20

до9

преди 6 години

и кое му е реалното или май няма какео да съчиниш, като онази от бтв Десидлава Ризова. И тя горката с опорни точки, да казва не повече от 50 % активнист, а тя излезе че е близо 80. Това са данните на ВВС не на ТАСС.

19

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Несъмнено Путин познава много добре манталитета на руснаците... - за да се задържиш толкова време на власт и да вдигаш процента на подкрепа е необходимо да бъдеш безскруполен, да бъдеш безмилостен, да бъдеш жесток, да мачкаш своя народ като прани ***... - когато се "налага" и да убиваш, но тогава ще получиш увереност, че народа те "обича", народът те подкрепя... - руска, народопсихология - справка: Петър първи, Екатерина Велика, Ленин, Сталин...

18

Анонимен

преди 6 години

Мужик означава негей .Българската селениятия неща още не ги знае .

17

Чингис хан

преди 6 години

На кой му пука за руския манталитет теглиш му ножа и мужика умира .., повече няма нужда да знаеш нищо за него

16

аз-ът

преди 6 години

само и единствено либерал дващ по 2 хиляди лева за всеки нов модел АйФон може да си мисли, че санкциите или какъвто и да е натиск ще свалят Путин. Както винаги либералките не са особено умни. Руснака има различен манталитет и модел на мислене. ТЕ СА СВИКНАЛИ НА ЛИШЕНИЯ, ТИ ВИНАГИ СА БИЛИ ГЛАДНИ И НИКОГА НИЩО НЕ СА ИМАЛИ.Когато ги натискаш със санкции ти единствено ги сплотяваш около техния президент. Ама се иска пипе хамериканчета и българско русофобо-либералчета.

15

деБил Гейтс

преди 6 години

Западняците са оллиггофрени. Те все не дооценяват руския човек, подценяват руската зима и все Русия им е крива за всичко, та периодично се напъват и я нападат, обаче им наритват гъззоввете яко и ги натикват обратно в мислите им дупки, и така до следващия път когато историческата памет им изневери. Пълно малоуумие. Няма друго обяснение.

14

аз-ът

преди 6 години

на американсителибералки закърмени с Фейсбук и Айфините им беше удобно да разсъждават за Русия от американските филми. Виждаха едни пияни полковници, които срещу едно БМВ ти давата една ядрена ракета. Това им беше удбно, тази Русия им харесваше. Затова и наср..ха всичките НПО-та там да разбият руския манталитет отвътре. Да ама не става. Русия Е империя. И винаги ще се намери един Путин който да я стегне и подреди. Сега Русия е най-мощната военно държважа и същите либералки *** . Ми квичете.

13

Анонимен

преди 6 години

На снимката Владимир Владимирович показва каква щука е хванал.

12

Анонимен

преди 6 години

Манталитета е ясен. Мужици с гаспадар.

11

Чобанин

преди 6 години

Те и овцете се събират на куп га извадиш ножа .... но с това чеверметата не стават по малко

10

Анонимен

преди 6 години

Безпрецедентен външен натиск и... руснаците се сплотиха..е то това беше целта на този "натиск" ... нищо нова не са измислили от 2000 и кусур години насам

9

Анонимен

преди 6 години

Реално погледнато като вземем под внимание шашмите в изборните секции и броят негласували за Путин са дали гласа си по-малко от половината руснаци имащи право на глас. Лошо тавариш Путин, лошо....

8

Народна мъдрост

преди 6 години

Днес е ден в който сорроссоидите си ядат чорапите непрани.

7

да живее България

преди 6 години

Путин е западна марионетка. Много добре знаят на запад манталитета на руснаците, че като се чувстват застрашени се обединяват около властта и затова плюят денонощно по Путин и постигнаха целта си - руснаците пак се вързаха и си го избраха. В капиталистическа Русия на десния Путин бедните ще стават още по-бедни, а богаташите все по-богати.

6

Олег

преди 6 години

Тези избори са важни. След като хората застанаха зад Путин по такъв категоричрн начин, повече няма оправдяния за несъстоятелните санкции, че да не страдали обикновените хора там! Вижда се, че не страдат. Трябвам въвеждане на нов КОКОМ.

5

българин

преди 6 години

БРАВО! ЕТО ТОВА Е НАРОД И ДЪРЖАВНИК, НЕ ПРОДАЖНА ТИКВА

4

Анонимен

преди 6 години

Добра театрална постановка.

3

Анонимен

преди 6 години

"На Запад не отчетоха манталитета на руснаците" !!!Всичко е отчетено - стойте си в ***, но престанете да ръсите "Новичок" !

2

88

преди 6 години

Ресурсите на планетата са на свършване и всички са се вгледали в Русия с нейните природни богатства. Ама руснаците са патили много и няма да бъде лесно да им ги вземат. Това не е Ирак или Либия.

1

А+

преди 6 години

Интересно е ,а кои ръководители поздравиха Путин с победата му,имам предви западните ,а за нашите очакват указания от господарите си .