79

Анонимен

преди 6 години

До 101Нямаш никаква идея с какво се е занимвал... прочети малко за Хокинг радиацията.

78

bolbov

преди 6 години

Не са необходими доказателства и уравнения, когато този Гений дори и съвсем малко дръпна завесата пред великата загадка наречена Вселена.

77

до 94

преди 6 години

Приятелю, уравненията или законите не се "дават", а се чете за тях в научни статии. Или за теб нещата се изчервпат с E=MC2, което вероятно също нямаш представа какво означава, освен че го е измислил Анщайн...Иначе източници за Хокинг има колкото искаш и ако отделиш малко време може и да разбереш защо е толкова велик. А дали ще остане в световната история ще се разбере след време, но слава Богу не ти или лаици като теб ще го решат! Лека му пръст!

76

Анонимен

преди 6 години

До МдаУмната количка не му чете мислите я управляв интерфейса с мускул на лицето си който още не е атрофирал. Нямате дори идея кой е Хокинг смешници балкански.

75

Анонимен

преди 6 години

До Добре деВиждам, че нямаш идея кой е с какво се занимаваше Хокинг. Дори да ти кажа нещо от неговия труд няма да го разбереш. Такива като теб които ми се правите на големите критици с ниво Физика за 4 клас вземете се скрийте. Ясно, че имате комплекси за избиване ама намерете си друга статия.

74

popa ot razgrad

преди 6 години

светило...титан...поклон...едно нещо ми е много интересно...кой осигуряваше разходите му за да го поддържат жив...дали семейството, държавата или частни организации...все пак става дума за 150.000 долара на месец...

73

radelin

преди 6 години

Пътувай леко! Поклон!

72

Анонимен

преди 6 години

Руский... да започнем с това, дали сме ви реч и писменост... за което вечно трябва да сте ни благодарни!Капиш?

71

Анонимен

преди 6 години

Велик човек. Лека му пръст

70

Анонимен

преди 6 години

Още в училищата глупаците са се гаврили със "зубарите" :) но няма проблем в момента ви гледам как карате камионетката с хляб по магазините защото явно за друго не ставате :)

69

Анонимен

преди 6 години

Глупавите винаги са имали нуждата да плюят по умните. Така и не го разбрах това. Явно комплексите им за малоценност са прекалено силни и тамо по този начин могат да се почувстват "големи". Истината е, че просто сте жалки.

68

Некъф

преди 6 години

Цял живот твърдеше, че Бог не съществува и като усети наближвващата му кончина осъзна, че съществува.

67

Анонимен

преди 6 години

Жалко. Трудно заменимо рекламно лице на псевдонауката.

66

Анонимен

преди 6 години

Някакви теляци с основно образование тръгнали да коментират велик ум. Абе *** пийте си ракията по анцуг в мизерната панелка и си гледайте пайнера, няма нужда да се опитвате да мислите.

65

Анонимен

преди 6 години

МОЛЯ ВИ, бе хора !!!Като сте ................, показвайте го някъде другаде !Не точно под тази новина. Изобщо не ви е тук мястото !

64

Анонимен

преди 6 години

Балканските селяни със средно образование от 3 годишен техникум седнали да плюят по Стивън Хокинг. Балканска пародия.

63

Факт!

преди 6 години

Поне няма да ни занимава с простотиите си този измислен "физик" който няма една Нобелова награда.Приказваше как трябвало да ходим на друга планета и еврейските мантри как ни заплашвал изкуственият интелект.Заплащва ни ислямизацията и африканизацията и тва че не се раждат деца в Европа и индустрията е в криза от липса на работници!А не измислени извънземни и други простотии!

62

Анонимен

преди 6 години

За мен бе привилегия да съм съвременник на такъв изключителен ум и безграничен дух.Поклон! Никога няма да бъдете забравен професоре!!!

61

Анонимен

преди 6 години

До 72Това за умните хора е хубаво "пожелание" с НУЛЕВА вероятност да се случи.Бъдещето е на глупаците и това е ОЧЕВАДНО.Човечеството няма да го бъде.Който го е разбрал е стигнал "просветлението".

60

Ани

преди 6 години

Той успя да направи нещо, което никой досега не е могъл. Да докаже , че свободната воля е по-силна от всичко, дори и от болестта. А това , за което най- много му се възхищавам е, че сам оборва собствените си теории и признава собствените си грешки. Колко от нас имаме смелостта да го направим?