14

.

преди 6 години

Е...СИ за 3ти не се отчитали така

13

Анонимен

преди 6 години

Крайно левите,сред евреите-комунисти, са неблагодарни и са се отнесли с престъпна жестокост към спаситерите ан българските евреи.Нарекли са ги"фашисти",ограбили са ги и са ги осъдили в престъпния"Народен съд".Дори и днес,на предХолокоста-Скопие,пише,че българите са фашисти.Евреите от българските земи,останали извън пределите на България,са били само администрирани от българските части,без България да има индулгенции там,което означава,че не е могла да спаси евреите,изпратени в лагерите на смърта

12

Анонимен

преди 6 години

Шефът на Държавна агенция "Архиви" Михаил Груев:"...в България никога не е имало управляваща фашистка партия..."И е прав! В България НЦВ Борис Кобурготски с указ забранява всички партии още 1934 г., макар че не е бил фашист.Шеф Михаил Груев все пак не е читател, а повече писател

11

Анонимен

преди 6 години

Ай стига с тия евреи бе аман от тях. Техните хора разни рокфелеровци,дюпоновци и т.н. оттатък голямата локва спонсорираха оня с мустачките та ги изтрепа, а сега ни проглушават ушите като, че ли няма едни други петдесет милиона загинали от други националности.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Повече наказания няма да има, ако сме умни.

9

Гадната истина

преди 6 години

Холокостът е измислица. От нищо не сме спасили евреите. Последното решение е депортация в Мадагаскар. Това, че не сме си дали евреите, е една от най-големите ни грешки. Същите тия евреи са били комунисти и после пак те организират Народния съд, който избива стотици хиляди българи, цялата ни интелигенция. И точно, заради еврейската червена армия и нейната окупация, България днес е подобна ***.

8

Анонимен

преди 6 години

За това си неподчинение бяхме наказани после, оставиха ни под крилота на болшевиките и подариха беломорска Тракия на подлия народ, както и други територии

7

ТУК

преди 6 години

Тук трябва да се вметне и малко Истина от Историята - Много Евреи са спасени от БКП и РЕМС - Нелегална Въоръжена Организация която се е борила Против Фашизма и Депортирането на БГ Евреите - Моля Вече да се признае и тази Истина .Също така да се каже как Богатите Евреи са подкупвали БГ Депутати за да получат Паспорти за Палестина .Историята е ЕДНА , Никой няма право да я подменя .В Името на Паметта на Загиналите и Починалите .

6

Анонимен

преди 6 години

...вместо да изпълни искането на нацистките емисари...Архивите са живи, ето откъс от официалното искане на Хитлер, който не бил фашист, до цар Борис, който също не бил фашист:"Скъпи цар Борисе, знам че не си фашист, но все пак дай да спасим евреите от бъдещите комунисти и т.н."Писмото се пази в архивите на ЦБ, както и отговора на Борис Спасителят на евреите"Драги мой бай Хитлер, не мога да отговоря на молбата ти, аз за евреите ду.*** давам и пр. ..Като оставам искрено Ваш, честна фашистка!"

5

MaйMyнaтa

преди 6 години

Много често ни напомнят че спасените, евреи, владеят държавата ни!! Но кога мили джуpнaлиcти, ще ни съобщите кой владее скъпите и специални Евреи???

4

Анонимен

преди 6 години

Освен изхарчени пари от българският данъкоплатец нищо друго не виждам. Притрябвало ми е да изхарчите няколко милиона долара спечелени от търговия( българи са се убили от работа) за да бъде възможно това събитие. С какво друго можете да се похвалите, ако мина сигурно ще видя 90+ процента чужди стоки. Това е защото Ви мързи и все другите са виновни.

3

Булгар

преди 6 години

Да бе парата праи борбата

2

Анонимен

преди 6 години

Фашистка България прецакала Хиттлерова Гепмания. Четете новата история на света деца!

1

Анонимен

преди 6 години

а дали е трябвало да ги спасява , сега целият свят е вдигнал ръце от тях