164

истината

преди 6 години

Винаги преди избори в Русия в Англия стават провокации,спомнете си Литвиненко.

163

Анонимен

преди 6 години

Време е всички предатели на България работещи за русия да пият по един чай с полоний-210.Предателите друго не заслужават !

162

Анонимен

преди 6 години

Когато някой извърши престъпление не се пита защо го е извършил а се съди.

161

мислете

преди 6 години

Гледам тази истерия и провокация с отровения предател и се чудя как разумни хора могат да вярват на подобни глупости,защо им е на Руснаците точно преди изборите да убиват някой по такъв начин!?и така да навредят на Русия!!!

160

Х

преди 6 години

"Бях шокиран", каза той. "И в най-лошите си сънища не съм си представял, че това химическо оръжие, разработено с мое участие, ще бъде използвано като терористично оръжие." - а не бе изненада сигурно си е мислел ,че ще го ползват за производство на шоколадови бонбони.

159

Анонимен

преди 6 години

а ми този дето го отровиха това е търсил , седял е на два стола , и ли казано точно предател на родината си

158

Анонимен

преди 6 години

Много страх и омраза срещу Путин и Русия, от страхливи и анонимни мишоци. На аналитично мислещите се лепи етикета русофили. Уважението към Русия и Руската култура е едно, към политиката на Путин е друга тема. Каквито и слабости и грешки са има Русия, тази държава става все по-силна което плаши САЩ и Великобритания. На САЩ им се иска да смажат Русия ако могат, обградиха я с всякакви оръжия и чакат. А за Англия какво са кажем, слуга на САЩ, умрели от страх и за имидж, ще гонят дипломати. Е, и????

157

Анонимен

преди 6 години

Какво се случва с отровите на Асад, дето се оказаха, че са при ислямистите?

156

Анонимен

преди 6 години

Ранобудни русофили,бранещи Путин на ,,амбразурата".Какво значение има че ще има избори бре,? Отравянето да не е съпроводено с предварително обявяване? Нито е първи нито последен случай.Те Троцки го убиха чак в Мексико ? по заповед на Сталин.И още бая хора се,,споминаха "ненадейно по разни точки на света./Нашият български чадър-Г.Марков/,Литвиенко с чая,корееца на летището и т.н.Шпионските игри не са за простосмъртните ,,разбирачи",така че не ги дъвчете.Те си знаят защо го правят.А вие си философ

155

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с отровите на Садам?

154

Анонимен

преди 6 години

Тишината в спалнята на красавицата Мей започна да се проявява отново. Това грозно нещо, което е премиер на разпадаща се Англия се чуди как да си вдигне авторитета след грешката Брексит.

153

Анонимен

преди 6 години

Нивото на сърбофилизъм и русофилизъм в този сайт е потресаващо...

152

Анонимен

преди 6 години

Загнила Англия се опитва да отклони вниманието от разпада на тази ислямизирана вече държава, пълна с всякаква гнъс. Дреме му на Путин, че Мей ще гони дипломати, не е рекъл и от острова и помен няма да остане. Мей показва безсилие и страх, нищо друго.

151

ДВА ШАМАРА

преди 6 години

НИКАКВА ЛОГИКА, ДА Е ДЕЛО НА РУСИЯ, НАЙ-МАЛКО НА ПУТИН В ТОЗИ МОМЕНТ. И ЗА КАКВО МУ Е ДА ГО УБИВА БАВНО И ЯВНО? ТОВА Е В ИНТЕРЕС НА ДАУНИНГ СТРИЙ 10, ЗА ДА ИМАТ С КАКВО ДА АТАКУВАТ КРЕМЪЛ И ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН. СКРИПАЛ ЖИВЕЕ В АНГЛИЯ ОТ 20 Г. И ТОЧНО В ЧЕТВЪРТАТА СИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ И НАЙ-ВИСОК РЕЙТИНГ-БЛИЗО 80%, ПУТИН НАРЕЖДА, А СПОРЕД МЕЙ, ЕДВА ЛИ НЕ ЛИЧНО ГО ОТРАВЯ. КАКВОТО И ДА ПРАВЯТ АНГЛИЧАНИ И ХАМЕРИКАНЦИ - ПУТИН Е И ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ. ТЕРЕЗА МЕЙ ДГД НА КОГОТО И КАКТО ЩЕ.

150

Анонимен

преди 6 години

Ингилизите ме спукват от смях!Някой е убит с най-специалното оръжие в света и хоп-създателят му и той на екрана и почва да плюе :) Скалъпено от всякъде-ще имам уникален препарат за смърт(друг на света го няма)и ще избера точно него,да очис..тя предател!?!

149

Анонимен

преди 6 години

До ПижоИ после ко? Или викаш анархия и всеки за себе си а:) ***.

148

Анонимен

преди 6 години

"Фактът, че Кремъл, подобно на всички престъпници, непрекъснато отрича, не означава нищо", каза МирзаяновОх колко хубаво го е казал браво! :)

147

ДАУНИНГ СТРИЙТ 10

преди 6 години

АНГЛИЯ Е КОВАРНА. ИНТРИГАНСТВО ОТ НАЙ-ВИСОКА КЛАСА. КОЯ Е ТЕРЕЗА МЕЙ, ЧЕ ЗАПЛАШВА ПУТИН? РАЗКЛАТИ И СЕ СТОЛА И СПРЕТНА ИСТОРИЯТА С АГЕНТА ПРЕДАТЕЛ И ДЪЩЕРЯ МУ, ЗА ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ СЕБЕ СИ И ЕВЕНТУАЛНА ОСТАВКА И ДА УДАРИ ПО ВЛАДИМИР ПУТИН. ЗАТОВА КАЗВАМ, ЧЕ Е ИНТРИГА ОТ НАЙ-ВИСОКА КЛАСА. КАКТО КАЗВА ЛОРД ПАЛМЕРСТЪН, АНГЛИЯ НЯМА ВЕЧНИ ВРАГОВЕ ИЛИ ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ, ИМА ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ.ИЗЛИЗАНЕТО И ОТ ЕС Е САМО В НЕИН ИНТЕРЕС И ВИНАГИ ОБСЛУЖВА САЩ. ТИПИЧНАТА АНГЛИЙСКА АРОГАНТНОСТ И СТИЛ НА

146

Анонимен

преди 6 години

Путин трови предателя точно преди изборите? Как ви звучи това? Глупаво,нали?

145

Анонимен

преди 6 години

Някой от УК да каже, как установиха, че това е химическо оръжие произведено и употребено от СССР, нали е секретно! Утре ще падне малък метеорит някъде и ще кажат, че е новата руска ракета!