Тони Блеър си сътрудничеше с режима на Джордж Буш-младши в разпространяването на лъжите, че Саддам Хюсеин има оръжие за масово поразяване. Тази лъжа се използва, за да се организира нахлуването в Ирак и унищожаването на тази страна, а след това потопяването ѝ в състояние на хаос в следващите 15 години.

18

Анонимен

преди 6 години

То пък на Русия и особено на Путин много му дреме за декларацията на ЕС. Това че са го използвали значи че могат да го използват пак, по всяко време където и да си го пожелаят.

17

СТИГА ЛЪЖИ

преди 6 години

Цялата западна бан.да в действие. НЕЧУВАНО. Питам се кой ще спечели баницата. Със Сигурност е поръчка на Американската военна индустрия. То европейски съюз няма, нито нормални управници само лакей на Американската военна индустрия. НЯКОЙ ЩЕ ДАДЕ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА УЧАСТИЕТО НА РУСИЯ В ОТРАВЯНЕТО НА НЯКАКЪВ СИ ЖАЛЪК ПРЕДАТЕЛ.

16

Анонимен

преди 6 години

Този на снимката изглежда много умен. Типичен васал на господарите си зад океана. Всеки нормален човек знае, че ако руснаците действително искаха някой шпионин да бъде ликвидиран, най-лесно щяха да пратят един-двама чеченци (дори в Лондон има достатъчно) да му отрежат главата на шпионина бързо, професионално и тихо. Можеше после и някой надпис на стената на арабски, колкото да изглежда дело на ИД итн... Колко трябва да си смачкан от тая пропаганда за да вярваш на тия приказки на Джонсън и комп.

15

Анонимен

преди 6 години

Наглосаксонците защо ли си мислят , че Русия е длъжна да им дава обяснения???Или представят доказателства, а не хипотези и подозрения...........или се извиняват с всички последствия от лъжите си???

14

валери

преди 6 години

Значи , създателят на Новичок е избягал в САЩ и живее там под американска "закрила" , а нагло-саксонците ни будалкат че отровата е дошла от Русия !!!!!

13

Анонимен

преди 6 години

Само Бряг на слоновата кост е виновен, Русия няма как.

12

Анонимен

преди 6 години

Ами наредили са им да подозират и те подозират.

11

aнонимен

преди 6 години

Лъжите на британците са на първо място в книгата на Гинес.Кой нормален човек им вярва поне да млъкнат с лъжите си накараха и тези руснаци които се чудеха дали да гласуват да гласуват за Путин.А този 50% е турчин не е и англичанин.

10

ХА, ХА, ХА...

преди 6 години

АБЕ, ЩО НЕ СЪБЕРЕМ НЯКОЙ И ДРУГ ЛЕВ И ДА ГИ ДАДЕМ НА ТОЯ ДА СИ КУПИ ГРЕБЕН/ЧЕТКА ЗА КОСА ДА СЕ УЛЮДИ МАЛКО, СТИГА Е ХОДИЛ КАТО РАЗПЛЕТЕНА ДАМАДЖАНА...

9

Анонимен

преди 6 години

Явно във Великобритания има химически оръжия. Сега остава да видим САЩ дали ще има същият аршин към Великобритания, както към Ирак

8

Анонимен

преди 6 години

"ЕС призовава Русия спешно да отговори с факти на въпросите на британското правителство около отравянето и да разсекрети всички подробности по разработването на "Новичок"..." - хахахахаха