336

Анонимен

преди 6 години

Не ни трябва ни Русия ни Турция. От двете само тегло за България. Единсвения шанс за свобода е Евросъюза.

335

Анонимен

преди 6 години

До 352, Две световни войни бяхме против Русия и едвам оцеляхме и то само благодарение на Русия!!! Алкохолика Чъчъл бомбадира София, Сталин го спря!! И както казваше легендарният Буров : който не е за Русия независимо каква власт е там ,той е за петата колона ,тази която иска да ни онищожи..турция..

334

Анонимен

преди 6 години

Баба Тереза газ п и к а е. Путин и успехите на Русия така ги вбесяват, че едно смислено обвинение не могат да измисля. СМЯХ!!!

333

Анонимен

преди 6 години

Трябва тотална изолация на Русия. Като сев. Корея. Не ни трябва нищо руско . Няма по нагли и нахални политици от руските .

332

Трак до 371

преди 6 години

И колко копейки заработи с този пост.Ако не бяха десните , сега щеше да караш Заз и да си мечтаеш за голф двойка.

331

чукча

преди 6 години

За Крим-Запада не призна че на пияна глава Хрушчов прехвърли Крим към УССР.Сега след фашисткия преврат какво право има да писка?

330

Анонимен

преди 6 години

Русия измести Ислямска държава напълно.Няма бомби, няма микробуси да газят пешеходци, а си преминаха направо към употребата на оръжия за масово поразяване !Бог да пази България от Руската империя !

329

любопитен

преди 6 години

До Анонимен 366Kaк Кремъл е потъпкал "международното право" в Крим ???

328

Крим право

преди 6 години

Украйна погреба международното право, когато забрани българския!Факт!Друго?

327

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, дребните политически пигмеи от прозападнали партии са изпаднали в тежка истерия - край с Русия, спират световното първенство, ще съдят Путин, той вече е персона нон грата и подобни смехотворни т.ъпни. Психодесните от рода на Митодий, Тонката Завърналата се мумия и групичките около Ненчев, Кънев и пр. хабят само парите на наивни американски данъкоплатци. Една конвекция не можаха да пробутат, не посмяха да се вестнат на Шипка да си поки това ми били баш ***! Излагате ни пред чужденци

326

Русия

преди 6 години

В ерата на интернет Тръмп призна, че Русия не е атакувала изборите.Има доказателства, проби, експертизи, факти.Когато няма доказателства ликуват ***, платените.БГ не е заложник на фейк нюз, БГ не е заложник на Плъха, Гинка, Рижия, групово изнасилващата Мутра.Тръмп не ви иска, примирете се!България не ви иска. Светът не ви иска!Предателят е нежелан, той е изхвърлен, употребен и....Каквото решат Господарите.Но ООН не е форум на предатели.Успокойте нервите и пийте Малц!

325

Анонимен

преди 6 години

До 357:Кремъл погреба Международното право в Крим, а сега се позовава на него, въпреки, че отново цинично са го погазили, убивайки двама човека в чужда държава !

324

смешници

преди 6 години

Абрамович ще го върнете ли Не защото налива руски пари

323

Анонимен

преди 6 години

До бог надАз съм виждал боК, бог не съм виждал.

322

бог над

преди 6 години

някой виждал ли е истински бог

321

дааа

преди 6 години

Много слаба постановка. Да припомним как някой запали Райхстага и после обвини друг.

320

живеещ там от 30 г

преди 6 години

До Анонимен 329Не знам от коя бг общност в ОК пишеш, но мнението ти е смехотворно несъстоятелно, особено в частта "добронамерени". Много хляб има да изядеш, докато осъзнаеш бездънната им подлост (за това, че хулиганството им е вродено, да не говорим - има разлика между повърхностно добри маниери и добро възпитание).Саксите са се разлютили като оси напоследък, но ще се окажат пчели - ужилиха Русия, сега ще агонизират.

319

Браво!

преди 6 години

След 10 години няма да има и кой им купува газа и нефта.

318

цц

преди 6 години

Тоя Путин и тая Русия са голяма работа! Където и да стане нещо все те са виновни. Аман от конфронтиращи си т.ъ.пи политици. Газа е произвеждан в бивша Украйна. Защо никой не търси източника и извършителите, а директно се обвинява някой. Айде вън от ЕС !

317

БГ "Ушанките&qu

преди 6 години

Вие не водите война срещу Русия, а срещу Международното право!Този път ще се съобразите с "Дипломатическото и Консулско право", и с редица Резолюции и норми приети от ООН.Подобни класификации са типични за неуки хора в сферата на Законността.Крайно време е защитниците на Плъха, Гинка, Мутрата пребила шофьор към Бояна, участвала в групово изнасилване на БГ момиче да си намерите мястото, а то е в затвора.Не лекарите, юристите на БГ, а мутрите - *** и фейк нюз,БГ не Ви иска и Тръмп също!