16

Българин

преди 6 години

То не е нужно да си гений, за да се сетиш, че няма никаква логика Русия да си създава проблеми с убийството на пенсиониран преди 10 години шпионин, с някакво тайнствено вещество от времето на СССР. Предстоят избори, световнито по футбол и т.н. Русия постепенно си нормализира отношенията с повечето държави, а това никак не се харесва на западните агресори.

15

Анонимен

преди 6 години

Всеки който мисли с главата си знае тези неща. А който мисли с г.ъза си повтаря като папагал западната пропаганда и дезинформация.

14

мухахах

преди 6 години

Убийството е сигнал за руските олигарси които се канят да напуснат потъващата лодка на Путин. "Думам ти дъще, сещай се снахо".

13

Анонимен

преди 6 години

До zeusА бе бетонена тикво, какво като завода е бил в Узбекистан, ако ще и в Таджикистан да е бил те всички бяха към бившия СССР. А това че го били унищожили го разправяй на баба си. Много трудно да се скрие едно кило някъде. Аман от профани като теб.

12

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Русия може и да няма изгода,ама Путин има... Иначе самата Руссия няма изгода и от свалянето на малайзийския самолет,от войната в Сирия и Украйна и т.н. Обаче кремълският красавец това не го интересува.

11

Анонимен

преди 6 години

Рубладжиите се наредиха на копанята.

10

zeus

преди 6 години

До Анонимен 6Само където завода за производството му е бил в Узбекистан, а после останалите запаси са унищожени с финансова помощ и под контрола на американците. В САЩ е и учена, разработил веществото, така че мисли малко преди да пишеш.

9

А+

преди 6 години

Накрая един нашенец да се престраши и да каже Итсината и един ел сайт да смеят да пуснат това ,че Русия ней изгодно,а и няма за какво да ликвидира този "продукт" с изтекъл срок ,започва да се надявам ,че има все още хора и ел сайтове които смеят да се опълчат на Системата.

8

TPE3BEH

преди 6 години

Разбира се, че има интерес Русия - всички нейни разузнавачи да не смеят да издават държавните тайни и да не се блазнят да се заиграват с врага. Посланието е ясно - рискуват не само своя живот, но и живота на семейството и децата си...

7

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Руските крепостни селяни до един защитават своята ***! Те ни лук яли, ни мирисали. Само където раздават Нивчокосъдие. Путин велик, ама ние искаме на запад.

6

Анонимен

преди 6 години

До zeusМи не е важно да се обвиняват руснаците,просто няма кой друг да е. Те имат "новичок". От това повече какво искат като доказателство.

5

zeus

преди 6 години

Важното е за всичко да се обвиняват руснаците, няма никакво значение какви са доказателствата и дали рецептата за отровата не е публикувана в книга.

4

Анонимен

преди 6 години

Е те всичйи цъкачи тва в хор го повтарят

3

Анонимен

преди 6 години

Сега и разузнавач дава "експертно" (подплатено с рубли) мнение. Утрепат някойми после кой ми с.ра в у.шанката

2

Напротив

преди 6 години

Путин искаше да покаже колко е велик и недосегаем, но този път не си направи добре сметката.

1

бившия

преди 6 години

Та има ли бившо ченге.....основен аргумент--Русия нямала интерес---- ама Путин има маникална нужда да се изявява и да убива неудобни нему хора.....Забелязвате ли как изпълзяха от дупките всички бивши да твърдят , че Русия не може да е убиец?